- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Ez a Samsung Music micsoda? Mert jött rá frissítés, de a telefonon nyoma sincs
-
Xaels
félisten
válasz
Botos Marci #23285 üzenetére
Alkalmazás kezelőben ráböksz az alkalmazásra és ott Engedélyek
-
Xaels
félisten
válasz
Botos Marci #23283 üzenetére
A kliensnek megadtad az engedélyeket, hogy hozzáférjen a háttértárhoz?
-
Xaels
félisten
Ki milyen sötét/fekete témát használ?
-
Xaels
félisten
6.0-án tudsz záridőt állítani. Gondolom felhúztad magas értékre ezért tartott sokáig. Ilyenkor érdemes letámasztani vagy állványt használni, de csak statikus dolgokat tudsz fotózni így. Ha nem értesz hozzá akkor ne piszkáld, használd az automatát elég lesz az. Ha meg többet akarsz akkor olvass utána mit miért. [link] mondjuk kezd ezzel. Igaz régi írás és ACE van alapul véve, de alapnak jó lesz. [link] vagy ez.
-
Xaels
félisten
válasz
Lazika #21959 üzenetére
Szerintem mivel EU tagállamból való ezért járnia kell rá az EU jogszabályok szerinti 2 év szavatosságnak. De egyébként futárcéggel kint van pár nap alatt Angliában meg vissza is jön, ha arról van szó. Persze költség az is, de lehet nem olyan vészes mint egy esetleges szerviz.
-
Xaels
félisten
[link] azért ez így nem az igazi.
-
Xaels
félisten
válasz
bubibaba31 #21802 üzenetére
Ezt nem lehet így leírni mert az adott kőrülményektől függ, összetett dolog. Olvass utána magának a mobilos fényképezésnek és ha megérted, hogy működik akkor könnyebben rátalálsz a jó beállításokra.
(#21798) haxiboy nekem jelenleg a lolli is jól muzsikál. Igaz sok mindent amire nincs szükségem letiltottam. Jelenleg az akku is jól bírja. 5:40 és még 35% hajnali fél2 óta.
-
Xaels
félisten
Nézve az idei felhozatalt eddig kifejezetten jó döntésnek érzem, hogy nem vártam és elhoztam az S6-ot.
-
Xaels
félisten
válasz
Amos17 #21340 üzenetére
Őszintén ez a moduláris dolog úgy el fog halni mint a huzat... Semmi olyat nem mutattak be amire rá lehetne bólintani. A kamerás kieg vicc szvsz, teljesen elüt a telefontól és szvsz egy kis por alákerül és szarrá fogod karcolni vele a hátlapot. A B&O-s HiFi kieg nem olyan vészes bár majd a tesztek eldöntik van-e értelme. A specifikációs lista meg kb. ami várható volt.
-
Xaels
félisten
válasz
bulikavagyok #21206 üzenetére
Le se merem rakni. Cél a 7-8 óra SoT, soha nem láttam még annyit egyben
Screenshotot mivel tudok csinálni?
-
Xaels
félisten
válasz
bulikavagyok #21203 üzenetére
Most vettem, alig múlt 1hetes. 4óra Sot eddig kb. mindig megvolt így is, de most nagyon masszívan tartja magát. Mondjuk ideje sem volt üresjáratban merülni mint általában.
(#21204) madkiller GSamot szoktam nézni de semmi kiugrót nem láttam. Viszont most pozitív irányban kiugró a változás ezért sem értem. Mondjuk így maradhatna xD
-
Xaels
félisten
válasz
bulikavagyok #21201 üzenetére
PowerAmp-ot. Évek óta ez az elsődleges lejátszóm.
-
Xaels
félisten
Nem értem ezt a telefont. 3órája húztam le a töltőről. Azóta 4G-n neteztem, FB-oztam az ágyban több mint 1 órát és 90% van még az akkuban. Néha meg szimpla zenehallgatással is jobban merül...
-
Xaels
félisten
[link] nekem ilyenem van. Nagyon jó, bár szokni kell, nem az a tipikus V karakteres publik füles és nagyon kényes a megfelelő harangméretre. Csak kell rá gumiharangot találnom, mert ami van itthon az nem megy rá.
Az S6-ról meg még annyit, hogy a kamerával viszont nagyon elégedett vagyok. Implosion és Zen Pinball is tökéletesen fut. Majd ha korlátlan net közelben leszek akkor még letöltök 1-2 komolyabb játékot az áruházból és azokkal is kipróbálom.
-
Xaels
félisten
További tapasztalataim.
Párom elhagyta valahol a JVC fülesem/headsetem gumiharangjait, persze neki a legkisebb kell nekem meg a legnagyobb... Ezért gondoltam kipróbálom a gyári headsetet. Iszonyatos és kicseszettül pofátlanság, hogy ezt merik adni egy ilyen készülék mellé.
Kábelekkel kapcsolatban még mindig tanácstalan vagyok. A tab-é teljesen megadta magát és kellene ahelyett is valami normális meg akkor az S6-ét is cserélném valami jobbra, de a gyorstöltés miatt nem tudom milyet nézzek amivel rendesen fog működni.
-
Xaels
félisten
A gyári USB kábel helyett használ valaki másikat, valami jobb minőségűt? Esetleg lapos verziót?
-
Xaels
félisten
1 nap használat után egyelőre nincsenek komolyabb bajaim. Első dolgom volt egy Dark Material témát felrakni. Opera is tökéletesen megy. Sok gyárilag telepített vackot is letiltottam. Az akku is kiállja a próbát.
-
Xaels
félisten
Üdv srácok. Lehet néha napján fogom itt korbácsolni az idegeiteket ha valamit nem értek/találok ha nem baj.
-
Xaels
félisten
Na tegnap nem nagyon fejtettem ki a véleményem az Edge teszt alatt, mert számomra a hajlítás teljesen jelentéktelen ebben a formában.
Magam részéről nem hiszem, hogy "de ha egy alacsonyabb felbontású panellel jött volna ki a Samsung, akkor mindenki csalódásról beszélt volna." Még mindig nem csak ez az egy tulajdonsága a kijelzőnek aminél lehet fejlődni.
A zöld variáns színe nagyon el van találva. Bár a design nem jön át. Az Alpha-val össze kéne gyúrni és akkor igazán tetszene. Persze, ha kapnék egyet nem adnám vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest