- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kerekfej #262 üzenetére
Sajnálom, én nem vagyok annyira tapasztalt, hogy meg tudjam ítélni egy hangátviteli lánc egyes elemeinek minőségét pusztán a hallott hang alapján. Én is inkább a fülest tartom problémásnak, de felelősséggel a készülékről nem tudok mondani semmit. (Ha valakinek elsődleges fontosságú a hangminőség, azt nem szívesen vezetném félre. Bár ő remélhetőleg nem az én véleményem alapján választ...)
Fejbeszélő (headset) vs. fülhallgató (earphones). A magyar nyelvű használati útmutató hol "mikrofonos fülhallgató"-ról beszél, hol csak simán fülhallgatóról. Az angol nyelvű használati útmutató (amit nagyjából végigolvastam) szigorú következetességgel headset-et használ. (Esetleg tudnál adni konkrét oldalszámot, amit meg kellene néznem?)
Pusztán a mechanikai elrendezés okán, ha egy három osztatú jack dugót beledugok egy négy osztatú aljzatba, akkor valami(ke)t a készülékben rövidre zárok, amit vagy kibír, vagy nem. (A monó és sztereó (két ill. három osztatú) aljzatok és dugók keverését a szakirodalom ellenjavallja, sajnos a headset csatlakozók természetrajzával nem vagyok tisztában, főleg hogy jelen headset vezérel is valamit (van rajta egy gomb), meg antennaként is szolgál.)
Te már próbáltad sima sztereó fülhallgatóval? Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest