- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
válasz
tuki2200 #297 üzenetére
augban jött ki az s4
nem s5öt, hanem frissített Tab A-t fognak kiadni.
de akkor a lenti felsorolásomra visszatérhetünk fél év múlva
a Tab S 10.5 óta nem volt tablet, ami tudta volna a lentieket (dual audio ugye azon nem is volt)
szóval ez van, ezt kell szeretni sajna.egyelőre elég gyors, és mindig új évben jön/jöhet gyorsabb.
-
LSL1337
őstag
telenortól sikerült szerezni jó áron 4G verziót.
220-nál lemondtamöröm bódottág
szélesvásznú, QHD, OLED, dual bluetooth audio, sd kártya, multi user. ezeket kerestem egy tabletben, csak ez tudja a piacon
-
-Gerzson-
aktív tag
A 220V nekem is képtelen volt 1 hét alatt beszerezni. Viszont az MX Store-nak ez 2 munkanap alatt sikerült.
Ma megjött. Elsőre nagyon tetszik. Gyors, szép a képe.
Negatívum nekem az üveg hátlap. (Minek? Törik és gyűjti az ujjlenyomatot. Az ipad alu hátlapja jobban bejön)
A másik az ujjlenyomatolvasó hiánya. Ez az iriszes-arcfelismerős varázslás a Note9-emnél sem tökéletes, főleg nem este. -
Kkromer
aktív tag
Tab S4 belső tárhelyére raktam fel egy 22 Gb-s(!!!) 2160p. ( 4K) mkv filmet.
MX player: röccenés nélkül viszi, eszméletlenül pazar a képminőség.( Védelmező 2.)
Huawei M5 2K 10.8 minden 4k anyaggal lefagyott...
Böngészőből, youtube 2160p lejátszás hibátlan. -
-Gerzson-
aktív tag
Mert a "csak rendelésre" miatt nem lehet üzletben átvenni, csak kiszállítást lehet kérni.
Én pedig szeretném átvétel előtt az ÁFÁ-s számlát és a csomagolást ellenőrizni plusz nem jó, hogy a cég-től különböző címre kérném. bonyolult...
Azért fura, hogy sehol nincs raktáron. Ma voltam egy 3. MediaMarkt-ban és ott sincs.
Ennyire nem veszik, vagy ennyire veszik?
-
-Gerzson-
aktív tag
Én sem nagyon bízom már a 220v-ban. Ma küldtek egy levelet, hogy nem tudják mikor érkezik a rendelésem. Megrendeltem egy másik helyen is, ők hétfőre igérték. Március közepén utazom, akkorra kell. Most már nem rohanok és a 20.000 Ft különbség miatt inkább várok.
Mondjuk én pont szürkét vennék. Feketében ha azonnal lenne sem kellene.
Ízlések és pofonok... -
Kkromer
aktív tag
válasz
-Gerzson- #279 üzenetére
Nem vásárolok soha többet náluk.
Lassan teljesítik a megrendelést, 14 napig szívattak, h elállás után visszaadják a minősíthetetlen Huawei M5 árát.
Az általad rendelt Tab S4, a 220voltnál kb. 2-3 hét, amíg megjön. Ha megjön...
Edigitalnál 3-4 nap múlva a kezedben van. Már csak szürke színben rendelhető.
-
Kkromer
aktív tag
Megvan a Tab S4-em!!!
Fekete színű ( baromi elegáns), LTE, Edigital!
2 év gyártó gari.
( A Huawei M5 hulladék hozzá képest. Kezem letöröm, ha valaha bármilyen hüvelyt veszek.)
-
-Gerzson-
aktív tag
Hirtelen felindultságból bejöttem az Arena plaza MM-be megvenni. Sajnos nincs ezüst...
Azért megkérdeztem ezt a garancia dolgot. Összevissza telefonáltak, és a végén azt mondták ha áfás számlát kérek, akkor csak 1 év gari van.
Totál káosz.
Megveszem a legolcsóbb helyen és legalább tudom, hogy csak 1 év gari van. :-) -
Kkromer
aktív tag
-
-Gerzson-
aktív tag
- 90%-ban lakásban használnám, a maradék időben utazásoknál kb. minden szálláson van wifi, ha nincs akkor korlátlan mobilnetem van. Ezért nem érzem fontosnak az LTE-t
- Egy cég is megnézi hogy megér-e neki egy eszköz +10% költséggel. Amúgy magamnak venném saját pénzből, csak egy ismerős vállakozás nevére.
- A PCLAND oldalán találtam a leírást, hogy 'nem fogyasztónak minősülő vásárló esetén' nem jár a kiterjesztett gyári garancia: https://www.pcland.hu/hirek__31
Bár ez lehet, hogy elévült hiszen a GDPR óta nem is kell regisztrálni.Felhívtam a Samsungot is. Azt mondta (bár egy kicsit határozatlan volt) hogy a céges vásárlókra is vonatkozik a kiterjesztett garancia. (és persze már nem kell regisztrálni)
Az egyéb forrásból beszerzett készüléknél az EU piacosakat számla megléte esetén 1 évig gariban javítják.
Az EU-n kívülit nem. -
-Gerzson-
aktív tag
Nekem elég lesz a wifis, nem kell LTE.
Ez most 200.000 mind a Media Marktban mind az Edigitalban.
A garanciáknál több helyen olvasom a 'fogyasztónak' minősül megnevezést.A Samsung készülékekre vonatkozó jótállási idő különböző, attól függően, hogy azt Fogyasztó, vagy fogyasztónak nem minősülő vevő vásárolta meg
Ezek szerint ha cégnévre venném akkor csak 1 év a garancia két év helyett?
Ez nekem újdonság.
-
-Gerzson-
aktív tag
Tabletet vennék. Huawei M5 már az üzletben kiesett az esélyesek közül. SZVSZ lassú és elég gyenge fényerő.
Gondoltam az Ipad 9,7 128GB lesz a nyerő a szép képe és a gyorsasága miatt. (IOS-t még nem használtam, Note9-em van)
Szerencsére kaptam kölcsön egy vadi új Ipad-et néhány napra. Hát..... kiborított. Az hagyján, hogy mindennek más a logikája, de hogy egy egyszerű filemásolás is megoldhatatlan felhő vagy spec adapter nélkül az végképp kizárta ezt is. (pl. külföldön este áttölteni a fényképeket kamera SD-ről. Pont a laptopot szeretném megspórolni az utazásoknál)Egy versenyző maradt, az S4 amit idáig az ára miatt kizártam, de most már benézett 180.000 alá néhány GSM boltban.
Kérdéseim:
1. Van olyan dolog amire figyelni kell, mint pl. mobilnál csak a magyar samsungra van gyártói garancia?
2. A doboz bontatlanság ellenőrzésre van pl. matrica vagy más?
3. Az olcsóbb boltok között ott van a 220Volt. Van ellenjavallat? -
bigsee
addikt
Üdv, asztalosok!
Ez a videó lejátszható a Tab S4-en, 2160p/4K-ban a tableten?
-
SeatZola
őstag
A lényeg, hogy visszaadják!
Más: ma megjött az amazonról rendelt Spigen tri-fold tok. Tökéletes!
-
Kkromer
aktív tag
válasz
SeatZola #249 üzenetére
Érdekes,h készpénzben fizettem.
De utalnak, mert nem vesznek ki a bolt kasszájából...(West Endben vettem, de csak a Szegedi úton lehetett leadni)
Nem tetszett, főleg, h hangsúlyozták a 14 napot. 2 hétig használják a pénzemet. Talán jövő hét vége felé meglesz.
Edigital-ban, Média Marktban nincs ilyen szarakodás. Vásárlásnál ez is szempont ezek szerint..
-
Kkromer
aktív tag
válasz
pleslie82 #237 üzenetére
Bár 2K a kijelző, minden anyagot FullHD- ben jelenít meg....
YouTube is max. 1080p felbontású...ez röhejes.
2-3 gigás 4K-s anyagagot (mkv) kvázi nem játszik le. Rögtön lefagy. Sokszor 1080p sem megy, akadozik.
Kijelző pirosas, nem színhelyes filmeknél, persze , amit lejátszik.
Akksi max.8 órát tud kb.150 nites fényerővel. Ez nagyon kevés. Kb.a netezés is ennyi.
Fényerő benti használathoz elég. Ha totál sötétben használjuk, nagyon kijön a gyenge kontraszt.
Oldalak megnyitása lassú!
Egyetlen pozitívum, h csodás a hangja. De ennyi -
Viki1990
csendes tag
Délelőtt voltam bent leadni. Annyira nem lepődtek meg, azt mondták találkoztak már hasonló esettel, hogy szétcsúszik valami odabent ami a kijelzőért felelős így bár minden funkció megmarad de a kijelző elsötétül. Azt mondják, lehet ez egy erősebb nyomás vagy gyenge ütés következtében. Első körben ők erre tippeltek. Ha csak ennyi akkor valószínűleg jövőhét elején mehetek is érte. Én arra gyanakszom hogy mikor a fóliát feltettem és a buborékokat próbáltam meg kinyomni alóla nyomódhatott meg... Viszont ez azért nem normális mert nem vadállat módjára csináltam ezt, ennél azért éri nagyobb behatás is... De ha visszakapom jelentkezem mi történt végül
-
Kkromer
aktív tag
Ösztönömre...
-
Kkromer
aktív tag
Nem hallgattam az ösztöndíjra...
A Huawei M5 10.8" LTE tabot vettem meg...Tab S4 helyett...kutyasz@r ez a hüvely. Nem volt tőlük eddig semmim.Nem is lesz többet. -
ABal
őstag
válasz
Viki1990 #230 üzenetére
Sajnos, ötletem sincs, hogy mi okozhatja. Ha már nincs rajta a tok, akkor egy rossz helyre rakott mágnes sem zavarhat be.
Tutira fel van töltve, ugye? Bocsi a kérdésért, de ha a kocsi leáll akkor is érdemes ellenőrizni, hogy van-e benne üzemanyag.
Én most már mindenképpen elvinném a szervizbe, akkor is, ha egyszer csak hirtelen megjavulna.
-
Viki1990
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném. 1 hónapja használom a tabletet. Ma jött meg rá az új tok és tettem rá fóliát. Miután végeztem rápillantottam, majd becsuktam. Pár perc múlva próbáltam feloldani, de a képernyő azóta sötét... Bármit csinálok vele nincs képe! Ellenben az üzenetek megjönnek rá, a töltésre reagál, de a kép nem ébred fel. Már leszedtem a fóliát és a tokot is róla, de egyszerűen nem értem mi történhetett.... Nincs valami ötletetek? Természetesen hétfőn meg a szervízbe ha addig nem tér észhez... Nagyon elvagyok keseredve...
-
pleslie82
tag
Egy kisebb probléma: az elmúlt két nap tapasztalata, hogy gyenge fényben eléggé nyögvenyelős az intelligens azonositás. Míg Note 9-en egy pillanat műve még szinte vaksötétben is, itt sokszor nem is sikerül minimális fénynél.. nálatok is így van?
Lehet, hogy újra kellene regisztrálnom az arc+ íriszt.. -
ABal
őstag
Nektek is megjött ma reggel? (a frissítés)
-
pleslie82
tag
Igen felébreszti és mágnesesen záródik. A tolltartó részt egyszerűen ki lehet venni ha nem kell, egyébként stabilan tartja a tollat, nem esik ki. Drága, de tuti nem okoz csalódást.
Kkromer: Igazából nem a szürkével van bajom, hanem én attól féltem, hogy ilyen króm ezüst lesz, mint valami tuning Lada kipufogó de hálisten matt szinű, így nem fáj annyira, hogy nem tudtam full feketét venni. -
pleslie82
tag
Sziasztok!
A héten kapom meg én is a Telekomtól a tabot. Feketén jobban szerettem volna, de sajna nincs náluk. Remélem tetszeni fog a szürke is. Sajna nem tudtam megnézni, mert az MM-ben is csak fekete volt. Akinek van esetleg szürke, nem túl bazári ezüstös?
Tudtok ajánlani valami jó tokot, ami nem a billentyűzetes? Itthon nem látok valami nagy kínálatot... -
-
Kkromer
aktív tag
220volt: Huawei M5 10.8 LTE 124.000 ( 2 é gyári garancia)
Samsung Sestore : Samsung Tab S4 206.000 ( 2 év gyári garancia)
Ki melyiket választaná?
-
Drakk
tag
Sziasztok!
A régi iPadomat tervezem egy S4-re cserélni.
Üzemidővel kapcsolatban kérhetnék egy visszajelzést, hogy mennyi kb. hány órát lehet használni, vegyes használat mellett?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DeX asztali elrendezés a 10,5"-es AMOLED kijelzőn megmutatja, hogy kellene egy androidos táblagépnek a felületet hatékonyan kihasználnia. A Tab S4 mégis inkább multimédiás oldalon komplett.
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest