- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz #61600768 #63329 üzenetére
Persze, az is rakja a modemet, sőt az 1 fájlos is.
Nem tudom mi a fene lett a telefonnal.Amúgy ez csak a mobilnetet befolyásolja? Telefonálni tudok ugyanúgy, gondolom abban nem zavar semmit?
Telenoros simmel is próbáltam, ugyan ez a helyzet.Lehet hardveres probléma?
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Itt van egyébként az én problémám is, de nem találtam rá megoldást. Megtaláltam az UHOJ2-höz tartozó modemet, fel is raktam, leírás alapján az odinnal, de semmi.
Ha beviszem valami GSM szervizbe, garim nincs, elképzelhető, hogy samsung box-ról vissza tudják állítani? 2500 huf-ra mondtak egy telepítést. Ha működne ennyit megérne.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Eclips21 #63349 üzenetére
Raktam már fel a 4+1 fájlos lengyel romot is, elvileg az is telepíti a modemet is, de azzal se volt jó. A download módot csak 3 gombbal indítom az aksit is ki azoktam venni előtte.
Több leírást is átolvastam, videót is néztem, hogy kell a modemet felrakni de valami nem jó mert azóta sem működik.vinibali: így csináltam csak a legújabb odinnal. Kipróbálom ha hazaérek ezzel a verzióval is.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Frissített az új böngésző.
Amúgy nem lett jó telóm, nem megy fentebb edge hálózatról. Próbálták konfigurálni, kapott boxról új gyári romot, nem segített rajta. Hardveres lesz a hiba, nem biztos, hogy köze van hozzá a cm 13-nak.
Azt majd még eldöntöm, hogy megéri-e a mobilnet az alaplap cserét, illetve kérdés, hogy romlik-e tovább. Mert ha a GSM is távozik akkor megèri az alaplap cserét, mert nagyon szeretem.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Bekapcsoltam valamit, nem tudom mit, megjelent egy 5 ágú csillag balra a térerő mellett. Nem tudja valaki mi a fene az?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Valaki meg tudná nézni, hogy CM13 alatt tud-e hozzászólást írni youtube videókhoz?
Esetleg a gyári 5.0.1-el?[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Szerencsére a mai frissítéssel eltünt a tegnapi MOD
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Az a baj, hogy ezek cm alapú rom-ok nagyon gyengèk kijelző időben.
Èn egy párat felraktam az utóbbi 1 hónapban, de nagyon gyorsan merül az aksi. Ma raktam vissza a gyártit.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Most tünt csak fel, hogy a CM13-ban az első kameránál be lehet kapcsolni a vaku módot, ilyenkor az amoled fullképernyővel pofán világít
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Én is felraktam a világ összes szarját. A cm rom jó lenne ha nem halna bele feszt valami faszságba.
A gyári 5.0.1 a legstabilabb még most is.
Nincs értelme mással kísérletezgetni.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Megnéztem egy A5 nellett az S4-emet, és az A5 fehér kijelzője mellet az S4 elég sárgának tünt. Viszont amikor CM rom volt fent és a 6500k-ról felhúztam 7600k környékére akkor az enyém is szép fehér volt. De a gyárival meglehetősen sárga. Most a kijelzőm sárgul, vagy ezek még ilyenek voltak?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Felraktam a cm13 alapú resurrection mix rom-ot. Most lakom be, eddig jó. Note 5 témával rögtön megtámogattam
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest