Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Megmondaná valaki mi annak az app nak a neve amivel a töltés erősségét lehet megnézni? köszi
-
vackor970
csendes tag
válasz
Tituszazeb #69894 üzenetére
Volt olyan a barátomnak a T nél adtak új kártyát neki azt mondták működik aktiválva van még jó hogy ott az üzletben kipróbálta semmi nem működött a végén kiderült hogy a kártya hibás és adtak egy másikat tehát az új kártya is lehet rossz!
-
vackor970
csendes tag
Most végzett a szervizes mindent cserélt teljes kijelző, adatkábel, akkumulátor! Korrekt gyors pontos le a kalappal a Samsung előtt!
-
vackor970
csendes tag
válasz
beloadjoker #69415 üzenetére
Az enyém se volt leejtve soha! Lényegében nekem is ketté vált de én repedést írtam és biztos hogy cserélik mert amikor felhívtak hogy fixáljuk az időpontot akkor kérdezte a hölgy hogy milyen színű a telefon valószínű azért mert az egész elejét cserélik ! Jo is mert a kijelzőn is van egy két hajszál karc
-
vackor970
csendes tag
Tegnap kértem a háztól házig szerviz szolgáltatást és már Hétfőn jönnek is gyorsak le a kalappal! Az ezüst keret magától megrepedt ezt cseréltetem és gyenge akku idő hogy így még az akku csere is bele fér mert még nincs egy éves a teló!
-
vackor970
csendes tag
válasz
mgTerminator #69163 üzenetére
Ez okos volt
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Decemberben lesz 1 éves a telom de gyengélkedik az aksi kicserélik szó
nélkül ha bemegyek a szervizbe vele? -
-
vackor970
csendes tag
válasz
mgTerminator #67702 üzenetére
Megvolt de semmi a kies látja a telefont a total commanderben is látszik az sd kari is meg a belső tár is de ahogy másolni akarok valamit pc-röl a telora nem másolja át?????????
-
vackor970
csendes tag
válasz
mgTerminator #67698 üzenetére
-
vackor970
csendes tag
Valaki tudna segiteni ????
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Következő a gondom kies telepítve fel is ismeri a telefont látja a pc a belső tárhelyet az sd karit is de hiába akarok átmásolni a pc röl bármit nem tudom megtenni mi lehet a gond?? köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest