Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Akkor csak CWM-ből vagy TWRP-ből tedd fel fel egy teljes wipe-ot követően.
Most néztem, hogy van már Marshmallow ROM is
Hétvégén ki is próbálom, jókat írnak róla.
-
Véreshurka
senior tag
A slim romot?
Itt van pár rom.
Ha már így véletlenül megtaláltam ezt a link gyűjteményt, próbált róla valaki Lollit? Hogy működnek? Vagy valami jól működő Lollitok van? Igazából pár helyen olvastam csak, hogy a Slim KitKat a legjobb a Tab-ra. Tényleg? Hagyjam akkor inkább KitKat-el?
-
-
Gizmo94
veterán
Tedd fel rá ezt, playen ingyenes. [https://www.youtube.com/watch?v=U0nAJepPiQ4]
Azt nem mondom, hogy túl nagy valami, de ha másra nem, arra jó, hogy megmutatja mik mennek folyamatosan a háttérben. Az, hogy kilövöd vele őket nagyrészt placebo, mert az android úgyis újraindítja ami kell neki, viszont nem mindet.
-
Ezeket toroltem a tabomrol: google naptar sync,allshare play,arc alpu feloldas,bizt.mentesvisszaallitas,bubbles,chaton,csoprtjatek,email,gamehub,google csevego,google play zene,google+,hajnal 2,nyelv neue,jegyzet,kobo,masodik ora analog,music hub,naptar tarolo,news daemon ,ora ( modern),paper artist,picassa uploader,polaris office,pres reader,readers hub,s suggest,s tervezo,s tervezo widget,sajat filek,samsung accunt,samu app,samu backup provider,samu calendar syncsamu cloud data relay,samu contact syncadapters,samsung tts,sns,talkback,terkep,utcakep,vezerles tavolrolvilagora,wifi direct,wifi direct megosztasa,yahoo finance,yahoo finance daemon,yahoo news,zinio, a facebook nincs telepitve se a messenger, nalam nincsek memoria gondok. Launchernek a novat hasznalom.
-
Gizmo94
veterán
Memória kevés, sajnos ez a Tab ilyen, már nem a legújabb cucc. Én a Clean Master appal oldottam ezt meg, kiraktam a widgetjét, és rendszeresen rányomok a memória felszabadításra. Sokat nem ér, újra teletömi sajnos, de átmenetileg hajlandó működni. A gyári rommal sajnos ilyen, így várok én is régóta egy gyári megjelenésűre témázható customra, amivel gyorsabb lenne, mert eléggé idegesítően lassú...
-
noto
senior tag
Kártyára mehet minden aztán nemárt átmásolni a tab belső tárhelyere és onnan telepitrni
Linkelni most nincs lehetősegem telorol vagyok meg melozok is
Röviden: rootolni aztán cwm et feltolni aztán rom majd gapps és készfentebb vannak linkek ott megvan minden arra figyelj oda hogy 3100 vagy3110 nek megfelelő legyen i -
noto
senior tag
Szia!
Navit nagyon egyszerű ràrakni!
Megfelelő letöltőoldalon megtalàlod ahol ugye fent van sok minden
Nekem ez a verzió van fent hibàtlanul megy : I.. Primo v9.6.7
/nem szeretik ha kiirjâk a 3betűs navit itt mert hivatalosan nem jelent meg androidra/
Külső sd ről is megy hibàtlanul ha letöltöd van benne leiràs hogy kell felrakni lehet egy txt fajlt kell csak àtirni a felbontàshoz vagy csak kivàlasztani de le van irva részleztesen hogy kell felrakni pàr perces művelet!
Rendszercsere se bonyolult csak elsőre!
Olvasd àt az1hsz minden benne van a csere menetéről
Nemtudom mi van a tabodon de a 4.4.4 nagyon megdobja a gépet minden téren érdemes cserélni.ha visszaolvasol linkek is vannak hozzà: cwm .rom.gapps
Ha elakadtâl valamibe irjâl segitenek itt biztos,nem sokan jàrnak màr ide de segitőkész emberek vannak itt még.
-
noto
senior tag
Szivesen!
Irjad nyugodtan azért vagyunk itt ha tudunk segitünk egymàsnak!
Nem sok forumtàrs jàr màr ide talàn régi a tab azért is de még most is olyan jól teszi a dolgàt mint 2.5 éve nem is sok gondról lehet olvasni itt róla teszi a dolgàt hiba nélkűl nem ugy mint a sok mai gagyi tabok amit szinte kilóra adnak màr!
Én biztos sokàig fogom még hasznàlni! -
noto
senior tag
-
Weeman1
veterán
-
kanyi51
senior tag
Nem bántani akartalak, bocsi, de nem volt egészen világos hogy miért nem lehet gariztatni, amúgy pedig a Samsung bárhol az EU-ban vásárolt készüléket elfogadja gariba az eredeti vásárlási blokkal, legalábbis nálunk így megy , ezt azért írom mert nekem Hollandiából van a tabletem és a magyar Samsung a garit elfogadta .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest