Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
fojtviki #4659 üzenetére
Sajnálom.. nálam is Note 3-at váltott, de igazából mostanra már megszoktam, az elején volt furcsa. Egy dolog az, ami a mai napig hiányzik, az az infra a távirányító miatt.
A Note 6-ra én is kíváncsi leszek, ha igazak a pletykák (6 GB ram, chromebook (vagy Windows 10) hibrid tok, akár 256 GB háttértár, valószínűleg elgondolkodtató lesz váltani idejekorán az S7 edge helyett arra. Bár azért azok a specifikációk túl durvának tűnnek, nem szokott ennyi minden egy generációváltás alatt megvalósulni.
-
laci0530
senior tag
válasz
fojtviki #4650 üzenetére
Na, nem baj, az a lényeg, hogy összejött.
Más: srácok, eddig nem nagyon szórakoztam a Gear VR-ral, max. kb két órát, de most, hogy a gyerekek elaludtak, elővettem és a Streetview-val körbenéztem a világban: iszonyat jó móka. Igazából egy forgószék is kell hozzá, de anélkül is nagy élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest