- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosh87
tag
válasz
Danielsson #14927 üzenetére
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az iPhone6 egy nagyon jó készülék, de ha az Androidot szoktad meg, nehezen fogod megszeretni. Persze függ attól, hogy mire használod a készület. Én adtam neki esélyt augusztus végén S6 Edge után, de amint látod, ismét itt vagyok (10 napig bírtam, de azt is csak azért, mert nyaralni voltam és nem állt módomban lecserélni).
Kötöttebb telefon, de ugyanakkor nagyon stabil, jó a kamerája, szép is, aksi üzemideje biztosan jobb, mint S6-é, de sajnos nem droid...
Tényleg csak és kizárólag felhasználói szokásoktól függ, hogy melyik a "jobb" telefon. Minden esetre akármilyen telefont veszel is, valamilyen kompromisszumot mindenképp kell kötnöd.
G4-em is volt, talán parányit gyorsabb, mint S6 (nagyon nehezen érzékelhető a különbség), kamerája kb ugyanaz, viszont nekem design-ra az S6 sokkal "prémiumabb" és az ujjlenyomat-szenzor döntötte el a versenyt, azzal nagyon beletrafáltak (még ha sokak szerint iphone-tól koppintotta is a Samu)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Beárazásban kérem a segítségeteket
- Futás, futópályák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged