Hirdetés
- Asztrofotózás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
[P]laci #2564 üzenetére
de ha a RR3 akad be az S5-ön, akkor is az S5 szar (és nem aki azt a szoftvert írja)?
Érdekes, hogy a hasonló (bár picit gyengébb) hardverrel szerelt Nexus 5-ön nem akad az RR3, innentől döntsd el te, hogy kinek a hibája.
Egyszerűen szerintem arról van szó, hogy még nem minden optimalizált erre a HW-re, ez simán benne van a pakliban mindig.
Egyszerűen arról van szó, hogy az S5-ön futó rendszer nincs még rendesen optimalizálva.
-
Agi70
aktív tag
A hívás felvételhez annyit, hogy első napokban én is szenvedtem vele, aztán rájöttem a nekem ideális megoldásra. Amikor hívás van ráteszem az ujjam a zöld körre és várok egy másodpercet amíg nagy zöld kör lesz belőle, azaz jelzi hogy érzékeli az ujjamat. Ha ez után húzom el, azóta MINDEN hívást fel tudok venni.
-
Pit221
csendes tag
válasz
Danny750 #2596 üzenetére
Ezzel a fórum bejegyzésemmel,nem egy vita kirobbantása volt a célom,csak a vélemények éptő jellegü hozzászólások meghallgatása.
"Egyébként egy s5 fórumban ezt fogják ajánlani, míg a Sony -ban azt"
Ezzel tisztában vagyok,bár én bizom benne hogy még létezik emberség a földön s hogy őszintén leirják hogy ez és ez van ezért és ezért... -
Danny750
őstag
Egyébként egy s5 fórumban ezt fogják ajánlani, míg a Sony -ban azt
Egyébként a samu legnagyobb hibája az anyaghasznalat...ez az s5 ebben irtó gyenge, főleg 200k -s mezőnyben + design is elég buta, de ahogy gondolod
A melegedesrol meg a Samu-k a leghiresebbek...
(ips vs amoled, fenyeroben tuti az ips a nyerő a többi meg izlesek és pofonok, uzemidoben meg mind a kettő a legjobbak között van) -
Prevent
aktív tag
*The Xperia Z1S camera combines the world’s largest image sensor (1/2.3 inches), the highest resolution (20.7MP), and the brightest lens (F2.0) available in a slim (8.55mm) waterproof (IP55/IP58) smartphone. Verified by Strategy Analytics on 10/30/13
Ezt jó volt elolvasni
Mint a minden gyártó (Samsung is) szeret SZUBJEKTÍVEN vélekedni a saját termékéről.
Samsung Weboldalán is van csöpögés rendesen
Bár én tisztelem a Samsungot azért, hogy ennyit fektettek reklámba. 2010/2011 mikor még Galaxy S meg S2 volt már akkor embereket állítottak mindenhova (Szolgáltató, műszaki áruházak). Tehát fektettek pénzt bele rendesen a marketingbe -
bendegruz
őstag
válasz
xxxyyyzzz111 #2574 üzenetére
az usb-takaróról csak annyit,hogy a samu elég jól megoldotta ezt a strapamobiljainál.
nem mondom,hogy párnál nem lesznek problémák,de én emiatt nem aggódnék
launcher-ben pedig én a next-et ajánlom.használom elég rég óta -
Pit221
csendes tag
válasz
Prevent #2591 üzenetére
Amúgy meg az én üzletpolitikám: Mosógép-->LG
TV-->Samsung
Játékkonzol-->Sony
Mikrosütő-->Hausmaister
Mobiltelefon-->Samsung
Marketingáldozat vagyok-e?Ez nagyon jó
Köszi még egyszer mindent,még megvárom Bog urat,hogy mit mond,esetleg ha még jön egy két emberke tapasztalata ezzel kapcsolatban meghallgatom,s utána döntöttem!
U.I.: "Most néztem a Z1C topikba és az is IP58-as védelemmel bír." Én ezt találtam a sony oldalán.:
*The Xperia Z1S camera combines the world’s largest image sensor (1/2.3 inches), the highest resolution (20.7MP), and the brightest lens (F2.0) available in a slim (8.55mm) waterproof (IP55/IP58) smartphone. Verified by Strategy Analytics on 10/30/13 -
Prevent
aktív tag
Most néztem a Z1C topikba és az is IP58-as védelemmel bír.
De mellé találtam még hibás hátlapokkal kapcsolatos hozzászólásokat isNa mindegy nem lebeszélni akarlak. Dönts te amelyik tetszik. Légy körültekintő, olvass teszteket, gyakori hibákat stb.
Egy előnye van részemről a Sonynak S5-tel szemben és az az, hogy olcsóbb...
Amúgy meg az én üzletpolitikám: Mosógép-->LG
TV-->Samsung
Játékkonzol-->Sony
Mikrosütő-->Hausmaister
Mobiltelefon-->Samsung
Marketingáldozat vagyok-e? -
Pit221
csendes tag
válasz
Prevent #2589 üzenetére
"Arra még készülj fel lelkiekben ha a Sonyt választod és találsz rajta egy Pixelhibát nembiztos, hogy cserélik 72 órán belül vagy utána.
"
Pixel hibánál úgy is élnék a 3 napos cseregaranciával,legyen az Samsung,vagy Sony (bár a szervizelést nem akarom célba venni,s remélem soha nem is kerítek rá sort,mint ahogyan eddig sem)
Köszönetem a hasznos,építő jellegű hozzászólásért,s a tapasztalatért!
-
Prevent
aktív tag
Több mint 2000 hozzászólásból 20 hibával kapcsolatos hozzászólás nem a világvége :9 Kb 100 telefonból eggyel van probléma ami könnyen orvosolható. Főleg, hogy a felére egy frissítéssel megoldható a probléma.
A Sony Z1C már picit régebb óta kint van. Keresgélj az első 1500 hozzászólás között. Szinte biztos vagyok benne találsz olyan dolgokat ami hibával kapcsolatos.
A másik dolog a garancia/szerviz. Samsung szervizeknek különösen jó hírük van. A Sonyé ennek pont az ellentéte.
Arra még készülj fel lelkiekben ha a Sonyt választod és találsz rajta egy Pixelhibát nembiztos, hogy cserélik 72 órán belül vagy utána.
"Igy a készülékkel egyébként mi a tapasztalatod,mennyire merül? Tesztelted már az IP védelmét?"
Az üzemideje közel a legjobb az összes telefonom közül ami eddig volt(okostelefonok között). Átlagos használat mellett ha reggel leveszem a töltőről akkor csak következő nap este kell feltenni tölteni: Addigra kb 14 %-ra merül.(Napi 2 óra böngészés egy 30 perces sorozat max fényerőn, állandó szinkronizálás 4G/WiFi bekapcsolva egyszerre folyamatosan. Aztán ugye ott van az Ultra energiatakarékos üzemmód (Úgy is lehet netezni, amivel még kb 2 napig lehet használni mire lemerül).
IP védelem: Nem teszteltem és nem is szeretném víz alá rakni
De majd ha esik az eső akkor nem kell fossak ha rácsöppen egy kis víz
-
Pit221
csendes tag
válasz
Prevent #2587 üzenetére
"Bog mesternek sok ideig Xperia S telefonja volt szerintem az ő szíve a Sonyhoz húz.
Nekem is az volt....."(OFF)Nekem is Sony telóm volt (ST15i, hibát egyedül az auto fényerőszabályzó okozott nekem gondot),de bementem az egyik bevásárlóközpontba megnyomkodtam az S5 S4 Z1C készülékeket,s ez megfogott (S5),csak ott hibáztam el,hogy feljöttem fórum hozzászólásokat olvasni a teszt olvasás után abba kellet volna hagynom
(/OFF)
Igy a készülékkel egyébként mi a tapasztalatod,mennyire merül? Tesztelted már az IP védelmét?
-
Prevent
aktív tag
Én nekem előfizetés mellé járt nagy kedvezményekkel a telefon. Választhattam volna az S4-gyet vagy Note3-mat is.
Amiért mégse a másik két típus lett:Note3: Pont az ügyfélszolgálatosnak olyan volt és átadta kipróbálni. Azt mondta megbánta mert nagyon nagy, és baromi sérülékeny. Szilikontokban hordta és sérülések voltak a krómkereten. Ezzel egyetértettünk, hogy ez nem az én telefonom.
S4: Hát mit ne mondjak azzal a szándékkal mentem be a boltba, hogy nekem S4 kell. De gondolkodóba estem. Ha tavaly 190 volt az S4 és most 140-150 akkor már jövőre mennyi lesz? És csak 1200 Ft-tal lett volna kevesebb mint az S5 havonta + a krómkeret nagyon hasonlított a Note3 telefonéhoz. És bevillant az isteni szikra, hogy mintha olvastam volna már , hogy a S4 kerete kopik valamennyire.
S5: Gondolom az IP58-as szabványnak köszönhetően valamivel időtállóbb borítást kapott mint hasonló csúcstársai. Mivel is jobb mint egy S4? 0,1" (jelentéktelen), IP58-as védelem, erősebb processzor, jobb kamera, jobb grafikus gyorsító, 4K videófelvétel, pulzusmérú, ujjlenyomatleolvasó stb.
És ami a legfontosabb(nálam ez döntötte el) szebb "szögletesebb" kinézet. Az S4 nagyon "tucatcsamcsung". A kedves Samsung tette azzá
Bog mesternek sok ideig Xperia S telefonja volt szerintem az ő szíve a Sonyhoz húz.
Nekem is az volt. Aláírom jó telefon volt valóban de kijelzőhiba, laggolás(frissítés után is), térerőhiba és egyszerűen ráuntam. Ismerősi körömben csak a panasz van a Sonyra.Samsungra meg élőben senki nem mondta, hogy szappantartó meg de szar és sorolhatnám. Ez csak a troll fórumozók kedvenc szokása. Ismerőseim közül akinek Samsung van csak dicséri.
-
Pit221
csendes tag
válasz
Prevent #2584 üzenetére
Nekem az IP védelem fontossága ott merül ki,hogy nedves kézzel is hozzá tudjak nyúlni a telefonhoz esetleg szemetelő esőben tudjam használni a telefont.
De egyébként amiket írsz teljesen igazad van,már ez ügyben felvettem a kapcsolatot Bog "Mesterrel" is,és a fórum társak véleményére is kíváncsi vagyok.
"Az USB "fedélről":
Egy ember írta, hogy lejött neki , más fórumokon néztem ott se panaszkodtak rá. Gondolom nem "hülyék()" tervezték meg
"
Van benne valami,de amikor megláttam azt a hozzászólást akkor szó szerint
-
Pit221
csendes tag
válasz
Prevent #2584 üzenetére
Pont ilyen emberek hozzászólását várom aki olyan mint te,s van S5-el,tapasztalata!
Note3-már nagy számomra,már ez is a határt átlépve megfelelő méretű számomra.
Egész éjjel a fórumot bújom melyik éri meg jobban a Z1C vagy netalán tán jobb annyival az S4-től az S5,hogy 46 ezer forinttal többet adjak érte (mert számomra a pulzusmérő kihasználhatatlan lenne,és a lépésszámláló és az ehhez kapcsolódó dolgok)? bár az S4-es fórumba sokan panaszkodnak a térerőre.
-
Prevent
aktív tag
válasz
Prevent #2582 üzenetére
Lejárt a hsz szerkesztés bocsánat
Tényleg nem azért ajánlom az S5-öt mert olyanom van. Ha nem lenne is inkább azt ajánlanám mint a Sonyt.
note3 nemjátszik? Vagy az már nagyonnagy?
Amúgy ha visszaolvasol még csak az elmúlt 2-3 napban jöttek a negatív írások elötte még keresve sem találtam
"mert munkámhoz elengedhetetlen a jó térerő,GPS,és az internet használata,ezek amik fontosabbak,ja és természetesen az IP védelem"
Akkor az S5 jobb
Viszont!
Ha jól tudom az Xperia Z1C csak IP 55-ös védettséged ad ami:
-Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)
-Kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)Galaxy S5 (IP 57):
-Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)
-Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)Az USB "fedélről":
Egy ember írta, hogy lejött neki , más fórumokon néztem ott se panaszkodtak rá. Gondolom nem "hülyék()" tervezték meg
-
Pit221
csendes tag
válasz
Prevent #2582 üzenetére
Első sorban köszönöm a véleményed\ tapasztalatod!
(Játék akadozással még az számomra nagyon elhanyagolható,mert nem igazán játszom)
Kérdésedre válaszolva "miért pont egy S5-Z1C" első sorban azért,mert engem nagyon megfogott az,hogy a dokkoló csatija szabadon van,s nem kell nyitogatni a töltő csatinál az S5-el szemben így az IP védelmét maximálisan meg tudom őrizni (bár az S5-re vennék hátlapi QI töltőt
) egy szó mint száz pár vélemény alapján nagyon elbizonytalanodtam (negatív kritikák miatt amik számomra lényegesek,mint PL GSM részének a bug-ja hibája egyes fórumtársaknál,és a képernyő feloldásnál való "gondolkodás"),és számomra az S5 mellet a Z1C a befutó,ha ezek igazak.
U.I.: Full HD vagy csak sima az úgy számomra nem döntő,de viszont élőbe látva Z1C-nek gyengébb napsütésbe a fényereje,mint az S5-nek,de viszont a fent említett hibákat olvasva,inkább a "foltos kamerát,és a gyengébb kijelzőnél" maradok,mert munkámhoz elengedhetetlen a jó térerő,GPS,és az internet használata,ezek amik fontosabbak,ja és természetesen az IP védelem
-
Prevent
aktív tag
A véleményem az, hogy S5-tel jobban jársz.. Nálam tökéletesen működik minden azt leszámítva, hogy egy-két komolyabb játék megakad egy pillanatra. Semmilyen más problémám nincs vele. Nem fagy le, hívásokat simán tudom fogadni(napi 20-25 Db). Home gomb is mindig tökéletesen reagál.
Sonyval viszont csak ROSSZ tapasztalataim vannak(rendszeres térerőhiba, sárguló kijelző, iszonyatos melegedés, ERŐS laggolás a menüben illetve görgetéseknél stb) Nem is beszélve a fakó színtelen kijelzőikről. Kivéve amelyiknek nem(Z2).
De miért pont egy S5-Z1C között szeretnél dönteni? A két telefon között van vagy 60000 Ft különbség. Ráadásul az egyik 5" FHD a másik 4'3" HDAktív tartalomfogyasztásra(Játék, film, zene, net) az S5 ideálisabb.
Sonynál soha nem volt gyenge telefonom csak közép vagy felsőkategóriás. És mindig megszívtam valamivel.
És akkor ellövöm azt amit minden Samsung tulaj: Garancia jobb Samuéknál -
Pit221
csendes tag
Sziasztok!
Napokban készülök telefont vásárolni,és két befutó van számomra az S5,és a Z1C,de nagyon a galaxy S5 felé hajlok,csak nagyon eltántorítanak amiket itt olvastam,miszerint lefagy,telefon része hibás,fogadott hívást nem lehet felvenni,vagy magától elutasítja a hívást,stb....
Az a kérdésem lenne,hogy ez milyen gyakori jelenség,vagy csak egy bizonyos típus számú készülékeknél jelentkeznek e ezek a hibák?
Másik kérdésem pedig az volna,hogy a régebb óta használók,milyen hibákra bukkantak még?Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
-
[P]laci
senior tag
+1
(#2574) xxxyyyzzz111: 10 Reasons why Samsung Galaxy S5 Beats the HTC One M8! (Tom Rich szerint)
és a korrektség jegyében a fordított helyzetért katt, ugyancsak Tom Rich szerint (mondjuk én itt pár dologgal nem feltétlenül értettem egyet, de ez van). -
mycso
veterán
válasz
xxxyyyzzz111 #2574 üzenetére
Lefedtél mindent és sajnos azt kell mondjam, hogy nem fogsz tudni telefont venni, sem az átlag, sem pedig a prémium kategóriában (gyártó és oprendszer függetlenül), mert bizony mindegyiknek van valami baja.
Egy dolgot tudsz csinálni, hogy vagy kompromisszumokat kötsz, vagy azt választod, ami a számodra leg elhanyagolhatóbb hibákat prezentálja.Sajnos ez a gyártók sara, ahogy írod is 150-200K-s cuccok, sok apró, ám bosszantó hibával.
Ez van. -
xxxyyyzzz111
tag
Csak tényeket közlök!!!
Végre már, h. ennek a Samunak is van hibája! Már kezdtem örülni, h. ilyet veszek. De olvasva, h. ez sem jó, meg az sem.....háááát lehet HTC M8 lesz mégis. igaz még nem láttam élőben, mert ma egy MM közelében voltam és ott még nem volt kiállítva. Írom ezt úgy, h. volt HTC és most Samum van! Szal nem vok troll!!!!!!!!!!
Tényleg vicc egy 200 ropis telótól!!! Alap dolgokat nem tud rendesen! Tiszta ájfos fíling!!!Sokan istenítik a Nova Launchert. Hát én feltettem nem is egyszer és szöszmötöltem vele, h. beállítsak mindent, de akkor sem lett jó és nem jött be. Ezért mindig töröltem (kb-3-szor vettem rá magam).
Ja a MM-ban az S5-öt kicsit nyomogattam és (GYÁRI RENDSZER NEM VOLT SEMMIBE BELEPISZKÁLVA ÉS CSAK 110 ÓRÁJA MENT és ÜRÍTETTEM A MEMÓRIÁT, de teli memóriával is próbáltam) menüben voltam bent, nyomtam egy home gombot és 2 mp eltelt mire kilépett a főképernyőre! Ez nem kicsit vicc!!! Mielőtt jönnek az "okos" kommentek, h. de hát minden nap újra kell indítani a telót, akkor szerény véleményem szerint ez abszurd!!!!
Az usb takaró ajtócska nem lesz egy tartós darab. Na, most jönnek megint az "okosok" , h. pérmium szerviz majd úgyis javítja. Igen ááááám, de nem helyben!!! Inkább azt oldanák meg a cégek, h. ne törjön be a kijelző, ha leejtik a mobilt. Na az már innováció lenne! Nem a sok felesleges ficsőr!!!
Ui.: Remélem minden felületet lefedtem, h. ne kössetek belém!
Béke srácok! Ezek tényközlések!
-
Bazijoe73
senior tag
Viszont most álítottam arouteren és így már felugrott 8500 körülre. Így már király a dolog.
-
UFC
aktív tag
válasz
bendegruz #2568 üzenetére
Az igazság a trollság? Akad a játék nem? De. Akkor miről beszélsz milyen trollság? Sőt másnak más játék kifagyott és más játék is akad. Vagy inkább neked fáj az igazság. Mondjuk nekem is fájna ha 200 ezres telefonon akad a játék. Bár mondjuk én nem játszok a telefonon de ez az én bajom.
És arról volt szó ha a a többin is akad a program hibája, de ha azokon nem akkor a teloval lehet valami gond. Ebben semmilyen trollság nincs.
Ha valamit közölni akarsz privátban tegyed azzal nem tudnak mit csinálni a moderátorok és ne a topikot offold szét köszi. Mert még ha neked fáj is de a témához szólóan írtam. Személyes problémáidat személyesen jelezd köszi.
-
Pocak89
senior tag
Ha szolgáltatónál vásárolt készüléket a szolgáltatónál függetlenítenek akkor az minden tekintetben olyan lesz mint egy eleve független változat? Gondolok itt pl. a frissítésekre.
-
UFC
aktív tag
válasz
[P]laci #2564 üzenetére
HTC M8, Xperia Z2 HW téren megegyezik. Ram különbség van illetve a Samsung javára pár Mhz a procin. Ha azokon nem akad akkor nem tudom milyen optimalizációt vársz. Viszont ha azokon is akad akkor a program hibája.
Utána kéne járni. Ha azokon nem akad akkor valami más probléma lehet. Viszont ha azokon is akkor egyértelmű hogy a program hibája.
-
[P]laci
senior tag
ha jól értem a logikád, akkor ha egy Samu telón megröccen a TW, az a TW szoftveres hibája (azaz a Samu hibája), de ha a RR3 akad be az S5-ön, akkor is az S5 szar (és nem aki azt a szoftvert írja)? érdekes logika.
Egyszerűen szerintem arról van szó, hogy még nem minden optimalizált erre a HW-re, ez simán benne van a pakliban mindig. -
the_pimp
senior tag
A kamera az mennyire ütésálló/karcálló?
Van egy klassz tokom csak a kamerát védi annyire mint a tough armor pl. -
Bazijoe73
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogy mekkora sebességet tud a telefon, ha wifin keresztűl másolunk fájlt rá?
-
Prevent
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #2552 üzenetére
Nagyon sokat használom a telefont. Az egyetlen "hiba" talán az akadozó játékok voltak. Persze nem az Angryböc és társaik hanem rr3 meg ilyenek. Homegomb hiba nemjelentkezett nálam. Fagyás sem volt.
-
Prevent
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #2550 üzenetére
Nálam is akad rr3...
Ha ezzel viszed vissza a boltba sajnos körberöhögnek. Jön még erre frissítés nem kell aggódniCriton kollégánál is akad a Simpsonos játék. Leteszteltem nálam is bár nemmindíg.
-
Giorgio1313
aktív tag
Hát ez iszonyat idegesítő... Másnál is van hogy egyszerűen befagynak a játékok? Nem elég hogy akad a rr3 de mostanában konkrét befagy a telefon... Ezzel visszavihetem boltba hogy beadjam szervizbe? Valakinek volt hasonló?
-
bendegruz
őstag
képernyő mentést csak azzal az"áthúzom a kezem"mozdulattal lehet csinálni?
-
-
csutizs
tag
válasz
N.YCityBoy #2545 üzenetére
De valószínű épp GSM-re volt állva, mivel automatán állítja ugye...
-
-
csutizs
tag
válasz
N.YCityBoy #2543 üzenetére
Szép kis Bug...
Majd tesztelem, de egyelőre úgy látom, hogy csak gsm üzemmódban. -
-
KAKING
csendes tag
én a home gombbal veszem fel és a kikapcs gombbal rakom le, az tökéletesen működik, jobb mint húzogatni.
-
csutizs
tag
Nektek nem csinált még olyat, hogy a hívást nem sikerül fogadni? Elhúzom a zöldet jobbra, de nem engedi és 3. próbára megszakítja a hívást..
Köszi.
-
Seaky
tag
Valószínűleg így van. Egyszer volt nálam is a Samsung szervizes, az S3-as keretét (vele együtt az egész képernyőt cserélte). Akkor is csak azt nézte hogy a számlálón 0 legyen és a szoftver "eredeti" státuszban találja.
Mondjuk tök logikus. Az alapjai közösek az azonos számú de más kiadású firmware-eknek, csak a mellé csomagolt szoftver csomag lehet más. -
dptrsk
addikt
Annak idején Note 2 topicban jártuk körül a témát(Note 2 LTEm volt) és német 4.3(T-s 4.3 nem volt még csak független) a teló nem akart USBn tölteni, kijött a szervizes, aki azt mondta, neki az a lényeg, ha már KNOXos a teló az 0x0 legyen és Official SW legyen rajta.
A telefonos Samsung szervíz azt mondja az ODINra, hogy ne használd(???)Nem tudom mi a hivatalos álláspont, de annak idején a szervizes srác megcsinálta az USBport cserét a Note2n, pedig nem T-s FW volt rajta, hanem német független.
-
the_pimp
senior tag
válasz
xxxyyyzzz111 #2534 üzenetére
Volt rajta egy pár voda app köztük egy updater, és abból gondoltam, meg hogy mondták hogy ha majd a voda úgygondolja hogy kiadja..de ha nem kell akkor csak örülök
-
Seaky
tag
Akkor KNOX változás nélkül mehet rá az eredeti független szoftver??? Ennyire nem fontos hogy milyen firmware van a telón, csak az a lényeg hogy eredeti Samu kiadás legyen?
Hát ez kuffa jó!
Ha szabad kérdeznem az infó honnan van?Más:
Ha valaki belakta a telóját és szeretné újra rakni, de fél hogy elveszik minden, azoknak ajánlom a HELIUM nevű programot. Nem kell hozzá root csak egy számítógép amin elindítod a Desktop változatát majd arra USB-re dugod és elindítod a progit a telón. Kap egy ideiglenes jogot (pontosan nem tudom hogy mit de így már menteni tudja az adatot), de csak az ADATOT menti a programot nem. Így kevés helyet foglal
Ezek után mehet a gyalu és utána ugyan így vissza kell állítani adatokat. A playről meg a programokat.
Ennyi! -
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2492 üzenetére
Ja meg az updatehez kell valami külön app vagy csak nézegessem az update menüt a telefonban?
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2492 üzenetére
Független igen de a német vodától van, voltak/vannak rajta voda programok, mindenesetre az update menü a telefonban azt írja hogy a legfrissebb van rajta.
-
csutizs
tag
A fissítés után csináltatok gyári visszaállítást?
Ha nem csinálok okoz valami galibát?
Eléggé belaktam, lusta vagyok :-( -
KAKING
csendes tag
válasz
FrankMonzano #2525 üzenetére
igen
-
tothl
addikt
válasz
FrankMonzano #2525 üzenetére
Azzal, tényleg ilyen..
Mondjuk valamivel jobb a felismerés hatékonysága szerintem.
-
KAKING
csendes tag
Update: 5 alkalommal rontott új lenyomat szkennelés után 30 másodperc visszaszámlálás. addig nem lehet próbálkozni
-
dptrsk
addikt
válasz
baszenszejj #2519 üzenetére
Az ODINnal felrakott official SW update nem jár garivesztéssel(Note 2nél legalábbis nem járt azzal, KNOX nem ugrik, házhoz jövő szervíz megjavította), DE a CSC marad PAN(Telenor), így elesel az OTA és KIES frissítésektől, mert eltér a CSC és a PDA verzió, tehát neked kell mindig manuálisan frissíteni a telefont ODINnal.
Azonban ha visszateszed később az official PDA PAN(Telenor) verziót ODINnal, újra lesz OTA és KIES update. -
Criton
veterán
válasz
baszenszejj #2519 üzenetére
várd meg a frissítést a telenortól , annyit meg nem ér ez az update, hogy ugorjon a garanciád
-
Danny750
őstag
válasz
xxxyyyzzz111 #2515 üzenetére
Jelenleg sajnos csak így lehet megoldani az IP védelmet... viszont ott a dokkoló
-
baszenszejj
csendes tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de ha telenoros a telefonom, felrakhatok Odinnal független Romot vagy várnom kell amíg a telenor méltóztatik a frissítést a telefonomra juttatni?
Köszi!
-
Intel q8200
senior tag
Jó estét mindenkinek! Ma kiraktam az irányítót az értesítési panelhoz, de nem látok watch on gombot, amivel egy gombnyomással belephetek a programba, hogy ne csak hangerot és csatornát tudjak valtani.
-
válasz
Leonardo91 #2514 üzenetére
Mivel már megvan pár hete a telefon és mindig a megszokott dolgokat futtatom így igen képzeld van viszonyítási alapom, hogy a frissítés előtt mennyit merült az aksi 3 óra alatt és most a frissítés után mennyit merül 3 óra alatt
De csak a te kedveďért a frissítés előtt 3 óra alatt folyamatos internet Kb 7-8 alkalmazás futtatása a háttérben 2 óra kijelzőhasználattal nálam 30%-ot esett Kb, na most a frissítés után ez 20%-ra redukálódott!
-
Leonardo91
őstag
válasz
N.YCityBoy #2509 üzenetére
Az aksi időt ennyi idő alatt kitapasztaltad?
-
Prevent
aktív tag
válasz
Gold_fish #2503 üzenetére
Szia! A pixelhibádról kicsit írnál részletesebben, hogyan is néz ki?
Melyik Telenor üzletben vetted(amelyiknek Samu bolt van a közelében kerüld el).
Két dolog történhet: A Telenoros ember akinek mondod a hibát leellenőrzi azt ha látható nagyon akkor azonnal írják a cserepapírt.
Ha nemlátható a hiba csak körülményesen vagy nem akarják észrevenni akkor beküldheti 15-30 napos megvizsgálásra, hogy jogos-e a csere. Ha jogos a panaszos cserélik, ha nem akkor visszakapod úgy ahogy leadtad.Ha nem cserélik 72 órán belül két dolgot tehetsz. Felhívod a Samsung Magyarország telefonszámát, ott a hármas menüpontot választod, elmondod a panaszod és megkérdezed, hogy az Oktogonnál lévő Samsung boltban ilyen speciális esetben van-e lehetőség arra, hogy kiállítsanak egy szakvéleményt vagy egy jegyzőkönyvet a kijelzőhibáról. Ha ez lehetséges utána beviszed a telefonod a telenorhoz a szakvéleménnyel és azonnal cserélik. Ha az oktogonnál nem adnak szakvéleményt akkor Budaörsön a Telemax szervizébe kell befáradj ott két lehetőség van: Megvizsgálják , ha jogosult vagy a cserére már kapod is a jegyzőkönyvet és mehetsz a Telenorhoz. Vagy választhatod a 60 perces gyotsjavítást(bár szerintem ez az S5 esetében nem játszik)
Ha egyik módszerrel sem jársz sikerrel akkor megvárod a 72 órát és leadod a Samu egyik mobilos mintaboltjában(Pl. Alle vagy EuroPark) megvizsgálják és cserélik. Hidd el ha 72 órán belül bunkók voltak a 73.-ik órában megtáltosodnak.
Aztán van olyan pl, hogy a Telenornál meg se nézik már cserélik is(üzlet és eladófüggő
)
-
szabi510
tag
Üdv a fedélzeten mindenkinek, kaptam egy függetlent.
Használ valaki exchange levelezést? -
ForRedGlory
félisten
válasz
Jaja, határozottan jobb lett a reszponzivtása és a sebessége. Igaz nekem a BTU van fent, de az kb ugyanez.
-
Criton
veterán
válasz
Ezzel egyetértek
-
Én sak jókat tapasztaltam a frissítés óta!
Ram kezelés brutál jó lett, sokkal gyorsabban reagál a készülék mindenre, és az aksi idő is még jobb lett pedig eddig sem volt rossz -
válasz
Gold_fish #2503 üzenetére
szia,
amikor egy éve az s4-et vettem az egyik nagy telekom üzletben, és külön ellenőriztem a pixelhibát, akkor ott azt mondta az ügyintéző, hogy otthon is ráérek ellenőrizni, és ott a vásárlás helyén is cserélik 3 napon belül a készüléket adott probléma esetén, a samsung által biztosított fenti pixelgarancia miatt.
a 3 munkanapon belüli csere - azon feltétellel, hogy a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza - más téma, azt jogszabály írja elő minden forgalmazóra...stb tekintettel, de a 3 napos pixelgaranciát jelen esetben a gyártó, tehát a samsung biztosítja, viszont az általa adott ilyen jellegű támogatást az üzlet nem csonkíthatja meg! -
KAKING
csendes tag
enyém gyors
-
Criton
veterán
Nos, amiket most még észrevettem a frissítés óta. A telefon kedvencek menüben a kontaktokat listába rendezi, eddig ez nem így volt. A másik, hogy ha a másik fél lerakja a telefont, a vonal nem szakad meg, eddig ez automatikusan megszakadt.A mobilnetem mint ha lassabb lenne most...
#2507) KAKING: a sebességgel nincs gond, de frissítés előtt sem volt
-
Gold_fish
tag
Üdv!
Ma vásároltam egy S5-öt Telenornál. A kijelző pixelhibás két helyen is. Kértem a prémium futárt, beírtam, hogy kérem a készülék cseréjét. Lehet rosszul tudom, de pixelhiba esetén az első pár napban a Samsung cseréli a telefont. Rosszul tudom? Ha visszaviszem oda, ahol vettem, ott is cserélniük kell? A 3 munkanapon belüli történet elvileg csak komolyabb, használhatatlanságot eredményező hibák esetén van, ha jól tudom. Ahol vettem, ott kb 1 éve S4 vásárláskor azt mondták, hogy pixelhibánál ők nem cserélhetnek 3 napon belül sem, Samsungot sem. Szeretném ezt a dolgot úgy intézni, hogy ne csak kijelző csere legyen, hanem másik készülék, miután itt kicsit erőszakos a kijelző eltávolítása tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Asztrofotózás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest