- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
A segítségeteket szeretném kérni.Kb. egy hete a telefon elkezdett random kikapcsolni és volt, hogy még aksi kivétel berakás után se akart bebootolni az S4 feliratnál kikapcsolt.Akkor azt hittem rom hiba mivel főzött volt rajta ezért újraraktam.A hiba továbbra is jelentkezett így felraktam egy régebbi CM mentésem.Ekkor jött a meglepi továbbra is ugyan ez a helyzet.Gondoltam akkor biztos aksi hiba lesz mert az annó T-s leakciózótt csomagot használtam biztos ez is olyan mint a púposodó elsőszériásak voltak.De nem.Kibróbáltam a nyugdíjazott gariban cserélt aksival ami csak hamar merül de semmi baja és azzal is csinálja.Van, hogy fél napig semmi baja van hogy be se bírom kapcsolni.Ötlet, hogy mi lehet vele?Gari nincs rá samsung szervízbe meg nem hiszem, hogy beviszem, mert szinte biztos, hogy olyan árat fognak mondani hogy elsápadok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest