- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
sok esetben teljesen fölösleges méregetni minden ilyen dolgot, sok embernél beindíthat egy káros visszacsatolási folyamatot még akkor is ha amúgy semmi gondja sincs az embernek csak a) rossz mérés b) rosszabb időszakja/napja van az embernek..
én nem mértem még pl sose vérnyomást az órával, se ECG-t... utóbbi pár hónapban többször altattak, ahhoz kellett, vérnyomást meg amúgyis szoktam rendszertelen időközönként. Azzal legalább nincs semmi. Ja meg ez az alvásmonitorozás.. hasonló kör. (főleg ahogy mérik deep sleep-et a samu órái)Mozgásmonitorozás hasonló, én nagyon hiányolom azt hogy átlagot nézzen az ember, ne pedig minden egyes nap meglegyen a lépés/aktivitás.. (pl van aki lefekvés előtt még fut egyet hogy beteljen a kör ami alvás tekintetében meg rosszabb) Pl vezettem egész nap utazás miatt, nem lehet ki a kör.. De amúgy meg sportolok szóval a mozgás megvan - nem vagyunk robotok.. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Volt egy jó cikk erről, ott a javaslat az volt hogy kérdezzük meg önmagunkat őszintén reggel: pihentető volt az alvás? Ha igen akkor kb rendben volt a dolog, ügyvezetőm horkolt ezerrel és érezte is hogy nem piheni ki magát, nem horkolásfigyelővel jött rá erre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest