Új hozzászólás Aktív témák
-
Cippolino
újonc
Sziasztok.
Elhagyatott a fórum, de azért megpróbálom a kérdést, hátha jár erre valaki még . A nejemnek van egy Samsung GT-P7320 Galaxy Tab 8.9 LTE 16GB készüléke, és saját bevallása szerint képet szerkesztett egy progival, aztán hirtelen lefagyott a készülék. Fogta és a kikapcsoló gombbal kikapcsolta, azóta a reset- re és semmire se reagál fekete a képernyő, nem kapcsol be . Van valakinek ötlete mit lehetna tenni, esetleg egy jó szervízt ajánlani, mert nagyon a szivéhez nőtt a tab. Köszi a legkisebb segítséget is előre ! -
lindermen
senior tag
Sziasztok! Ma frissítettem egy ilyen tabletet android 4.04-re. Azóta ha lezárom és feloldom a kijelzőt, csak színes csíkokat látok futni a képernyőn, és csak újraindítás után tudom ismét használni. Van tippetek, hogy mi lehet a gond?
-
chris-v
senior tag
P7310-hez nincs valakinek 3.2-es androidja?
Sehonnan sem tudom letölteni, minden link halott. -
schnell
csendes tag
Sziasztok. Le lassult a tabim. 2éve használom 4.1 android van rajta frissíteni nem tudom de jó lenne valahogy kitakarítani az agyát. Valakinek van javaslata amit laikusként meg tudok csinálni?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Tab P7310 készülékem,ami nem 3G-s.
Az lenne a kérdésem,hogy amit adtak hozzá kis kábelt és abba beleteszem az usb-modemet internetes kártyával,akkor hogyan lehet működésre bírni? Lehet egyáltalán? (a stick ZTE márkájú) -
törölt tag
Sziasztok. Ma hozzá jutottam én is egy ilyen ketyeréhez. És volna pár kérdésem.
Százalékos aksi kilyelzés gyári romon megoldható-e plussz app felrakása nélkül?(ics van rajta)
Rootolás után a processzor teljesítménye állitható-e? Ha igen akkor mennxi a max amire fel lehet húzni? -
bucsupeti
senior tag
Volt egy kis szabadidőm, meg ihletem és nekiálltam a jó öreg Galaxy Tab 8.9 (P7300) piszkálásának.
Megnéztem és a legfrisebb Cyanogen mod mellett döntöttem ami elérhető erre a tabra. Ez pedig a 10.2 unofficial.Először feltettem a ClockworkMod Recoweryt. Utána csináltam egy mentést az aktuális telepítésről a CWM segítségével.
A következő a CM 10.2 letöltése volt. Felmásoltam a tabletre. Újraindítottam Recovery módban, Full wipe-ot csináltam, majd kiválasztottam a telepítést ZIP-ből opciót.
A ROM szépen feltelepült. Újraindítottam és már a Cyanogen figura vigyorgott rám. Elindult a tab, beállítottam az induláskor szokásos dolgokat és máris működik a 4.3.1 ROM!
Az egész kb 15 perc volt.... -
bivalyos
aktív tag
Sziasztok miért van szerintetek hogy, a tabom,gondol egyet és azt írja ki hogy "RAMDUMP MODE. Cause: Force Upload".
játék közben,vagy simán netezés közben,rootolt a ketyere,4.04-es android van rajta,nem régen vettem! -
CyberJedi
tag
válasz
salvadorE51 #252 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1406137
itt mindent megtalálsz szerintem.
-
mycso
veterán
válasz
salvadorE51 #250 üzenetére
pl.: ITT az ICS romok szekciónál nézelődj.
-
salvadorE51
tag
Én a legújabb gyári ICS-t tettem fel, de semmilyen módszerrel nem tudom rootolni.
Nincs valami tuti tippetek?
Köszi! -
CyberJedi
tag
válasz
spyspyspy #241 üzenetére
próbáld meg a Voulme gombot a MÁSIK irányba nyomni, mint eddig, +persze a POWER gombot, mindezt 10-15mp-ig, amíg nem jön föl valamilyen menü. Ott tudsz választani Recovery és Download között.
http://www.youtube.com/watch?v=WgiovzNl6-o videó róla itt.
90%, hogy rossz irányba nyomtad a VOL gombot. Írj vissza, mi lett.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Lesz elérhető, 4.0.4-nél újabb droid frissítés erre a készülékre? -
t420s
aktív tag
válasz
Samsung SPS #243 üzenetére
és akkor root backup-pal se tudom lementeni hogy más droidon is használható legyen?
mert nem minden gépen van ilyen opció. -
t420s
aktív tag
Üdv!
Samsung Galaxy Tab-on mi a neve annak programnak ami gyárilag fel van telepítve és képernyőfotót screenshot-ot lehet vele csinálni?
-
spyspyspy
csendes tag
sziasztok
kifolyik már a szemem annyit nézelődtem de sehol nem találok rá választ, hogy mi van akkor, ha konkrétan a download mód nem jön be. pwr plusz hangerő. Egyébként sem csinál semmit, de odin sem látja. Nem régen vettem, szeretném frissíteni és nem tudom. (mielőtt valaki kitalálna magának, igen, elég sokat keresgéltem mielőtt kérdeztem és egyébként már másik két samsung telefonomat minden további nélkül sikerült rootolni vagy flashelni stb.) Szóval köszönöm előre is -
lacko1970
csendes tag
Sziasztok.Van egy 8.9 lte-m és az utóbbi napokban ezt irja ki ha netre megyek (android. process acore folyamat leàllt)ilyenkor elhalvànyul a kijelző és amig nem o.k zom le nem csinàl semmit,eleinte pàr mp-ként megjelenik ez a felirat majd késöbb ritkàbban,olyan mintha egy pàr oldalon csak a mobil verziot akarnà megnyitnina teljes helyett.Valamilyen 4.04 verzio van a gépen.Esetleg valaki talàlkozott màr ilyesmi problémàval?Előre is köszi.
-
g4bb3r
tag
Sziasztok,
Nekem is ODIN-al sikerült feltenni az ICS 4.0.4-et ezen leírás alapján [link].
Mondjuk azért csináltam meg mert eladósorba került és gondoltam ICS-el mégiscsak vonzóbb mint 3.2-vel.. Nagyon szeretettem
-
mcghee
csendes tag
sziasztok!
Egy kollégámnak van egy ilyen Samsung 8.9 Tablet-ja és egyszerűen nem tudok a tab-jára küldeni semmit sem bluetooth-al mert a telóm mindig ezt írja ki "Nem lehet a keresett készülékhez csatlakozni mert azon hiányzik a"File Transfer Profile"(OBEX FTP) és/vagy az"Object Push Profile"(OBEX OPP)Bluetooth szolgáltatás.Győződjön meg róla hogy a keresett készülék MEGTALÁLHATÓ és tud fájlokat fogadni!"
Mi lehet a probléma a tabon?megjegyzem többen is többféle készülékkel is próbálkoztunk de sehogy se tudunk fájlokat küldeni a tab-ra pedig az eszközök látják egymást és párosítva is vannak! Köszi annak aki tud segíteni! -
menyus555
csendes tag
válasz
bucsupeti #232 üzenetére
Ne vedd kötöszködésnek ,de szerintem Rootolás sem legális ugyanis belenyúlsz a softverbe itt is.
A fűggetlenitésnél pedig vissza állitod az eredeti gyári állapotot, mert a gyártó az nem fűggő készűlékeket gyárt.
Amúgy mind a két kérdésem megoldodott, egy egy softverrel.
Köszi. -
menyus555
csendes tag
Tudtok GT-P7300 4.0.4 re rootolás leírást?
Esetleg sim kártya fűggetlenitő leírást?
köszi minden választ, segitséget. -
CyberJedi
tag
Újabb sikerjelentés: P7300, tegnap ODINnal felraktam az osztrák Open-Europe ICS-t, előtte persze 3 helyre: biztonsági mentés, Export All KIES-sel és kimásolása a DCIM mappának. Hál' Istennek minden megmaradt az update után, nem kellett visszaimportálni semmit. Klassz, gyorsabb lett.
Más: eléggé zavart, hogy az 1280x800as felbontású képernyőn nem mennek akadozás nélkül a 720p videók. Minden létező playert kipróbáltam. Na, most alaposan utánaolvastam: az MP4 (h.264) kódolásokon belül a Baseline illetve a Main profil-úakat tudja a Tegra2 hardveresengyorsítani! A Baseline-t teszteltem, átkódoltam egy High-on készült videót, és szuperül ment a lejátszás!
Az Android-on az MX Player a kedvencem, Nvidia kártyám van a PC-mben ezért a gyors kísérlet kedvéért BadaBoomIt szoftverrel enkódoltam újra a videót, MediaInfo nevű progi mutatja meg leggyorsabban egy videó formátumát (PC-n).
Előtte:
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 42mn 15s
Bit rate : 2 671 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16/9
Frame rate : 29.970 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.097
Stream size : 807 MiB (86%)
Writing library : x264 core 129 r2230 1cffe9f
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=8 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / lookahead_threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=crf / mbtree=1 / crf=21.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : EnglishUtána:
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L3.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 42mn 18s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 2 062 Kbps
Maximum bit rate : 4 803 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16/9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 29.970 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.075
Stream size : 624 MiB (91%)Biztos lehet egy csomót még állítgatni, de gyors kísérletnek megfelelt és most már tudom, hogy hogyan kell előkészíteni egy videót lejátszásra.
Tény, hogy másoláskor a Win7 kiírja, hogy konvertálni kellene adott videókat az eszközhöz, de nem néztem még utána ott mi történik.. - ugyanez? Csak azt láttam, hogy CPU 100%-on és lassú a folyamat... -
menyus555
csendes tag
sziasztok
a segítségeteket kérném, rootoltam a GT-P7300at siker.
felraktam az ics-t, gondolom ez újra semmisé tette a rotolásomat.(legalább is ezt gondolom mert most nincs root jogom) És netudom uja rootolni, odina ha fel akarom rakni ClockworkMod Recoveryt akkor az odin azt irja hogy Invalid és nem csinál semmit
hapedig zip filet felrakom a tabra ott meg a recoveryben nincs olyan lehetöség ahol zip filt látna, csak ezeket irja ki rebbot system
apply update from external storage
wipe data factory reset
apply update from cace
A 168 as hozzászolás alapján probálkoztam.
hát ennyi igy nem tudok tovább lépni ezűgyben.
kérem segitsen valaki
köszi -
ayden
tag
Most próbálom én is ICS-t rávarázsolni a tabletre. Ez alapján: [link]
Itt olvastam hozzászólásokat de azokban 7310-et láttam nem tudom miben más a 7320tól.
Végig is csinálom az egészet, annyi a különbség hogy download módnál mind2 hangerő gombot nyomni kell amúgy bejön, meg odin id:com alatt nem sárga hanem kék, fogalmam sincs miért.
Amikor startra nyomok ennyit csinál:
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)Van valakinek ötlete mitől lehet?
-
Hanfi
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan problémám van hogy a böngésző (chrome) folyton ki írja bizonyos oldalakon pl: honfoglaló hogy telepítsem a flash playert. Ami elvileg fent van. A gyári böngésző, betölti az oldalt csak nem tudok rá kattintani semmire. Ha tudnátok valami megoldást erre azt megköszönném!
-
romeozor
csendes tag
Hejhó!
Karácsony napján én is boldog 8.9 tulajdonos lettem! Kicsit azonban elszontyolodtam hogy nincs csilli-villi frissítése a jószágnak. 3.2 kotyog rajta és hagy némi kívánni valót maga után.
Érdekes módon nem emlékszem, hogy állítottam volna neki nemzetiséget első indításkor, egyedül hogy angol (UK) legyen a lokalizáltsága. Mégis kiszagolják hogy magyar honból akarok frissíteni és csúnyán diszkriminálnak?
Nem kívánnék kést döfni az eszköz szívébe mindenféle nemhivatalos frissítésekkel (a fórumokon használt lingó is kínai nekem), abból már kinőttem, hogy ilyenekkel buheráljak. Jól sejtem hogy a magyar Samsung jókedvére vagyok utalva (visszaolvastam 3-4 oldalt itt)?Hogy valami értelmeset is kérdezzek, háromágú angol töltő volt a csomagban és szeretnék venni egy jómagyar kétágút. Ezeket találtam gyorsban: [link1], [link2]
Melyiket javasolnátok úgy, hogy mellette van egy Galaxy S2, tehát használhatom-e az első linken található bigyulát mindkét eszközhöz a saját USB kábelével töltésre? Azért kérdezem, mert iPhone töltő kábel kapcsán egy Media Marktos jóember azt mondta, hogy a fali dugón meg kell nézni mennyi delejt enged át, mert nem biztos, hogy az aksinak megfelelőt és beteg lesz tőle az eszköz (vagy valami ilyesmi). -
bucsupeti
senior tag
A SU megmaradt, mert egy telepített alkalmazás volt amit megtartott a frissítés után. Ez akkor is feltelepíthető ha nem root-olt a kütyü. Amikor feltoltad az ICS-t akkor a elveszett a 3.2 teljesen tehát a root jog is, de a telepített progik megmaradtak, köztük a SuperUser is. Ha szükséges a root akkor romfrissítés után újra rootolni kell (persze a hackelt romok általában rootoltak, de a samfirmware-on egyik sem az)
-
bigdady
nagyúr
-
J4nik4
csendes tag
Itt találsz:
[ Archived Flash Player versions ] -
bigdady
nagyúr
egy bajom van csak hogy most eltunt a flash playerem. honnan lehetne telepiteni?
-
bigdady
nagyúr
miota frissitettem a uk ics re a tabom szarnyakat kapott, szebb a kijelzo, atom gyors, es uzemido is brutal jo lett
-
bigdady
nagyúr
ics t tudom rootolni vhogy p7310 alatt mert most a recoveryben nem tudok tallozni a géprol csak cache meg lost es recovery mappakbol.
-
bigdady
nagyúr
na nem bíbelődtem tovább és feldobtam odinnal a UK Ics romot ami nem rég jött ki és primán megy.
-
Hanfi
csendes tag
-
bigdady
nagyúr
válasz
salvadorE51 #207 üzenetére
nekem 3.2 alatt csak keresés és oké gomb van a frissités alatt...
-
bigdady
nagyúr
válasz
salvadorE51 #205 üzenetére
de hol állítsam át?
-
Hanfi
csendes tag
Probléma megoldva. be volt pipálva a szigorú mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nálunk járt a Samsung legújabb táblagépe, amely 8,9 hüvelykes képátlójú képernyőt és TouchWiz felületet kapott.
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest