-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olzsy
csendes tag
Sziasztok!
Lassan két éve nyúzom ez a kis szerkezetet. Kezdő vagy az androidhoz, nem értem én a rootolást, sima user vagyok de annyit azért tettem, h mikor megvettem befrissítettem a legújabb androidra, mert ugye az legjobban általában többet tud.....aztán így fél év után rájöttem, hogy ez szar ötlet volt, mert azóta a telefont napi rendszerességgel újraindítom, mert állandóan kifagy, megáll, szinte használhatatlan, tudnám akkor földhöz ba**ni...vannak néha jó napjai amikor semmi baja nincs és pörög és csinálja a dolgát.Mindig kioffolom a felesleges programokat. Úgy gondolom egy Nokia 6300 után nem lehet jobb telefon, azzal sose volt ilyen gondom. Amiért megírtam ezt a kis levelet, csak annyit szeretnék, kérdezni, hogy hogyan lehet egy androidot úgy megcsinálni, hogy az kihasználja a telefont úgy ahogy kell és ne terhelje le feleslegesen? Telefonálni is tudjak vele és ne azt várjam, hogy mikor adja be a "felvevő" gombot.
Milyen tanácsokkal tudtok ellátni engem kezdő android felhasználót?
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest