- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Jelszavakat megjegyzi a chrome, ha mégsem akkor a 1password. Elején rendszeres volt messengerben a véletlenszerű lajklolas, mára teljesen megszűnt úgyhogy igen meg tudom úgy fogni hogy ne érjek hozzá. Más szokásokat igényel ez a telefon mint egy hagyományos kijelzőjű de én szerettem a kihívásokat, főleg ilyen téren.
-
taranis
addikt
Ezek mind apróságok amellett, hogy fényképet csinálsz olyankor is amikor nem akarsz, vagy pont, hogy nem tudsz, amikor kéne, vagy RSS/Index/stb olvasás közben olyan cikkekbe mész bele, amikbe nem akarsz, és még sorolhatnám. Merhogyugye hozzáérsz akaratlanul a szélén. Nálam csúsztatós bőrtok van, és amikor használom, akkor csupasz a teló, így szoktam meg, így szeretem, de ennél a telónál ez nem működik.
-
-
80 font UK-ben, ez egyértelműen akksi. A hivatalos szerviz Mo.-gon se lesz sokkal olcsóbb, azaz /=vagy.
-
Pofával kavicsra szituhoz kell a kemény fedlap. Az otterbox-okat elvileg tesztelik, ilyennel kéne egy elegáns bőrtokba tenni és akkor a védelem + elegancia is meglenne.
-
"akksi 28-30k." <- Jó messzire jutottak a 12$-os beszerzési akksiártól
Asszem ha eljön az ideje, magam cserélem.
"akkor üzemmagasságból milyen tok védi meg? vmi b*szott vastag gumitok..." - nem a tok vastagsága számít, hanem az, hogy mennyire nyeli el a sokkot, ill annak maradékát a ház melyik részének adja át. Óccsó keménygumi/műanyagtokkal tényleg nem védted meg a telót. Viszont egy bőrtoknak, ami kellően túlnyúlik a teló szélein (élre/sarokra esés) és ami kívülről elég kemény (éles tárgyra esés üveglappal előre) és belül elég rugalmas, akkor az jó eséllyel meg fogja védeni. Kéne valami modell, amivel tesztelni lehet, ha vkinek van otthon üveglap, ráragasztott 10dekás vaslemezzel
?
-
marquuard
veterán
-
spider80
őstag
Ha ez megnyugtat (nem fog), az s6om dobaltam már veletlenül 1-1,5 méterről. Kereten kis pötty benyomódas latszik..pedig ha 10x nem dobtam.le,akkor 1x sem. Nagyreszt tok nélkül. 3napja esett 1 nagyot jardára. Nillkin super frost tok oldala szettört,de telefon simán tulélte. Pedig ez is unibody. Csak nem hajlított kijelzős. De ennyivel masabb ne lehet.
-
-
Finaly
tag
Nekem normálisan bírta az akksim, addig a pillanatig amíg nem csináltam egy adathelyreállítást a régebbi Note5-ös adataimról. Visszaállította a beállításokat, az applikációkat, és most nekem is rohadt gyorsan merül a telefon... Pedig ennek 3600-os akksija van, a Note5-nek pedig 3000-res, szóval tovább kellene hogy bírja...
-
Silenzio
addikt
Nekem reálisabb ugyanazzal a rommal. 50p kijelzővel 82%, de ebben benne volt kb. 35 perc FB Messenger, meg lerántottam kb. 3 gigányi játékot 4G-n, kb. 3%-ot merült az egésztől. Kiváló.
(Mint kiderült, a T nyár végéig korlátlan netezést biztosít. Ügyintézőm szerint az böngészés, de a jelek szerint nem, mert 1 GB van a csomagban.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest