Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Üdv
Nem feltétlen ide kellene írnom, de a kérdés tab a 10.1-re vonatkozik, ami az én kérdésem szempontjábó itt is megválaszolható és ez a topik élénkebb, a másik 1 éve leállt.
A kérdés egy kihajtható tokkal kapcsolatos, ami ha lezárom kikapcsolja a tabot ha felnyitom bekapcsolja. Viszont van egy bibi, ha kinyitom a fedelet és hátrahajtom, abban a pillanatban ki is kapcsolja. Tehát nem csak előlről hat, de a hátlapon keresztül is, ami agyrém.
Van-e erre konstruktív megoldás azon kívül, hogy ne használjam, mert egyébként kellene, jó lenne.
Köszi a segítséget. -
hamikike
tag
Köszi a választ!
Leginkább az akasztot meg, hogy azt írja törli az email összes beállításait, még az alkalmazás ikont is. Nekem van vagy 5-6 email fiókom, nem örülnék ha a mentéseimet, de főleg a fiók beáításaimat (jelszavak, egyéb beállítások) törölné, szenvednék vele, főleg a jelszavak miatt.Hogy tudom nem telepíteni, mert a lehetséges továbblépés a telepítés.
Köszi
-
hamikike
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Nem figyeltem eddig, de most megnéztem van e frissítés az 5.0.2. verzióra (bild t800xxu1boj1), volt.
Letöltöttem de elhalasztottam a telepítést, mert a 6.0.1 -re frissítene és itt bizonytalan lettem, ezért kérdeném
1. érdemes-e frissíteni
2. mit változtat meg a telepítés, miket töröl, mik veszhetnek el végérvényesen, stb.
3. nem rootolt a tabom, nem tudok teljes mentést végezni
4. 3 óra halsztást választottam, ha letellik mi van, hogy tudom elküldeni a francba ha nem akarom a frissítést
5. hol az a nyamvadt letöltött fájl, nyomát sem találom, hogy törölhetnémKöszi a választ
-
hamikike
tag
Üdv
Tab S. 10.5 SM-T800, 5.0.2 android van jelenlegEddig ki volt kacsolva frissítés, de most kíváncsi voltam van-e valami új. Le is töltött kb. 319 Mb valamit, ami gondolom a 6.0-ás, de nemderül ki.
Egyenlőre nem telepítettem.kérdéseim
tényleg az?
milyen, érdemes telepíteni?
ha települ, kezdhetek minden előlről beállítani, telepíteni?
a gmail fiókba mit szinkronizál?
mire kell ügyelni?ha nem akarom telepíteni, hogy lehet megszabadulni tőle, mert befészkelte magát az értesítési sávba. Nem tudom hová töltötte le. A tab nem rootolt.
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tab S család nagyobbik tagja döbbenetesen szép kijelzővel, erős hardverrel és légies kivitelben érkezik. Nem olcsó, de a csúcsmodellek ritkán azok.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest