Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
baszenszejj #2293 üzenetére
Én azt találtam ki, hogy amíg nincs rá fix addig tojok rá..
-
moldovan0731
újonc
Tudom, hogy kicsit kései hozzászólás, de nem értem a mentegetést a cikkben... Szeretem a Samsungot, nem is volt más márkájú telefonom, de az szerintem is megbocsáthatatlan, hogy nem 3 GB RAM-ot tettek bele, mint a Note 3-ba, mert ha már abba annyit tettek, akkor ebbe is annyit kellett volna rakni...
-
válasz
Szellem. #2297 üzenetére
Amiket egyàltalán nem használsz azokat mindenképpen, plusz a Samsung szarjait, mert azok zabàlnak rendesen!
Amióta letiltottam amiket làtsz a képeken több mint 1 órával nőtt az aksiidőm!!!
Most vagyok 47%-on és több mint 4 óra kijelző és internet van!!!
Ezelőtt ez Kb 1 órával kevesebb volt, mármint a letiltások előtt!!! -
válasz
N.YCityBoy #2296 üzenetére
Mi az mit mindenképpen érdemes letiltani, ami zabálja az akkut?
-
válasz
Szellem. #2294 üzenetére
Bemész az alkalmazás kezelőbe és ott kivàlasztod a letiltani kìvánt alkalmazást és letiltod ha lehet!
Utána az alkalmazás kezelőn belül lesz egy új oszlop a letiltott alkalmazásoknak, és ott tudod őket visszaálítani ha akarod! Ennyi
Még valami, az automatikus frissítést lőjétek ki a play áruházon belül, mert akkor csatlakozáskor befrissíti a letiltott appokat is és újra aktívak lesznekForRedGlory-Nagyon jó és gyors ja és kevés Ramot zabál!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
N.YCityBoy #2272 üzenetére
Jonak tunik ez a launcher. Kissr MIUI, de az nem baj
-
válasz
N.YCityBoy #2285 üzenetére
És pontosan hogyan vagy mivel tiltod le az alkalmazásokat? Leírnád a menetét pontosan?
-
baszenszejj
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami tippet-trükköt hogy hogyan csökkenthető a home gomb bug jelenség? Gondolok itt arra hogy valami launcher, rom, megfigyelés, más gombbal indítani...( azt figyeltem meg hogy ha az oldalsó, lezáró gombbal indítom a készüléket és nem rányomok a homra akkor kevesebbszer fordul elő ez a hiba.)
Borzalmassan idegesítő, hogy kb minden 6-8. indításnál bejön a hiba.Köszi!
-
-
bendegruz
őstag
válasz
N.YCityBoy #2290 üzenetére
az érdekes,mert van egy kb 10 éves erősítőm és vígan viszi az s5 gyári távja
-
Nem tud valaki ajánlani egy jó távirányító alkalmazást? G2-ben volt a gyári és nagyon jól lehetett használni de az S5-ben ami van nem találja meg az erősítőmet és jó lenne nem manuálisan irányítani
-
-
Criton
veterán
válasz
N.YCityBoy #2285 üzenetére
Szóval konkrétan akkor mindent letiltottál?
-
-
-
Bazijoe73
senior tag
Tehát akkor root kell hozzá?
-
Criton
veterán
válasz
N.YCityBoy #2276 üzenetére
Pl milyen alkalmazásokat?
-
Bazijoe73
senior tag
Látom kezd már pörögni az oldal. De erre a memoria kérdésemre az istenért nem kapok választ? Ahoz hogy az sd kártyára tudjak írni normálisan Root kell vagy sem?
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2276 üzenetére
Persze, ezek már így megvoltak nekem
-
-
the_pimp
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2272 üzenetére
Megnézem azt is köszi, de bevallom kicsit csalódott vagyok, ez a touch wiz ez eléggé lekorlátozza a usert ahogy nézem.
Pláne a sok felesleges samsung appal. -
válasz
the_pimp #2269 üzenetére
Én használtam 1 napig megvan a fizetős része is a Prime, viszont állandóan leállt nem tudom mi lehet, mert egyik készülékemnél sem volt ilyen!
De pont most találtam egy nagyon nagyon jó ingyenes launchert Dodol jobb mint a Next 3D pedig nálam eddig az volt a favorit
Eszméletlen jól testre lehet szabni és rengeteg ingyenes cucc van hozzá, sőt ha jól emlékszem fizetős dologgal nem is találkoztam
Lockscreen is testreszabható!!! -
the_pimp
senior tag
válasz
maxim01 #2270 üzenetére
Nekem a touch wiz-ből nagyon hiányzik a lockscreen testreszabhatósága.Nekem ez az első androidom, eddig amióta a 2g iphone megjelent azóta csak iphonejaim voltak, van is.
De ott nagyon tetszik az ios 7 től megjelent locscreen menük amit lentről felfele ujjhúzással lehet elérni.
Kár hogy a touch wizben nincs ilyen, vagy hasonló, jó lenne ha a flashlight, wifi kapcsolót legalább kilehetne rakni valahogy. -
the_pimp
senior tag
Hali,
Nova launchert használ valaki s5 n?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kékes525 #2256 üzenetére
Ezen mit nem tudtál? Le van írva a Samsungos válaszlevélre is (amit olvastál, mert kommentáltad is), ezt mondták el neked újra.
Aztán csodálkozol, ha megszólnak miatta. Ott van kapásból a megjegyzés utolsó mondata.
(#2262) AndrewTdi: Valóban nem csinál olyan jó képeket ha ki van nagyítva. Amúgy ha nincs 100%-ra nagyítva, akkor hibátlan. Döntsd el, hogy akarod nézegetni a képeket
-
csutizs
tag
válasz
Prevent #2260 üzenetére
Pont ugyanilyet, amit írsz én sem látok. Nálam a kijelző felső harmada egy kicsit más árnyalatú. pl. fehér színnél látszik a legjobban, olyan sárgásabb / világosabb. Gondoltam, hogy cseréltetem, de megnéztem 4 másik kiállított készüléket és kettőnél ugyanilyen volt. Már megszoktam, nem zavaro. Ez amoled. Vannak furcsaságok. S4-nek is és s3nak is voltak gondjai. Legalábbis annak, aki szőrszállhasogató.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
N.YCityBoy #2258 üzenetére
Csináltak egy kameratesztet, ahol a képekre kattintva és nagyítva eléggé elmossa az éleket. Fórumban is a hozzászólások 70%-a ezt kritizálja és valóban látható ez az elmosás.
Nem tudom milyen "csúcsokat" próbáltál, de az fentebb említett képeket elnézve engem nem győzött meg.Nem mondanám annyira határozottan hogy a S3hoz képest mekkora előrelépés. i5-el meg szerintem össze se hasonlítsuk. N8-at és 808-at, nomeg nagyobb kategóriájú Lumiákat meg sem említem.
Erre irányult a kérdésem, hogy ezt fogják e / tudják e szoftveresen javítani.
-
tothl
addikt
válasz
N.YCityBoy #2258 üzenetére
Én sem értem a fikkantásokat....marha jó videókat lő és szinte minden képem sikerül, ami korábban nem volt jellemző..
-
Prevent
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Galaxy S5-öt. Minden rendben vele de Max fényerőnél mikor lehúzom az értesítési sávot és teljesen sötét szobában nézem felülről dőntve a kijelző alsó részén látok egy vízszintes kb halványabb fél centis csíkot. Teljesen újonnan vettem a telenornál, oda ma bevittem de nemláttak semmit se még sötétben sem. Átvitték a Samsunghoz ,ott megnézte letesztelte a szervizes és nemlátott semmit. A Samsungos eladó bár nagyon halványan látott valamit de nem volt biztos benne.
Bár én nagyon kritikus vagyok ilyen téren.
Csak én lihegem túl a dolgot? -
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Sárcok! Valóban olyan rossznak mondhatók a telefon által csinált képek ahogyan azt a tesztekben lehetett látni? Fog erre kijönni valami javítás, vagy alapból a technikai része nem lett a legjobb és ezt szoftveresen nem tudják javítani?
Másik kérdés hasonló. galaxy S3-hoz képest milyen képeket csinál?
-
mycso
veterán
válasz
Kékes525 #2250 üzenetére
De csak sikerült félreértésbe esni.
Nem a telefont védem/nem védem, hanem pont azt írtam, hogy a kamerát felépítő technika az ami miatt lötyögnek a lencsék, tehát a telefontól teljesen független (más gyártóknál is ilyen). Ez nem baki, nem hiba ez direkt van így.
Ezt kali le is írta.
Van egy lencsesor a kamera üvege mögött, amik alap állapotukban "szabadon" vannak. Használat közben elektromágnes hatására feszülnek a helyükre és természetesen mozgathatók is (fókusz). Ilyenkor (működés közben) nem lötyögnek. -
Criton
veterán
Ha valaki töröl egy alkalmazást, akkor csak törli és marad a szemét, vagy a többsége használ valami Clean Master szerűséget?
-
Kékes525
félisten
válasz
spawn21 #2252 üzenetére
Mint írtam, NEM a telefon elleni támadás volt a szándékom.
Azt sem tudom, hogy mennyire lötyög, de az biztos, hogy ha kicsit is akkor növeli a meghibásodás valószínűségét. Ez szerintem tény, kár ezen vitatkozni. Viszont ha az ember vigyázz rá akkor nem lehet probléma, ettől még a telefon nagyon jó.
Az pedig hogy más telefonoknál is így van az nem jelent az S5-re vonatkozólag semmit.
Annyi jelentősége van, hogy a fejlesztők vigyázhatnának az ilyen bakira. -
Criton
veterán
Újraindítottam a telefont, és akkor már leszedte a 600mb-ot, de ahogy nézem Playen sokan panaszkodnak most a Navigonra...nekem meg még nem volt olyan eszközöm, ahol valami gubanc ne lenne vele
akkor te a szerencsések közé tartozol...többen aktiválni nem tudják.
Régebben nekem a map updatet is csiga lassún szedte le. De ez most mitől volt, nem tudom. Gondolom nem ártott neki, hogy a telefont komplett újraindítottam.
-
Kékes525
félisten
Félreértés ne essék, én nagyon jónak találom a telefont.
Azt nem tudom, hogy a lötyögés mennyire általános és milyen százalékban okoz hibát, de az biztos, hogy ez nem normális jelenség és ha rázkódás, ütés, (például leejtés) éri a telefont akkor logikus, hogy ilyen esetekben növelheti a meghibásodás valószínűségét.
-
Criton
veterán
Használ valaki Navigont a telefonon? Nekem folyton Kapcsolódási hiba, próbáljam újra jön. Mobilneten és WiFin is...
-
Criton
veterán
Fel raktam a Firefoxot, hiba volt. Chrome valahogy még mindig jobb sebességben.
-
Kékes525
félisten
válasz
ForRedGlory #2243 üzenetére
Bocs, de a mondanivaló lényegén nem változtat.
-
modd3r
őstag
A Google a 4.4-es Androidban korlátozta a külső SD kártya írási jogát, a külsős programok számára. Ezért van gebasz a legtöbb fi le managerrel, képnézegető programmal, stb..
-
Kékes525
félisten
Ne haragudj, ez magyarázat, de nem indok, hisz az nem lehet indok, hogy más telefonnál is így van.
A probléma ezek szerint a technológiában van. Egy megfelelő technológia ilyet nem produkálhat, mivel a fenti példa is mutatja zavarja a felhasználót, sőt a mozgás, lötyögés önmagában is fokozhatja a meghibásodás előfordulási gyakoriságát.
-
válasz
Leonardo91 #2234 üzenetére
szia,
mert ez nem hiba, sok más telefon - azonos korábbi típusok, lg, de még az iphone...stb is - így működik, a kamera működési technológiája miatt.
a kamera kikapcsolt állapotában mozognak a tagok, de ha bekapcsolásra kerül, akkor beáll a használati pozícióba, ezért fixálódik a helyzete.UFC; direkt csak a negatívumokat írod és keresed a samsung kapcsán, vagy véletlen, esetleg rosszul látom? nem szokásom ilyesmire rákérdezni, de ba túl töményen nyomja valaki...
-
Giorgio1313
aktív tag
Nem tudom már ki adta a tippet de megjött a neo hybrid nekem is és tökéletes a telóhoz és olcsó is volt. Szóval köszi mégegyszer
-
UFC
aktív tag
válasz
Leonardo91 #2237 üzenetére
Akkor elég sokáig volt náluk így is. Ahhoz képest hogy nem javítottak semmit. Mi van ha megállapítják esetleg a hibát és javítanak. Még ugyan ennyi?
Az a baj ismeretségben is ilyen visszajelzés van. Hogy nagyon ülnek rajta és nem minden esetben cserélnek. És van ahol személyesen kell felkeresned őket ahhoz hogy történjen valami de az sem garantált.
-
UFC
aktív tag
válasz
Leonardo91 #2234 üzenetére
Gyönyörűen meg van fogalmazva csak szart se ér vele az ember. Én sok ilyenről halottam ismeretségen belül.
Jól látom hogy 13-án adtad le a telefont ma kaptad vissza meg a papírt is ma kaptad meg de a papír az nap mikor leadtad elkészült?
-
Pityukaka
tag
Ha esetleg vkit érdekel az S5-höz:
[link] -
Bazijoe73
senior tag
Mondjátok már meg, hogy mért nem tudok az sd kártyára másolni wifin kersztűl? mit tudok vele tenni? Lehet, hogy rootolnom kell!
-
KAKING
csendes tag
nem azért vettem meg sok pénzért, hogy hetekig nélkülözzem
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #2215 üzenetére
Rendesen csap alatt tisztítod meg a telefont?
Mivel nem egy olcsó készülék, és most IP67 ide vagy oda, nekem csak úgy nem jutna eszembe lefürdetni a telefont
mondjuk most egyébként is lehet tesztelni a telefont, amilyen eső van....
-
UFC
aktív tag
válasz
bendegruz #2212 üzenetére
Nem itt, meg nem szó szerint kell érteni. Csak sokan azt mondják hogy váo ez a prémium szerviz.És hogy ezért is érdemes Samsungot venni mert van ez. Egy másik topikban nagyon ment hogy ez mennyire jó. Kijönnek házhoz stb. Persze jó dolog de pl S5 nél ezt a tulajdonságát elvesztette.
Amúgy jó dolog hogy ilyen szervizt biztosítanak.
Csak ott van amit te is írtál ha nem lesz baja a készülékednek akkor csak dísznek volt, S5 nél meg már nem ugyan az a szerviz a vízállóság miatt. Annyi hogy nem neked kell elvinned hanem ők elviszik és vissza hozzák.
Reméljük az S5-nek sem lesz semmi baja ahogy az S2-öd nek sem volt
-
xxxyyyzzz111
tag
Úgy látom, h. a home gombra képernyő ébredés tipikus Samu betegség.
Speedshopban lejjebb ment az ára. Amit ott árulnak azt melyik régióba szánták és van-e alapból benne magyar nyelv?
-
KAKING
csendes tag
válasz
ForRedGlory #2209 üzenetére
Meg is szappanoztad?
-
bendegruz
őstag
nekem még az s2-hez sem kellett se prémium,se semmilyen szervíz.remélem ez így is marad
-
UFC
aktív tag
válasz
MrTwister #2201 üzenetére
Hát eléggé. Mert oké hogy vízálló de csak a hátlapról beszélünk. Ha bevizsgálják hogy esetleg más a baja akkor még azt mondom oké, de akkor is 1 hét. Hát...
Eleve ez a prémium házhoz megyünk szerviz a vízállóság miatt elveszítette a házhoz megyünk részét(mármint hogy otthon megszerelik). Szóval már nem tudja azt nyújtani ami miatt sok embernek megérte.
Ha a Note 4 is vízálló lesz akkor ő is kiesik ebből és akkor már is viccesebb az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest