- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Sztem ez a tábla soha nem lesz olyan gyors mint egy iPad, eleve nem is ugyanaz hardveresen, sem oprendszerben.
Párhuzamosan használom mindkettőt, én is leírtottam az újságokat meg egyéb olyan bloatware cuccokat, amiket semmire nem használok.
Most az hogy kinek mit kellene tanulni, ne menjünk bele
Ezt a több júzeres dolgot nem igazán értem.
Ez egy tartalomfogyasztásra kitalált eszköz, akkor meg miért nem fér bele hogy egy fiókot használ valaki?
Ha viszont munka eszköz akkor miért nincs mindenkinek?
Mert egy pc-n még értem is, de táblán?
Az meg végképp szegényes hogy a social chat programok, whatsapp, Fb,insta, Skype stb erre van korlátozva.
Mit mondasz a haveroknak, most 16:00-18:00 vagyok elérhető, mert 6-tól az öcsém lesz bejelentkezve?
Ne má
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Tab S család nagyobbik tagja döbbenetesen szép kijelzővel, erős hardverrel és légies kivitelben érkezik. Nem olcsó, de a csúcsmodellek ritkán azok.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest