Hirdetés
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
bendegruz #1490 üzenetére
Te mi a f...sz ról beszélsz? Írta hogy 5s-ről váltott S5 csak a kijelző miatt. Erre írtam ezzel az erővel megvárhatta volna az iPhone 6-ot . Milyen sztárorlásról beszélsz? De mint irta is, ha lesz nagyobb kijelzős vált vissza. Az ilyen vitákat ti indítjátok az ilyen hsz-k el.
-
mycso
veterán
válasz
spawn21 #1493 üzenetére
Hátőő ezzel nem minden esetben értenék egyet (tapasztalat
) , de nem is ide tartozik.
Ezért is volt ezt felesleges elkezdeni itt...más: ma reggeltől egy oktatáson vagyok, páran nyomkodjuk közben a telefont, így közel 4óra elteltével jó látni, ahogy a sony-s és a nokia-s kolléga szépen elrakja vagy töltőre rakja a telefonját, mert lemerült.
Én meg nyomkodom tovább az s5-öt vidáman (41%). -
Bazijoe73
senior tag
válasz
FrankMonzano #1491 üzenetére
Pedig én szeretem az ilyen vitákat! Én az egész Aplle-t utálom a korlátok miatt!
-
Giorgio1313
aktív tag
Az mitol lehet hogy az uj pokember jatekra azt irja nem kompatibilis? Ugyanez van a batmanre is
Tobbet mar nem kerdezek de az normalis hogy antutu snapdragon 800nak latja? Nem 801 -
Gabesz11
tag
Egyik se volt elofizus,jo aron vettem mindegyiket,mostanaban csak telefonon netezek es nagyon zavart hogy kicsi. Ha jon az iohone 6 es jo meret lesz akkor ugy is cserelek.i 5s utan fura picit de nincs vele problemam. Vanbak benne olyan dokgok amiket apszolut tudok ertekelni de van ami furcsa kicsit,csak megszokas kerdese. Ez addig kiszolgal boven anig jon az i6
-
Gabesz11
tag
válasz
Giorgio1313 #1482 üzenetére
Pontosan semmi mas bajom nem volt vele
-
Gabesz11
tag
Sziasztok! En nma jöttem iphone 5s ről. Eddig patika a kis tamagocsi
-
válasz
ForRedGlory #1478 üzenetére
Az olyan mint az S-view csak nincs rajta ablak?
Milyen színben vetted? -
ForRedGlory
félisten
Na ma vettem egy eredeti Samsung flip walletet, tetszik
-
-
bendegruz
őstag
kijelzővédő fóliát érdemes rá venni?
az s2-n nem volt,de így 3 év után is alig van rajta valami karc -
mycso
veterán
válasz
Bazijoe73 #1467 üzenetére
A root-olás a KNOX státuszt 0-ról 1-re változtatja, ami nem visszaállítható = a garanciát buktad.
Tehát ennek fényében gondolkodj el a root-on.
(#1470) Plag: mondjuk ez a gagyi-nemgagyi dolog nem mindig annyira vészes.
Nillkin quickview tokot vettem ebay-ről 1800ft körül G2-höz, S4-hez, amik lassan 1 évesek és napi használatban vannak. Teljesen hibátlanok.
A samsung-LG eredeti ilyen tokja, valami tizenezer forint és nem vagyok benne biztos, hogy megéri azt a felárat.
Nem azt mondom, hogy mindenki vegyen gagyit, csak néha ki lehet fogni olcsó és jó minőségű cuccokat ebay-en is. -
-
bendegruz
őstag
válasz
Giorgio1313 #1462 üzenetére
lumia,az meg mi?jahh wmi winfos-os kütyü
-
bendegruz
őstag
ma rendeltem meg,ideje a vén s2-t lecserélni
vaciláltam a one2 és eközt,de a fémház annyit nem dob a latba,hogy az one2 felé billenjen a mérleg nyelve... -
Bazijoe73
senior tag
Rootolni érdemes a telefont vagy sem? Vagy az is gari vesztéssel jár? Vagy csak ha Custom romot akarnék telepíteni?
-
mycso
veterán
válasz
-
Leskin
tag
válasz
Sorry, akkor pontosítok: legjobb androidos mobil kamera
Win nálam eleve kilőve...
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok Windows 8.1 alá telepítete valaki az USB Drivert? Mert Nekem sehogy se akarja látni a telefont. Probáltam egy S4 minit is de azt se hajlandó észre venni miért? Melyik az utolsó 64 bites driver Win 8.1 alás?
-
Yogibear974
senior tag
Autós töltőt milyet ajánlotok? Valaki már kérdezte.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FrankMonzano #1456 üzenetére
Az max par tizedet jelent.
-
szucsi
őstag
Sziasztok, egy hete van meg a telefon, nagyon elégedett vagyok vele. Egy problémám van, a kijelző az esetek egy részében nagyon lassan tér magához. Van, hogy 5-6 mp is eltelik amíg a bekapcs gombra előjön a képernyőzár.
Tapasztalja még valaki rajtam kívül?
-
-
ferrari1
őstag
-
válasz
ferrari1 #1434 üzenetére
Nagyon szép pedig az M8. Viszont, a kamerája szerintem nagyon nemoké!
Nem értem, miért eröltetik ezt az ultrapixelt. Ha nem az a kamera lenne benne, szerintem nagyobb lenne a piaca. A fémház, meg valóban nagyon csúszós. Fogtam a kezemben, de tényleg ott a para, hogy nehogy leejtsd.
Az S5 is prémium minőség a számomra. Természetesen sose hasonlítottam össze a két telefont. Az egyik HTC, a másik Samsung. -
JockeyEwing
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1388 üzenetére
A bevásárlóközpontos képeken olyan, mintha a szelektív fókusz be lenne kapcsolva, sztem attól éles az eleje és életlen a háttér.
Én szelektív fókusz és hdr nélkül fotózok, és semmi gondom nincs vele. -
-
ferrari1
őstag
válasz
ForRedGlory #1436 üzenetére
Röviden számomra gyenge. Mindjárt keresek hasonló képeket amin próbálgattam őket.
-
ferrari1
őstag
Csatlakoztam én is a csapathoz kevés M8 használat után
Hét közepe táján megrendeltem egy példányt, csak mikor mentem érte mellétettek egy M8-at is. Megtapiztam és 3 mp kellett ahhoz, hogy elpártoljak az S5-től. Az az anyaghasználat azonnal eldöntötte a kérdést melyiket hozzam el. Hazahoztam, belaktam és elkezdtem használni. Sajnos a kameráját is. Na, azt nem kellett volna. Számomra nem nyújt megfelelő minőséget. Munka közben egy vízszintes Krussell bőrtokban tartom a telefonjaimat. Onnét elővéve szinte majdnem mindig kicsúszott a kezemből annyira sima, csúszós a hátlapja. Féltem összetöröm. Adnak mellé egy gyári szilikon tokot is amitől tapad a kézbe, viszont olyan semmilyen a fogása utána. Inkább visszavittem és elhoztam az S5-öt. Most itt vagyok
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Giorgio1313 #1422 üzenetére
[link]
+ real racing 3
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #1422 üzenetére
-
mycso
veterán
Az intelligens képernyőzár nálatok működik?
Mert nálam egyáltalán nem...S4-en használom, ott jól teszi a dolgát. -
Bazijoe73
senior tag
Mért nem ismeri fel a telefont a Windows 8.1 64Bit es verziója? Hogyan tudom telepíteni az Mtp drivert?
-
mycso
veterán
válasz
csutizs #1414 üzenetére
Az S4-en és ezen is egy gyűrű alakú fólia van gyárilag, ami az optikát nem befolyásolja. [link]
(#1416) Giorgio1313:
1, "beállítások/eszköz/ujjlenyomat-olvasó" vagy "beállítások/eszköz/képernyő lezárása/képernyő zár"2, alapból nincs bekapcsolva, vagy a fenti redőnyön van a gombja: "letöltésgyorsító" vagy "beállítások/kapcsolatok/letöltésgyorsító"
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz
Szellem. #1411 üzenetére
Ami neked is van
Abban tudnatok segiteni hogy hol tudom beallitani hogy minden kepernyo feloldasnal kerjen ujjlenyomatot?Illetve olvastam hogy ugy probaljak meggyorsabba tenni a letolteseket,hogy wifit es netet egyszerre hasznal.De ezt nem szeretnem mert a wifi boven eleg gyors,es nem akarom a korlatom elhasznalni.Ezt hol tudom beallitani? -
csutizs
tag
Nektek a kamerán van / volt gyári lencsvédő fólia? Mert nekem nem.
S4-enem volt és direkt nem vettem le, hogy ne karcolódjon... -
LouiS22
veterán
válasz
ForRedGlory #1398 üzenetére
Az ART-nek semmi köze a kép minőségéhez, egyébként nincs ezzel a képpel semmi baj. Túlságosan magasak az elvárásaid (ne gyere az árcímkével, nincs köze hozzá). Ez egy telefon, bolhapöcsnyi szenzorral, ha fotózni akarsz, akkor vegyél egy fényképezőgépet.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Giorgio1313 #1410 üzenetére
Így már érthető, több mint valószínű abból a lokalizációból hiányzik a magyar nyelv... Nem EU rom van rajta.
-
válasz
Giorgio1313 #1408 üzenetére
Melyik tok nagyon tetszik?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Giorgio1313 #1408 üzenetére
Hol vetted a telót? Olyan nincs, hogy nincs benne, első bekapcsoláskor ki kellett volna tudni választanod a magyar nyelvet.
-
Giorgio1313
aktív tag
Sziasztok!
Mai nappal en is csatlakoztam a S5 tulajok koze
A tok nagyon tetszik ugyanilyet rendelek majd en is ,koszi a tippet!A kerdesem az volna hogy gyarilag nincs benne magyar nyelv,valahogy ra tudom varazsolni?
-
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Az S3, mondjuk különösen jó képeket csinál, ezt már én is megemlítettem többször és viszonylag egyszerűen.
Egyébként, ugyan ezen témákat kellene végiglőnöd az S5-el is ahhoz, hogy tudd hasonlítgatni.
-
powered
tag
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
[link] itt van pár általam készített kép. Töltsd le őket.
szerinted ez sz@r? ahogyan elnézem az én képeim 2x akkora méretűek , valami beállítás probléma lehet? -
válasz
xxxyyyzzz111 #1372 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
powered #1401 üzenetére
Okoskodás helyett ezeket megnézted? 80%-ban vállalhatatlanul elmosott homályos szar. Nézd meg az embereket 100%-os nézetben. Gyök kettővel sétáltak, erre ez olyan effektet pakolt rá, mintha kétszázzal rohantak volna. Ha ezek neked szépek 100%-os nézetben, akkor tényleg fényképezőt kell vennem...
Csak, hogy értsd mi a gondom, ezeket nézd meg: [link] és [link]
-
powered
tag
válasz
ForRedGlory #1398 üzenetére
Bocs , de ha te ennél többet vártál, akkor vegyél egy fényképezőgépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest