-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkoch820
tag
válasz
borsodika #24433 üzenetére
Nagyon kamu szaga van. Össze-vissza beszél az illető...
"...One of my tester.... He's not my tester now...." "not impossible but it's near to the impossible"
Kétlem, hogy az idézett szöveg Chainfire-től származna egyáltalán.Ebben az egész knox témában csak az zavar, hogy mikor megvettem a készüléket, szó sem volt ilyesmiről. Eredetileg a Nexus 4 mellett voksoltam, de a cserélhető akku, microsd, kamera, stb meggyőzött arról, hogy az S4 jobb választás. Elvégre S4-ből létezik google play edition, ha nem jön be a TW használhatom egyszerűen nexus telefonként, s a frissítések is első körben érkeznek majd, vagy méginkább kiválaszthatom azt a touchwiz alapú romot, ami az igényeimnek legjobban megfelel. Ehhez képest most nem használhatom úgy a telefont, ahogy akarom, anélkül, hogy ne kapnék egy knox 0x1-es billogot.
Ez úgy lett volna fair, hogyha a felhasználó az új frissítés megjelenésekor választhat, hogy szeretne-e szuperbiztonságos telefont úgy, hogy visszalépés nem lehetséges, vagy szeretné úgy használni a telefonját, ahogy fizetett érte, nem pedig mindenféle korlátozással. :S
Én a KitKat frissítésben egyedül permissive bootloader-t szeretnék, az adataimra meg majd én vigyázok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest