-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
válasz
HardRic #1804 üzenetére
Nalam csak annyiban hibaztak hogy penteken szartak ram pedig masnak kivittek a kornyeken... elmentem kpra vettem egyet,ma meg elhajtottam csoro futart! Leginkabb mondjuk szemelyesen szoktam bemenni ha kell valami, csak csoro forumtarsat nar azert nem kicsit szopatja csodafon...
-
w333
félisten
Nem volt időm ... nagyon siettem annyit mondhatok hogy low ligh belenagyítva is nagyon komoly képet készített, belenagyítottam és nem hittem a szememnek, jah és a kamera előnézeti kép nagyon fluid, nincs semmi lagg vagy pici akadozás !
Ellövöd a képet és olyan gyorsan odarakja a kis előnézetbe hogy a szemem nem bírta követni, szóval kamerában is nagyon ott van !
Különben az Óbudai Auchan
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest