Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kerekfej
üzenetére
Sajnálom, én nem vagyok annyira tapasztalt, hogy meg tudjam ítélni egy hangátviteli lánc egyes elemeinek minőségét pusztán a hallott hang alapján. Én is inkább a fülest tartom problémásnak, de felelősséggel a készülékről nem tudok mondani semmit. (Ha valakinek elsődleges fontosságú a hangminőség, azt nem szívesen vezetném félre. Bár ő remélhetőleg nem az én véleményem alapján választ...)
Fejbeszélő (headset) vs. fülhallgató (earphones). A magyar nyelvű használati útmutató hol "mikrofonos fülhallgató"-ról beszél, hol csak simán fülhallgatóról. Az angol nyelvű használati útmutató (amit nagyjából végigolvastam) szigorú következetességgel headset-et használ. (Esetleg tudnál adni konkrét oldalszámot, amit meg kellene néznem?)
Pusztán a mechanikai elrendezés okán, ha egy három osztatú jack dugót beledugok egy négy osztatú aljzatba, akkor valami(ke)t a készülékben rövidre zárok, amit vagy kibír, vagy nem. (A monó és sztereó (két ill. három osztatú) aljzatok és dugók keverését a szakirodalom ellenjavallja, sajnos a headset csatlakozók természetrajzával nem vagyok tisztában, főleg hogy jelen headset vezérel is valamit (van rajta egy gomb), meg antennaként is szolgál.)
Te már próbáltad sima sztereó fülhallgatóval? Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest