Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hamikike
tag
Üdv
Nem feltétlen ide kellene írnom, de a kérdés tab a 10.1-re vonatkozik, ami az én kérdésem szempontjábó itt is megválaszolható és ez a topik élénkebb, a másik 1 éve leállt.
A kérdés egy kihajtható tokkal kapcsolatos, ami ha lezárom kikapcsolja a tabot ha felnyitom bekapcsolja. Viszont van egy bibi, ha kinyitom a fedelet és hátrahajtom, abban a pillanatban ki is kapcsolja. Tehát nem csak előlről hat, de a hátlapon keresztül is, ami agyrém.
Van-e erre konstruktív megoldás azon kívül, hogy ne használjam, mert egyébként kellene, jó lenne.
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
Köszi a választ!
Leginkább az akasztot meg, hogy azt írja törli az email összes beállításait, még az alkalmazás ikont is. Nekem van vagy 5-6 email fiókom, nem örülnék ha a mentéseimet, de főleg a fiók beáításaimat (jelszavak, egyéb beállítások) törölné, szenvednék vele, főleg a jelszavak miatt.Hogy tudom nem telepíteni, mert a lehetséges továbblépés a telepítés.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Nem figyeltem eddig, de most megnéztem van e frissítés az 5.0.2. verzióra (bild t800xxu1boj1), volt.
Letöltöttem de elhalasztottam a telepítést, mert a 6.0.1 -re frissítene és itt bizonytalan lettem, ezért kérdeném
1. érdemes-e frissíteni
2. mit változtat meg a telepítés, miket töröl, mik veszhetnek el végérvényesen, stb.
3. nem rootolt a tabom, nem tudok teljes mentést végezni
4. 3 óra halsztást választottam, ha letellik mi van, hogy tudom elküldeni a francba ha nem akarom a frissítést
5. hol az a nyamvadt letöltött fájl, nyomát sem találom, hogy törölhetnémKöszi a választ
-
hamikike
tag
Üdv
Tab S. 10.5 SM-T800, 5.0.2 android van jelenlegEddig ki volt kacsolva frissítés, de most kíváncsi voltam van-e valami új. Le is töltött kb. 319 Mb valamit, ami gondolom a 6.0-ás, de nemderül ki.
Egyenlőre nem telepítettem.kérdéseim
tényleg az?
milyen, érdemes telepíteni?
ha települ, kezdhetek minden előlről beállítani, telepíteni?
a gmail fiókba mit szinkronizál?
mire kell ügyelni?ha nem akarom telepíteni, hogy lehet megszabadulni tőle, mert befészkelte magát az értesítési sávba. Nem tudom hová töltötte le. A tab nem rootolt.
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Stellar Blade
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest