- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkoch820
tag
válasz
borsodika #24433 üzenetére
Nagyon kamu szaga van. Össze-vissza beszél az illető...
"...One of my tester.... He's not my tester now...." "not impossible but it's near to the impossible"
Kétlem, hogy az idézett szöveg Chainfire-től származna egyáltalán.Ebben az egész knox témában csak az zavar, hogy mikor megvettem a készüléket, szó sem volt ilyesmiről. Eredetileg a Nexus 4 mellett voksoltam, de a cserélhető akku, microsd, kamera, stb meggyőzött arról, hogy az S4 jobb választás. Elvégre S4-ből létezik google play edition, ha nem jön be a TW használhatom egyszerűen nexus telefonként, s a frissítések is első körben érkeznek majd, vagy méginkább kiválaszthatom azt a touchwiz alapú romot, ami az igényeimnek legjobban megfelel. Ehhez képest most nem használhatom úgy a telefont, ahogy akarom, anélkül, hogy ne kapnék egy knox 0x1-es billogot.
Ez úgy lett volna fair, hogyha a felhasználó az új frissítés megjelenésekor választhat, hogy szeretne-e szuperbiztonságos telefont úgy, hogy visszalépés nem lehetséges, vagy szeretné úgy használni a telefonját, ahogy fizetett érte, nem pedig mindenféle korlátozással. :S
Én a KitKat frissítésben egyedül permissive bootloader-t szeretnék, az adataimra meg majd én vigyázok
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Proxmox VE
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest