- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
A segítségeteket szeretném kérni.Kb. egy hete a telefon elkezdett random kikapcsolni és volt, hogy még aksi kivétel berakás után se akart bebootolni az S4 feliratnál kikapcsolt.Akkor azt hittem rom hiba mivel főzött volt rajta ezért újraraktam.A hiba továbbra is jelentkezett így felraktam egy régebbi CM mentésem.Ekkor jött a meglepi továbbra is ugyan ez a helyzet.Gondoltam akkor biztos aksi hiba lesz mert az annó T-s leakciózótt csomagot használtam biztos ez is olyan mint a púposodó elsőszériásak voltak.De nem.Kibróbáltam a nyugdíjazott gariban cserélt aksival ami csak hamar merül de semmi baja és azzal is csinálja.Van, hogy fél napig semmi baja van hogy be se bírom kapcsolni.Ötlet, hogy mi lehet vele?Gari nincs rá samsung szervízbe meg nem hiszem, hogy beviszem, mert szinte biztos, hogy olyan árat fognak mondani hogy elsápadok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest