- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
- Computex 2025: érdekesek lettek az Acer hordozható kijelzői
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csejani
csendes tag
Helló mindenki! Nem tudom ide kell e írnom a gondomat de nem tudom h az appal vagy a telefonnal lehet e gond és hátha más is találkozott ezzel a hibával. Szóval pár napja a facebook alkalmazás hihetetlen módon elkezdte zabálni az aksim és rengeteg adatforgalmat generál. A telefon is melegszik rendesen úgy hogy nem is használom. Az értesítések felület a leggyanúsabb mert folyamatosan pörgeti körbe körbe. Találkozott már más is ezzel a gonddal? Esetleg megoldás? Teljes visszaállítás és factory reset sem oldotta meg.
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan appot ami arra lenne képes hogy a napom folyamán rögzítse gps alapján a pontos címet ahol éppen vagyok ha utasítást adok neki rá? Útnyílvántartás elkészítéséhez lenne rá szükségem.
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Nállam is frissült a rendszer 6.0.1-re . Tapasztalat hogy tényleg gördülékenyebb lett a rendszer picit sem röccen és nállam az üzemidő is nőt. Kérdésem az lenne hogy a feloldási effektust kivették? Nem találom sehol nekem nem is gond jobban tetszik így de barátnőm a sima s6 ot nem akarja frissíteni mert neki az tetszik. Válaszotok előre is köszönöm!
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az Avengers témákat nem találom sehol a téma áruházban fent vannak még valahol?
-
csejani
csendes tag
válasz
Markizmark #4476 üzenetére
Igen láttam köszi!
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Boldog tulaja lettem én is egy ilyen gyönyörűségnek! Egyenlőre még csak ismerkedünk eddig minden oké bár az aksi idő még nagyon csekély de ha jól olvastam ez be fog állni pár ciklus után ugye ez így van tényleg? Vettem hozzá egy spigen neo hibrid tokot ami tökéletesen passzol minőségi darab. Üvegből volt már aki próbálta az xprotector 3d üveget ami elvileg teljesen fed? Jól passzol rá? Esetleg ezzel a tokkal használja valaki rámegy még a tok az üveglaptól a telefonra?
-
csejani
csendes tag
Sziasztok! Mostanában tervezem megvenni ezt a készüléket. Kérdésem az lenne hozzátok hogy mit gondoltok érdemes megvárni az S7 megjelenését talán lentebb viheti az árát? Tudom erre nehéz válaszolni inkább csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. A T-nél most hozzá tudnék jutni a 32G változathoz 179 ért tarifamegtartással jó vétel lenne vagy várjak még? Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest