Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungar
tag
válasz
megyerikrisz #37193 üzenetére
Acef leírása alapján rakd fel a repartos jb-t azzal gyári állapotú lesz.
-
hungar
tag
válasz
gabeszka88 #37150 üzenetére
A touch érintős felületű, jobb a sima, mert ott kisebb a hibazasi lehetőség, hogy félre nyomod.
-
hungar
tag
Ennek a parancsnak: *#0*# működnie kéne nem?
A szervíz menüt ezzel lehet behozni?thx
-
hungar
tag
Acef!
Az új verziós fmodnál is lenne rá lehetőség, hogy megcsinálod szürke statussal is? -
hungar
tag
Azért még manapság is fel tudom magam azon idegesíteni, hogy a fenében tudtak ilyen trágya minőségben (optimalizáltsággal) kiadni a jb-t erre a telefonra. Még szerencse, hogy van lehetőség javítani rajta, különben kidobtam volna a kukába...
-
-
hungar
tag
Cm 10.2 alatt nektek nincs gond a telefonálással? Pár perc után oda-vissza a hang egyre rosszabb lesz, tompább :S
-
hungar
tag
CM 10.2 alatt ti is tapasztatok "szőrösödést"
? Amiről eddig itt többen beszéltek, azt ennél a romnál fedeztem fel először. A simes névjegyeket, hogy lehet elővarázsolni?
Jó lenne ez a CM csak az akksi jobban merül, meg youtubnál is rossz hangzást tapasztaltam, ezért vissza is raktam az fmod combot egy időre.
-
hungar
tag
Most egy 8gigas class 4es mem karim van. Szerintetek egy class 10es kártyával erzekelnek latvanyos gyorsulast?
-
hungar
tag
Nekem eddig fmod+cocore 6.8as combo volt (mindent Acef leírásai szerint csináltam, thx érte)..teljesen jól működött de a kijelző használatom átlagosan 2,5 óra volt mindig.
Viszont most nagyon sokat javúlt a dolog.
Cocore 8.2+ Fmod131111+nofrills stb (mindent a leírtak szerint módosítottam)
Egyszer se fagyott ki, semmilyen hibát nem észleltem, több mint 1 hete megy ezzel formációval a telefonom. Valaki ajánlotta itt a Greenify programot, ami sokat dobott a készenléti időn!!Most járok 9%-nál és 4óra 34 perc a kijelző idő!!
-
hungar
tag
Egy egyszerű tipp azoknak, akik főleg üzenet küldésre használják a Facebookot és ramot akarnak spórolni. Ugyanis a face meg a messengere kb 100 megát simán beeszik.
Az alap facebook alkalmazást titaniummal jegeltem, így felszabadult ~40-50 meg ram, és nem is merít annyira.( A messengert hagytam.) Helyére letöltöttem a SimpleFacebook programot, ha nagyon kellene az üzeneteken kívül valami.
-
hungar
tag
KUI - t használ valaki No frills helyett? Xda - n láttam sokan használják, gondoltam kipróbálom. Többet tud de hiába állítom be a max CPU szintet, mindig vissza ugrik az alapra .. Nem értem miért.
-
hungar
tag
Elkezdett érdekelni a 8.2, ezért 6.8-ról kipróbálnám.
A cseréhez elég ennyi?
"felrakása előtt, és után is advanced/wipe dalvik cache, és wipe cache partition törlés"
-
hungar
tag
Acef!
Az új fmodnak nincs szürke statusbar-os verziója? A feketével megint be fog égni a kijelző
lehet amúgy is beégne, de szerintem jobb a szürke.
-
hungar
tag
Visszakaptam a telefonom a szervízböl,az lcd kijelző cserélve lett. Halvány beégés volt rajta.Javaslom mindenkinek aki kicsit is lát valami elváltozást érdemes cseréltetni. Sajna a keretem nem cserélték
Acef féle leírás szerint felraktam a repartos ngabbi féle Jb-t, Cocore 6.8, root, fmod stb. Bitang jó lett a teló!! Thx!. Hozzá kell tenni az igazi vizuális élményt a nova laucher hozza meg.
-
hungar
tag
nektek az "IMEI SV" utána mennyi áll?
Nekem 01..azaz jelentené, hogy buherált volt a rendszer? -
hungar
tag
Ha olyan a beégésem amit csak lcd tester mutat akkor is cserélik a kijelzőt?
A másik dolog, kernel, root, fmod minden van a telón, ahhoz, hogy újra legyen garim új rakom odinnal a JBt. Itt számít az, hogy a repartos megy fel vagy az egy fájlos? Mit kell még ellenőrizni, hogy ne legyen gáz a garival?
köszi
-
hungar
tag
Kb mennyi idő alatt jön vissza gariból a készülék?
-
hungar
tag
Ha lcd testerrel megnézem a kijelzőm, a piros színnél, sávosan végig van egy halvány feketés beégés. Elvileg ilyenkor kicserélik a kijelzőt.
A kérdésem az lenne, hogy a fényes kereten (amin a gombok is találhatóak) van egy látható leütődés, azt egyúttal vajon cserélik? A méltányossági egyszeri garanciáztatás miatt gondolom, de lehet el vagyok tévedve -
hungar
tag
Jól látom, hogy ehhez a telóhoz nem csináltak armor tokot?
-
hungar
tag
Hali!
Az mitől lehet, ha nézek valami videót, youtuben vagy bármilyen honlapon és ha eldöntöm a telefont nagy képernyőre...akkor elkezd szaladni a kép..
Nem mindig csinálja ezt, de most már egyre sűrűbben jelentkezik a jelenség..
Eddig még nem csinált ilyet, a leírtak szerint odinnal lett felrakva a rendszer +cocore 6.8+ root.
-
hungar
tag
Sziasztok!
Felraktam a cocore kernelt, aztán rootoltam is a leírtak szerint. Minden jó volt de a rootnak nem láttam értelmét ezért újra raktam odinnal a jbt. A root eltünt, a kernelt megint felraktam.
Viszont azt írja ki a telefonom, hogy: Ez egy módosított szoftver nincs frissítés!
Ezt most a kernel miatt írja ki vagy valami root maradvány lehet fent?
-
hungar
tag
Sziasztok!
Van rá valami mód, hogy függetleníteni lehessen a telefont? (ingyenes)
-
hungar
tag
válasz
kiseper #21833 üzenetére
Szerintem egy kicsivel több infó kell ennél, hogy bárki megmondja neked mi lehet a baja. Ha a leírtak szerint csináltad az odinos frissítést semmi baja nem kéne, hogy legyen. Valamelyik lépést elronthattad, pl: lehúztad a telefont azelőtt, hogy kiírta volna a "pass"-t.
Akksit ha kiveszed és visszarakod is se kép se hang? -
hungar
tag
Újra raktam odinnal a leírtak szerint a rendszert és csak pislogok mekkora a különbség a kieses felrakáshoz képest. Semmi akadás, gyors a rendszer...
-
hungar
tag
Azt valaki meg tudja mondani, miért más az odinos JB felrakás mint a kieses? Kiessel raktam fel de vannak gondjaim vele..
-
hungar
tag
válasz
DjShockh89 #20775 üzenetére
Úgy fogalmaznék a Jb jobban kezeli.
-
hungar
tag
válasz
DjShockh89 #20769 üzenetére
Nekem annyi a bajom vele jobban merül a teló. Gb alatt 6 óra kijelző idő meg volt most már csak 4 óra. Csináltam factor, wipe resetet, 3%ra is lemeritettem az akksit...de még se segített. Most kihasználja a 2 magot gondolom ezért van.
Gb érezhetően gyorsabb volt, JB néha lassan nyitja meg a dolgokat. Ezektől függetlenül nem raknám már vissza a régi rendszert.
-
hungar
tag
válasz
csabessz47 #20396 üzenetére
Hiába nyomkodtam a mobil netes gombot nekem se volt net. Felraktam egy direkt gombot hozzá, "data on off" utánna megjavult.
-
hungar
tag
válasz
kutitomi73 #20132 üzenetére
Nekem is ez volt, de amikor újra csatlakoztattam usb-n jó lett.
-
hungar
tag
A képernyő alján találhatóak a köv gombok: telefon, névjegyek, üzenetek, alkalmazások.
Innen kitöröltem az "internetes" gombot, hogy lehetne visszarakni? egyszerüen nem találom..
-
hungar
tag
Lcd testernél a piros színnél nekem is látszik a statusbar nyoma..ha erősebbre állítom a testernél a fényerőt akkor nem ,de kisebb fényerőnél halványan kivehető a fekete sáv. Nem zavar a dolog, tudom, hogy ez ilyen, de ha visszavinném már ennyinél is cserélnék garanciálisan a kijelzőt?
-
hungar
tag
GT-I9070 Galaxy S Advance до Jelly Bean 26.04.2013;
kapják be...
-
hungar
tag
Alap GB-n mennie kéne a Chromnak? Nekem inkompatibilis vele..
-
hungar
tag
Ha valakinek kell fólia írjon rám, van egy felesleges.
-
hungar
tag
sheep: szerintem újra kell kalibrálni az akksidat az a baja. JB-vel többen is írták, hogy nőtt az üzemidejük. Merítsd le 3%-ra aztán töltsd fel.
-
hungar
tag
Decembernben rendeltem a telefont és kaptam hozzá napelemes töltőt, de nem nagy szám, kínai vacak. Elvileg fel volt töltve de csak pár százalékot töltött a telefonra azt is nagyon lassan. Lett egy + micro usb-s kábelem, semmi másra nem jó.
-
hungar
tag
+1
-
hungar
tag
Figyelemmel követem az eseményeket, csak reménykedtem valaki ír valami bíztatót. Ha elfogy a türelmem akkor valószínűleg orosz jb mókázás lesz nekem is.
-
hungar
tag
Szerintetek érdemes megvárni a Tmobiles JB-t? Egyáltalán mikor jön, várhatóan ebbe a hónapban?
-
hungar
tag
a root
-
hungar
tag
Egyáltalán nem kell lemeríteni, ha kijelzi a 100%-ot akkor leveheted a töltőről. Bámikor rátölthetsz, nem lesz baja. de érdemes mindig 100%ig feltölteni. Egyedül ami károsítja a liion aksikat a totális lemerülés.
(Régen kellett 20 órákat tölteni, meg lemeríteni teljesen egy telefont a nimh akkumulátoroknál, itt már nem kell.Persze a boltokba még mindig a régi süket dumát nyomják.)
-
hungar
tag
Ha egyszer megkapjuk JB-t, van rá esély, hogy későbbi android verziót is kapnánk? Ahogy látom inkább vegyen az embere új telót ha új szoftvert akar..
Valahol lehet látni eladási statisztikákat? Megnézném pl hazánkban ebből a típusból mennyi fogyott eddig.
-
hungar
tag
playről van a játék?
-
hungar
tag
Class mennyi az sd kártyád?
-
hungar
tag
Ha én csak annyit akarok, hogy a gyári appokat letöröljem akkor elég csak a rootolás menetén végigmenni? utánna a recovery telepítése jönne, de ha azt kihagyom, anélkül vissza tudom állítani gyári állapotra (nem rootoltra) a telefont?
-
hungar
tag
Ma érdekes dolgot tapasztaltam. Feltünően gyorsan merült az aksim..kb 37% lehetett...gondoltam valami biztos beakadt ezért újra indítottam. A töltöttség pedig felugrott 45%-ra...más is tapasztalt már ilyet?? Újraindításnál inkább veszítenie kéne a töltöttségből.
Az akkumulátor statisztikánál az "android operációs rendszer" 75% ezt nagyon sokkalom, nektek mennyi?
-
hungar
tag
Én innen rendeltem, (bár nem szilikon tok):
http://www.ebay.com/itm/Leather-Case-For-Samsung-i9070-Galaxy-S-Advance-Pouch-Pocket-Cover-Black-/140872894462?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20ccadc7fe
Tok+fólia ~ 700 ft
elvileg jövőhéten megérkezik.
-
hungar
tag
tmobile..xxlk2
hmmm..akkor a görgetési hiba mellé ezt is felirhatjuk? :/
-
hungar
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a táborhoz, kb 1,5 hete van nekem is advancem...éppen sikerült elkapnom egy "készleten" állapotot a tmobilnál. Nagyon nem mennék bele az ajnározásba rengetegen leírták már,hogy milyen jó teló.
Lehet az én lámaságom de istennek se tudom beállítani az sms hangot...letöltöttem egy mp3at...értesítés hangnál beállítom..akkor ott le is játsza...de ha kapok egy smst akkor teljesen más gyári hangot ad..
Ahogy látom pl a bluetooh értesítés hang és az sms hang össze van kötve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Samsung Galaxy S25 512GB Navy Blue - SES.HU vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest