Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Szerintem ki lehet lőni a programok nagy részét egy időre.
Persze nem ideális a tesztkörnyezet, főleg iránymutatás végett csinálnám. Azért a nagy difikre szerintem fényt derít, de addig mind a ketten a levegőbe beszélünk míg nem jött össze 8-10 eredmény.
Egyébiránt nem kötelező jellegű, akinek van kedve, elvégzi.Véleményem szerint olyan nagy szórást nem okoznak az egyes rendszerek közti különbségek és hogy valaki telepakolta-e vagy sem, ezért nem komplex tesztre utaltam hanem pl egy 1,5 órás film lejátszására. Esetleg még szórakozik is közben az illető.
(#4786) Silverr :Normális tesztprogramot nem találtam, vagy túl rövid a teszt, vagy túl hosszú vagy bugos. Így marad valami semleges videó a rendszer beépített saját lejátszójával.
Feldobok majd valami semlegeset dropboxra, onnan le lehet szedni.Beállítások pedig:
teszt indítása 80% töltöttségről
minimum 1 órával töltőről lehúzást követően, szobahőmérsékletű tablettal
repülő mód (wifi, gps, 3g, minden off ha valakinek fut valami ami erőszakkal bekapcsolva tartja vagy email akar frissíteni)
fényerő, hangerők 50%
energiatakarékos mód
automata fényerő OFF
fekvő nézetHa észrevétel van vagy valamit még érdemes fixálni, írd meg nyugodtan, nekem még nincs olyan régóta tab-om.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest