-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jabbagoa
tag
Good lock problémám lenne. A gyorsindító ikonok alul lezárt kijelzőnél nekem x idő múlva eltünnek.
Valaki nem tud erre megoldást? -
jabbagoa
tag
Miért van az, hogy nincs bekapcsolva az intelligens képernyőzár funkció, mégis a szem ami gondolom azt jelenti, hogy valamit figyel néha felvillan?
-
jabbagoa
tag
A ram kezelő eltünt good lock alatt. Meg lehet találni valahol?
-
jabbagoa
tag
Szevasztok. Tegnap frissültem 6.0.1re. (Telenyomor)
A system ui tuner opciót ti elő tudjátok hozni? -
jabbagoa
tag
sziasztok.
rég nem írtam de most 2 kérdésem lenne.
spigen neo hybrid tokban használom a telefont pár hónapja.
mostanában arra lettem figyelmes,hogy a telefon lezáró gombja nem működik megfelelően.
hosszan nyomva (reboot,off menü) lezárja a kijelzőt. lezárt kijelzőnél is csak a háttérvilágitás kapcsol be.
ezt nem mindig de aktiv net kapcsolatnál, használatnál (viber,messenger, chrome) csinálja.a másik,hogy itthon wifit használok, és e takarékossági okokból a facebook alkalmazást nem használom, csak a böngészőt. rendszeresen több lap van megnyitva, rendszeresen nem frissiti a facebook oldalt amikor rányomok.ez ugyan lehetne a wifi hibája is, de a többi megnyitott oldalt tudom frissiteni.
20as függő telefon. előre is köszi a válaszokat!
-
jabbagoa
tag
3/4 6-kor jött egy frissítés.
BOI3 lett. 5.0 maradt -
jabbagoa
tag
Ma frissitett BOAról BOE5re.
Telenor. Azóta a Fifa 14 leáll -
jabbagoa
tag
-
jabbagoa
tag
válasz
Bigyo13 #21687 üzenetére
De. Ott vettem, annyiért. Meguntam hogy tok nélkül hivogat emberkéket a zsebemben meló közben. Ez volt közel, és azonnal. Tudom, hogy nem vagyok 100as hogy ennyiért vettem meg. De ez van. A hülyeség nem gyógyítható :-D
Amúgy lehet beruházok egy wireless tokra is és töltőre is, most hogy így írod. :-D üzibe nem tudnál linkeket külldeni, hogy te honnan vetted őket? :-) Nincs lapka. A Samu ennyiért adja FÉL ÉV garival... Látom a linkeket köszi, így már csak a töltő érdekel :-) -
jabbagoa
tag
Üdv. Rég nem írtam, mivel hozzászoktam a 'gondokhoz'. A kamera hibám meg nagyon rittkán fordul elő.
Most lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy gyári S view tokot és időközönként mikor becsukom a fedelet kiirja az töltőfedél bezárásra figyelmeztető szöveget. Ez normális? -
jabbagoa
tag
Olvasgatom itt a topicot, elég rég nem írtam. Bosszantó, hogy valaki(k) ugyanazon a problémán lovagolnak, ill kérdezgetik. Camera daemon, romolás.
Igen én is megkérdeztem, miután használtam a topic keresőt és elolvastam róla amit tudtam. És akkor még nekik áll feljebb ha nem kapnak választ. El kéne olvasni az összefogalót és akkor már lesz fogalmad az esetleges megoldásról. Bocs az offért és bocs, nem akartam senkit megsérteni. -
jabbagoa
tag
Bocsi, akkor az előző üzimért nem szándékos akart lenni a félretájékoztatás!
MTP módban nálam (ma pont másoltam fel a davincsikódot ami 2.2gb körüli) sok szenvedésre felrakta azért. Csináltam egy memkari formázást mert az előző teló után nem formáztam de az sem oldotta meg. Ki fogom próbálni a kamera módot, köszi -
jabbagoa
tag
válasz
Jack Oneill #17182 üzenetére
Bocs, hogy csak most, de tegnap már nem néztem a topicot.
Én azért tettem újra a drivert, mert sorozatot másoltam fel és 2rész után kiirta, hogy a file nem másolható. Ha nincs gond a csatlakoztatással nem gondolnám, hogy újra kell raknod. Teal'c üdvözöl -
jabbagoa
tag
mit kell tennem ahoz, hogy a total commander (pc) lássa a telefonom? eddig tc-ből sajátgépbe másolással oldottam meg de ezt már unom
-
jabbagoa
tag
Ezt a táblázatot lassan el lehetne küldeni valami hivatalos helyre is
-
jabbagoa
tag
válasz
Viktor0610 #16872 üzenetére
Hibajavítós frissítésre értettem...
-
jabbagoa
tag
Én megvárom a gyári telenyomorékos frissitést
ha nagy gáz lesz akkor pali úgyis házhoz jön
-
jabbagoa
tag
válasz
pzolika9512 #16852 üzenetére
A Sony-knál hiába mind vízálló ha beázik egyből ugrik a gari. Legalábbis én ezt hallottam...
-
jabbagoa
tag
Na. Tegnap délután- este (sütögettünk) nekem is előjött a kamera leállt hiba.
Reboot segített. Ez normális vagy kameramodulhiba? Nem aggódom mert amúgy hibátlan a telefon, a GSam
0.0 ra írja a camera daem-et töltés után. (Éjjel töltöttem,hogy tudjak nézni egy nappali fogyasztást) -
jabbagoa
tag
Én nem hisztiztem talán, csak kérdeztem.
Remélem nem az én ingem, mert nem veszem magamra -
jabbagoa
tag
válasz
pzolika9512 #16768 üzenetére
Köszi :-)
-
jabbagoa
tag
Naszóval GSam szerint 13órája vettem le töltőről és most van 47%on. Kijelzőidő aktiv 3:43perc. Majdnem állandó wifi. Kicsi beszélgetés, játék, net. Ez normális lehet? Mármint hogy ennyi a %? A program szerint a kijelző vesz fel sokat.
-
jabbagoa
tag
Az energiatakarékos módo(ka)t nem lehet %ra beállitani hogy magától kapcsoljon be ha x% alá esik a töltöttség? Ha ezt nem lehet beállitani, létezik erre valami külön program?
-
jabbagoa
tag
Létezik hogy total commander fájlkezelőben a pcről felrakott file-okat nem tudom törölni?
S5 előtt egy Sony L - m volt ami ugye egy alsó alsókategóriás teló és azon működött?!!
Biztos van jobb file kezelő de én ezt szeretném használni /pc-n is ezt használom/. -
jabbagoa
tag
válasz
bringasisti #16679 üzenetére
megoldódott. én voltam a hülye
-
jabbagoa
tag
válasz
kazanka #16671 üzenetére
valószínű rossz számot ütögettem be eddig sorozatszámra.
eddig a dobozon levő matricán levő számot irtam amelyik nem az imei, most aksi levétel után az S/N számot amire ezt kaptam válaszul:
"A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrálni kívánt termékét
nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes
garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszámot!Ha a sorozatszámot nem változtatja meg, a regisztrációját beküldheti, de a garanciát nem tudjuk meghosszabbítani.
Ha a sorozatszámot megváltoztatja, a sorozatszám érvényességét újraellenőrizzük."Létezik ez? a Telenorban vettem
-
jabbagoa
tag
A másik; próbáltam tegnap beregisztrálni a telót mysamsungon, erre kiirta,hogy valaki már beregisztrálta. 20as szolgáltatónál vettem tegnap úgy,hogy előttem bontotta a néni. egyből írtam a samunak. amúgy mit csinálnak ilyenkor? választ még nem kaptam
-
jabbagoa
tag
Üdv. Tegnap vettem a készüléket. Azt vettem észre, hogy nagyon merül belakva a készülék. Nincs valami program amivel ezt tudnám figyelni? Wakelock detektor nem játszik a root miat. Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest