-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jabbagoa
tag
válasz
Bigyo13 #21687 üzenetére
De. Ott vettem, annyiért. Meguntam hogy tok nélkül hivogat emberkéket a zsebemben meló közben. Ez volt közel, és azonnal. Tudom, hogy nem vagyok 100as hogy ennyiért vettem meg. De ez van. A hülyeség nem gyógyítható :-D
Amúgy lehet beruházok egy wireless tokra is és töltőre is, most hogy így írod. :-D üzibe nem tudnál linkeket külldeni, hogy te honnan vetted őket? :-) Nincs lapka. A Samu ennyiért adja FÉL ÉV garival... Látom a linkeket köszi, így már csak a töltő érdekel :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Robot fűnyírók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest