- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsy023
kezdő
válasz
mati12 #29607 üzenetére
Meg jött a duma, hogy nem lesz 9-es szériára, azért, hogy mindenki vegye meg a 10-est. Vagy ahogy többen írták, a 10-es széria kiváltsága lesz. Pedig ez már akkor sem volt észszerű, mert az S10 megjelenése előtt, a Note 9 béta szoftverében találták meg az éjszakai mód kódjait.
-
Kicsy023
kezdő
válasz
juhaszroli #25689 üzenetére
Elvileg 1. Én egyszer visszavittem mert levegős lett, de mikor magáról az edzett üvegről szedték le a ragasztót, valószínűleg megkarcolták a belső felületét több helyen, így szivárványos kis csíkok voltak rajta. Nem vittem már vissza, inkább levettem és raktam rá én üveget. Sajnos így pénzkidobás volt.
-
Kicsy023
kezdő
válasz
Parallaxis #24609 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen igénybevétel és mennyi idő után. A visszajelzések alapján az S8 ebben sokkal rosszabbul szerepel.
-
Kicsy023
kezdő
válasz
alcapone386 #17089 üzenetére
Pedig úgy imádtam, hogy a billentyűzet az alsó káváig ér. Remélem lesz erre valami opció, hogy ez választható legyen.
-
Kicsy023
kezdő
válasz
fermacht1994 #17009 üzenetére
Nekem jelenleg Spigen van fent. Tipikus csak széleken ragasztózott üveg. Mármint nem gagyi, de nyilván nincs olyan jó, mint egy teljes felületen tapadó. Napfényen is jól látható, nem maszatolódik könnyen, viszont fent a szenzoroknál alá mehet a por, ha zsebben hordod. Nekem egy ideiglenes üveg, amit addig raktam fel a Whitestone után, míg meg nem jön a teljesen ragasztott, de sokkal jobb, mint amire számítottam.
-
Kicsy023
kezdő
Valaki be tudná linkelni a ZRKN-t, mert az XDA-sat nem tudom letölteni. Előre is köszönöm!
-
Kicsy023
kezdő
válasz
alcapone386 #16421 üzenetére
Nekem ZRKL van fent és semmi hibát nem tapasztaltam. Persze azért feldobom majd a javítást.
-
-
Kicsy023
kezdő
Felraktam én is a P-t. Ami mindenképp pozitív, hogy végre jól működik a HDR fotózásakor. Sőt. Nagyon is jól.
-
Kicsy023
kezdő
Megérkezett a frissítés nekem. ITV CSC
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motoros topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest