Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha kapok választ. Bill feloldásnál a lakat megnyomása után egyből a főképernyőre ugrik a telefon, nem kell elhúzni a kezet. Igen ám, de ilyenkor nem lehet semmit csinálni, csak a felső értesítő sávot lehúzni. Második telónál van ugyanez a hiba. Mi okozhatja? Először arra gondoltam, hogy korábbi telefonból mybackup pro-val lettek lementve a dolgok, a rendszerbeállítások is, és restore-nál vissza is lettek hozva. Gondoltam talán a korábbi teló beállításai okozhatnak problémát, de nem. Nulláztam a telót, majd csak a kontektokat, smseket hoztam vissza, de így is. Mondjuk én még nem futottam bele a hibába, barátnőm telefonja, de már a 2. ilyen problémával. Az egyik csak próbaidőn volt nála, majd a T-Mobtól lett rendelve. Most arra gondolok, hogy a baromi sok mozgásos cucc miatt csinálhatja ezt, valamit ki kéne kapcsolni, mert most kb az összes be van kapcsolva. Vagy ez típushiba, sok s3-nál fordul elő? Ami volt sw, azt már megcsináltam.... Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT (független)(bontatlan)(1év)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest