- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #4353 üzenetére
Az érdekes. Ezek szerint akkor nem feltétlen kell rajta legyen az indikátor...
A Telekomnál és a Media Marktban tutira eredetit kapsz. -
válasz
ForRedGlory #4351 üzenetére
Szerintem kellene rajta legyen.
Milyen beszerzésű a készüléked? -
Petyb00
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4344 üzenetére
Mi az a "ANG2"
és honnan lehet letölteni? Igen azt tudom, hogy nincs hozzá root, de az annyira nem is érdekel, csak szétcsesztem vele a telefont, igaz most sokkal jobban bírja az aksi...
-
Cold5
senior tag
válasz
ForRedGlory #4312 üzenetére
Megnézem!
Köszönöm mindenkinek! -
Helltak
őstag
válasz
ForRedGlory #4268 üzenetére
Most raktam fel én is, tényleg valahogy smoothabb, a root nekem is hiányzik, de szerintem megéri addig ezt használni. Gondolom egy-két héten belül kijön erre is a root.
-
commotio
csendes tag
válasz
ForRedGlory #4270 üzenetére
Mibe kerül kb. szereléssel, mindennel?
-
torrente777_
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4262 üzenetére
Van még:[link]
-
torrente777_
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4259 üzenetére
Próbáld ki lehet,hogy gyorsabb:[link]
-
phanze
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3946 üzenetére
Hát igen... de s5öt mègszarabb kézbe tartani...
-
apaszka
veterán
válasz
ForRedGlory #3892 üzenetére
Nem így értettem. Bocsánat
, csak hogy kinek a pap.......Semmi hátsó nem volt benne.
-
apaszka
veterán
válasz
ForRedGlory #3884 üzenetére
Ok! Akkor használd . Biztosan jó.
-
apaszka
veterán
válasz
ForRedGlory #3879 üzenetére
Nem engedi annyira deep sleepbe menni, meg visszapörögni a CPU-t
és így gyorsít kérdés hogy megéri e? Ja,,,a stabilitást is rontja.Így első olvasásra ez jön le! De valamit valamiért!
Semmi nincs ingyen ugye? -
Spricccer
tag
válasz
ForRedGlory #3775 üzenetére
G900FXXU1ANE2
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #3526 üzenetére
Csak voltam
Egyébként a bal oldali képek S5-el auto módban készültek, a jobb oldali képek szintén auto módban egy Nikon D3200-al
(előkapva kézből)
A 3. kép az s5 esetében már a 100%-os méret.És akkor a kedvedért még egy S5 kép: [link]
-
Sz.Miki
őstag
válasz
ForRedGlory #3511 üzenetére
Ez ugyanúgy Z2-re is igaz volt, hiába istenítik a kameráját, nekem több kép sikerült zajosra homályosra mint samsungnál.
De ideális fényviszonyoknál aláírom nem igen volt különbség. -
Sz.Miki
őstag
válasz
ForRedGlory #3508 üzenetére
Szép képek
Én nagyon szeretem a kameráját. Gyönyörű képeket lehet vele lőni.
-
MrTwister
őstag
válasz
ForRedGlory #3455 üzenetére
T-mobilosra is felmegy minden gond nélkül vagy csak függetlenre?
-
válasz
ForRedGlory #2842 üzenetére
A Flip Wallet-en keresztül is feloldódik vagy nem használod?
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2842 üzenetére
2napig full gyári beállítással használtam a telefont minden kód meg hókuszpókusz nélkül, és akkor sem ébredt fel a telefon. Esetleg xda-n kéne rákérdezni, de prohardveren kívül nem nagyon hallottam erről a problémáról.
-
modd3r
őstag
válasz
ForRedGlory #2798 üzenetére
Akkor most már elhiszed, hogy van olyan S5 amin patent a lencse? ;-)
-
modd3r
őstag
válasz
ForRedGlory #2786 üzenetére
-
powered
tag
válasz
ForRedGlory #2699 üzenetére
Vissza olvastam és itt vagyok! Recseg a telefon, mint egy kínai szutyok.
-
UFC
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2743 üzenetére
Nem. Irtam
Amúgy az árára leszek kíváncsi.
-
válasz
ForRedGlory #2736 üzenetére
Én ezért adtam el még időben, most elvagyok a G Flexel iszonyat király amúgy, aztán majd ha kijön a Prime meglesem azt is
-
UFC
aktív tag
válasz
Csak azt szívatta meg aki nem bírt kivárni. Aki kivárt az olcsóbban jut majd a sima S5-höz ha meg akarja megveszi a Prime-ot
-
KAKING
csendes tag
válasz
még van 10 hó részletem a 10-ből.
-
modd3r
őstag
válasz
ForRedGlory #2733 üzenetére
Oké, holnap meglesz.
-
Prevent
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2731 üzenetére
troll
-
laci0530
senior tag
válasz
ForRedGlory #2714 üzenetére
Az, hogy a szabvány szerint a telefon milyen körülmények között nem ázhat be semmiféleképpen, nem elegendő hivatkozási alap abban a tekintetben, hogy az adott, egyedileg vizsgált példány a szabványnak minden tekintetben megfelelt-e (azaz egyedileg, a konkrét eset vonatkozásában kell azt vizsgálni, hogy a gyártási folyamat során a gyártó érdekkörében mulasztás vagy hiányosság felmerült-e).
-
Prevent
aktív tag
válasz
Itt nemcsak a recsegésre gondoltam.
Bontottál már ki 1000 db S5-ös telefont , hogy így megtudod állapítani, hogy 100 telefonból csak 1 db recseg/ropog? Vagy ezt csak a saját egód mondja, hogy egynél több nem recseghet mert neked is ilyen van? Hidd el százból van ott több is. De ha csak egy lenne azért elég durván hangzik a 10 millió eladott telefonnál a 100.000 problémás. Csak nemmindenki mondja ki, valaki nem fórumozik. Van az 1.0-ás User aki megveszi asszonykának a telefont. Asszonyka használja napi 20 percet és lehet soha nem fog felfigyelni az apró hibákra.
Lenne még egy kérdésem:
Téged mi késztetett arra, hogy vízalá tedd a mobilod?
Vannak akik videót csinálnak róla és a bejáratott csatornájukon profitálnak az ilyen stílusú videókkal.
Van a részeg ember aki a kocsmában megakarja mutatni, hogy bizony az ő telefonja vízálló és beledobja egy pohár vízbe.
És vannak azok akiknek hiányzik egy kerekük. Mivel nem tartoznak a fenti két embercsoportba, nem tudom elképzelni , hogy mi vesz rá valakit arra, hogy vízbe tegye. Ok IP védelem meg minden de ezt komolyan le kell tesztelni? Mert ha netalántán beázik te aztán győzködheted a Samsung szervizest, hogy te épphogycsak beletetted.2701#: A home gombbal voltak problémáim de már nem produkálja.
-
bendegruz
őstag
válasz
nekem se nem recseg
-
Parallaxis
addikt
válasz
ForRedGlory #2688 üzenetére
Rovidtavon NEM azik be, ha normalisan rajta van a hatlap es a csatlakozo vedo.
Hát az S4 Active-ról is ugyanezt állították, aztán valahogy egy sima esőtől is képes beázni szegény.
Az idő majd megmutatja, hogy mennyire tartós az S5 védelme, de direkt én nem áztatnám, ha az elkerülhető egyébként -
Parallaxis
addikt
válasz
ForRedGlory #2674 üzenetére
A probléma ott kezdődik, ha mégis beázik.. ugyanis akkor buktad a garanciát.
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2395 üzenetére
Jó olvasni való -ami az aláírásodban van
MÁS:
Játszik itt valaki a simspons tapped out játékkal? Nálam ha egy szomszédra rámegyek, nem kicsit akad a játék -
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2339 üzenetére
Ok, köszönöm. Firefoxot használ valaki? Ha igen, akkor másnál is lassú?
Gear 2 neo néha szokott olyat csinálni, hogy elveszti a kapcsolatot a telefonnal, mikor ott van mellette. -
Kékes525
félisten
válasz
ForRedGlory #2243 üzenetére
Bocs, de a mondanivaló lényegén nem változtat.
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2215 üzenetére
Rendesen csap alatt tisztítod meg a telefont?
Mivel nem egy olcsó készülék, és most IP67 ide vagy oda, nekem csak úgy nem jutna eszembe lefürdetni a telefont
mondjuk most egyébként is lehet tesztelni a telefont, amilyen eső van....
-
KAKING
csendes tag
válasz
ForRedGlory #2209 üzenetére
Meg is szappanoztad?
-
válasz
ForRedGlory #2173 üzenetére
Biztos orvosolni fogják ezt a problémát!
-
MrTwister
őstag
válasz
ForRedGlory #2161 üzenetére
A végén tiszta skynet lesz az S5-ök felhívják egymást és elcsevegnek:
-Hi Galaxy!
-Hi Galaxy!
:-D -
jagelo
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2161 üzenetére
Akkor vigyázz a pénztàrcàdra!
Nekem ilyen nem volt de nincs is S5 -öm!
-
tothl
addikt
válasz
ForRedGlory #2158 üzenetére
Arra. De a felebredes bug mar egyszer elofordult szoval ne varjatok csodat...
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2079 üzenetére
Jobb biztosra menni, már nem egyszer láttam félreértések miatt nagyobb problémát. Inkább nézzetek hülyének, de a biztos a jobb.
(#2081) anjani182 : én ilyen problémával itt S5-ben nem találkoztam, szerintem teljesen rendben van a hangminőség, amit megfigyeltem, hogy a térerő is nagyon függ attól, hogy milyen minőségben halljuk a másikat. Albérletben (panel), engem is rosszabbul hallanak, és nekem is feljebb kell vennem a hangerőt, hogy a másikat megértsem. Egyébként meg többen is szólni szoktak, hogy vegyem lejjebb a hangerőt, mert hallják azt is, akivel beszélek, pedig majdnem minimumon van.
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2076 üzenetére
Azért kérdeztem, mert ez az útvonal nincs
Alkalmazások > Beállítások > Telefon tulajdonságai > Szoftverfrissítés > Frissítés keresése
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2067 üzenetére
Odin vagy Kies? Egyébként nekem se a memóriával, se az ujjlenyomat olvasóval nincs gondom.
-
válasz
ForRedGlory #2017 üzenetére
mások véleményét is elfogadom, ha nem szélsőséges, hanem reális alapokra épül.
ignorálhatod a hozzászólásaimat - ha tényleg annyira fárasztó számodra - egyszerűbb (lenne), mint minősítgetni meg személyeskedni.
igaz, s5 nincs folyamatosan nálam mostanság, de megkockáztatom, ha az s4 (is) 9 hónapot lehúzott nálam kifogástalan állapotban, akkor az s5 is ilyentén alakulna, amennyiben mégsem, úgy azt mondanám, hogy én hibáztam a használat során, vagy tényleg problémás az anyaghasználata, de nem valószínű, mivel elég sokan írták, hogy jobban bírja még az s4-nél is. -
válasz
ForRedGlory #2015 üzenetére
nem kell eszességgel meg a szakértőséggel jönni, meg a sorok közé se láss bele lehülyézést, mert szó nem volt ilyenről!
jellemzően farmernadrágban járok, és annak a zsebében hordom/tartom a telefonjaimat, annyi, hogy ha problémásabb valamelyik ruhadarabom zsebe, mert például a fémből készült zippzár vagy patent befelé is figyel, akkor mobilos zokniban teszem zsebre a telefont.
a problémás tokot/tartót nem véletlenül írtam, nem egy ember volt már, akinek csak későn tűnt fel, hogy a telefonjain az autós tartó karmai miatt keletkezik kopás/lepattgozódás/sérülés, és arról nem feltétlenül a telefon tehet. -
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #2001 üzenetére
Ezt már én is leírtam neki többször, több topikban, hogy hiába vigyáztam az S2/S3/S4-emre mégis kopik-reped a keret. (talán ő az egyedüli a világon, akinek nem)
At 5-ös egyelőre még jól néz ki, de akkor az itteni tapasztalatokból gondolom, majd az is elkezd. -
válasz
nem hát, nyugodtan tegyen mindenki a csupasz telefon mellé kulcscsomót, fémpénzt...stb, illetve használja olyan silány minőségű autós tartóban meg tokban, amik eleve kikezdik a keretet...
-
Criton
veterán
válasz
Nekem a home gombon vannak már most "mikrokarcok"
- pedig tokban van, és vigyázok rá.
Ezek a Gear2 órák mennyire bírják egyébként a napi megpróbáltatásokat, esetleg odaveréseket? Mert ugye egy óra sokkal több mindennek ki van téve mint egy telefon.
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1909 üzenetére
pl. pont a dropbox-ot beszéltük valamikor.
Az első S3-hoz megkaptam 2 évre az 50GB-ot, az most fog lejárni, figyelmeztet is a rendszer serényen.
Azóta már volt vagy 2 S3, vagy 3 S4 és 1 S5 (mind vadi új) amin én léptem be először a dropbox fiókba először, ennyi.
Azt értem, hogy nem adja össze az 50GB-okat, viszont a 2 éveket tologathatná ki mindig az aktuális készülékhez képest, viszont nem csinálja.(#1911) toth: volt annó s2 vagy s3-hoz is valami Google play-es ilyen dolláros cucc, azt valahogy meglehetett oldani, hogy jóváírják nekünk is. De már nem emlékszem, hogy hol írtak erről és hogyan kellett csinálni.
Lehet lesz erre is megoldás. -
ystuc
aktív tag
válasz
Köszönöm!
-
MrTwister
őstag
válasz
Mi az ami elérhető itthon, vagy, hogy konkrétabb legyek: Mi az ami nem?
Látom 50 dolcsis paypal sajnos nem...
-
ystuc
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1906 üzenetére
Jé, tényleg. Köszi az infót!
Jók ezek az akciók, más nincs?
Az S3-asomhoz volt vagy 50 giga Dropbox tárhely 2 évre, meg pár Gameloft játék, mint pl a Modern Combat. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1902 üzenetére
Jol van, meg van. Csak a bongeszos youtube fos minosegu, a kliensbem megy hd-ban.
-
válasz
ForRedGlory #1807 üzenetére
Te vettél fóliát az S-Wallet tokodhoz? Vagy fólia nélkül használod a tokot?
-
Parallaxis
addikt
válasz
ForRedGlory #1794 üzenetére
A Samsung-os fejlesztőkre, mivel egy erősebb vasra sem képesek megoldani a rendszer optimalizálását.
Ertem
Jo tudni, hogy mar nem a jatek fejlesztojenek kell a hardverre optimalizalnia, hanem a hardver gyartojanak kell a szoftverre.
Apró bibi, hogy Androidos fronton szinte mindegyik csúcskészülék azonos vassal készül, mégis csak a Nexus az, ahol normálisan futnak ezek az alkalmazások.
Nem hinném, hogy a játék fejlesztője a hibás azért, mert a gyártó minden szarral teleszemeteli a rendszert.Érdekes az is, hogy ha a gyári rendszert lecseréled egy Slimkat, vagy Cyanogen romra, akkor hirtelen képes lesz az a játék akadozás nélkül is futni ugyanazon a vason is.
Tetszik vagy sem, a hiba a Samsungos fejlesztőknél keresendő..
---
Remélhetőleg ez a probléma rövidesen megoldódik az Android Silver project jóvoltából...
-
xxxyyyzzz111
tag
válasz
ForRedGlory #1794 üzenetére
A Samura....
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #1767 üzenetére
Nem olvastam azokban a hsz-k ben reál racinget
Bb10 -ről volt szó. Nem okoskodok, hanem mondtam valamit. Ha zavar lépj át rajta.
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1732 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy az S2 óta probléma (s1-et nem tudom, olyanom nem volt).
Aztán ugyan ezt eljátszották s3/s4 és most az s5-nél is...pedig ugye valamilyen szinten nekik cumi, hiszen ha megkopik akkor cserélik.
Mégpedig az 500ft-os keret miatt a komplett kijelzőt, hogy ebbe mi éri meg nekik???
Ahelyett, hogy csinálnának normális keretet. -
Gedeon31
addikt
válasz
ForRedGlory #1559 üzenetére
Rendelj tőlük egy telefont, azt majd megtudod mit írtam eddig.
-
Gedeon31
addikt
válasz
ForRedGlory #1557 üzenetére
Látom nem érted. Nyugodtan pereld be őket ezt mind törvényesen csinálják
-
Gedeon31
addikt
válasz
ForRedGlory #1551 üzenetére
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1553 üzenetére
Uhh, van baj...a linket lehagytam, bocsi: [link]
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1547 üzenetére
Hali, olvass már bele légy oly kedves, meg aztán kellene még bele valami informatív is, mert ugye a nagyobb része arról szól, hogy mit nem szabad csinálni, mert ugrik a garancia.
-
Gedeon31
addikt
válasz
ForRedGlory #1545 üzenetére
A Telenornál nincs 8 napod arra visszaküld, kijátszák ezt a lehetőséget.
-
csutizs
tag
válasz
ForRedGlory #1545 üzenetére
Hát ja, de ennyi erővel a tiéd is használták már, csak nem vették le a fóliát ;-)
-
csutizs
tag
válasz
ForRedGlory #1538 üzenetére
Nem hiszem
az orrom előtt vágták fel a gyári samsung cimkét mindkét oldalon a Telenorban. -
bendegruz
őstag
válasz
ForRedGlory #1521 üzenetére
a felső értesítési sáv,ahol az akku töltöttség is van,vissza szokott csukódni.az s2-nél folyamatosan látszott
-
csutizs
tag
válasz
ForRedGlory #1524 üzenetére
De basszus most ezt az elhúzás "fícsört" komolyan kivették? Ez így elég kaka. Gondolom nem véletlen tervezték anno elhúzósrq.
-
válasz
ForRedGlory #1508 üzenetére
Bevált a tok amit tegnap vettél? Abban hordod vagy nem?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
ForRedGlory #1508 üzenetére
Buntiben vagyok? Irtam privatot.
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Pár saját kép teljes méretben (van közte sima, HDR, meg ez a fókuszb@szomos:
-
válasz
ForRedGlory #1478 üzenetére
Az olyan mint az S-view csak nincs rajta ablak?
Milyen színben vetted? -
JockeyEwing
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1388 üzenetére
A bevásárlóközpontos képeken olyan, mintha a szelektív fókusz be lenne kapcsolva, sztem attól éles az eleje és életlen a háttér.
Én szelektív fókusz és hdr nélkül fotózok, és semmi gondom nincs vele. -
-
ferrari1
őstag
válasz
ForRedGlory #1436 üzenetére
Röviden számomra gyenge. Mindjárt keresek hasonló képeket amin próbálgattam őket.
-
LouiS22
veterán
válasz
ForRedGlory #1398 üzenetére
Az ART-nek semmi köze a kép minőségéhez, egyébként nincs ezzel a képpel semmi baj. Túlságosan magasak az elvárásaid (ne gyere az árcímkével, nincs köze hozzá). Ez egy telefon, bolhapöcsnyi szenzorral, ha fotózni akarsz, akkor vegyél egy fényképezőgépet.
-
mycso
veterán
válasz
Az S3, mondjuk különösen jó képeket csinál, ezt már én is megemlítettem többször és viszonylag egyszerűen.
Egyébként, ugyan ezen témákat kellene végiglőnöd az S5-el is ahhoz, hogy tudd hasonlítgatni.
-
powered
tag
válasz
[link] itt van pár általam készített kép. Töltsd le őket.
szerinted ez sz@r? ahogyan elnézem az én képeim 2x akkora méretűek , valami beállítás probléma lehet? -
powered
tag
válasz
Bocs , de ha te ennél többet vártál, akkor vegyél egy fényképezőgépet
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Szerintem ez egy nagyon jó kép. Mit vártok egy ilyen telótol?
-
powered
tag
válasz
ForRedGlory #1394 üzenetére
Megnéztem gépen , full képernyőn szép volt, aztán felraktam neked a dropboxomra és utána meg ugyan olyan ronda volt, mint nálad. Szóval így nem lehet megállapítani. Én meg vagyok elégedve, néztem már tv-n is.
-
válasz
ForRedGlory #1390 üzenetére
Mobilról írok,de mi a bajod ezekkel a képekkel?Szerintem nagyon is jók. Szerintem Te nézed őket félre.Nem lehet,hogy másik telefon után szokatlan?Szerintem zsír képeket csinál.
-
powered
tag
válasz
ForRedGlory #1390 üzenetére
Dropboxon nekem is gyenge minőségben mutatja a videót és a képeket .
-
powered
tag
válasz
ForRedGlory #1388 üzenetére
Valami gyíkod lehet, nézd meg a videót amit csinált...
-
tothl
addikt
válasz
ForRedGlory #1365 üzenetére
Jol birja bizony...
-
válasz
ForRedGlory #1369 üzenetére
És mit tapasztalsz ART-on?
Nekem problémás volt, hogy pl. a kamera lassabban indul el, mint Dalvik alatt.
A másik, ha az animáció sebességét leveszem Dalvik alatt, ott ez hogy néz ki sebesség terén? -
Yogibear974
senior tag
válasz
ForRedGlory #1365 üzenetére
Éjszakára ultra power saving módban 1% merülés. Jobb, mint a repülő üzemmód
-
Leonardo91
őstag
válasz
ForRedGlory #1315 üzenetére
Az lesz, csak most olyan jól belaktam
-
válasz
ForRedGlory #1299 üzenetére
Nekem pont jó, hogy lassabban tölt.
Sajnos azt vettem észre a telefonoknál, hogy ha lassabb a feltöltés jobban feltölti az akkumulátort és tovább bírja. -
rayoliviero
veterán
válasz
ForRedGlory #1303 üzenetére
De a szivargyújtó töltő az lehet, hogy tud kárt okozni. Mondjuk gondolom a teló szabályozza a töltést.
Hát az pofátlanság tényleg, ilyen kis dologgal vágják el magukat a felhasználók előtt. Filléres dolog pedig.
-
rayoliviero
veterán
válasz
ForRedGlory #1301 üzenetére
Tesóm most rendelt szivargyújtó töltőt valami kínai oldalról.
Remélem nem teszi tönkre a telóját.
-
válasz
ForRedGlory #1294 üzenetére
Nme csak Te, hanem mindenki azzal kapja.
Én is meglepődtem amikor kicsomagoltam és 2-es és nem 3-as kébel volt benne. Note3-ba beletették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged