- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
formax
tag
Mióta a KitKat van a telefonomon, a gps bekapcsolásakor mindig felugrik ez az ablak:
Mindig elfogadom, de újra jön, ha bekapcsolom. Régebben ezt nem csinálta. Hol tudom ezt úgy beállítani, hogy ne jöjjön elő újra?
-
formax
tag
válasz
Trooper82 #6923 üzenetére
Nem látok semmi lényeges különbséget. Talán az akksi jobban bírja, talán stabilabb, de ebben sem vagyok biztos, lehet, hogy az újratelepítés egyben ki is takarított, és ennek látom a jótékony hatását. (De olyan most is van, hogy valami beragad, elkezd forrósodni a teló, zabálja a netet, fogy az energy, ami újrainditás után megszűnik, csak talán ritkábban.)
Egyébként semmi új funkció, fícsör, bármi nincs, minden ugyanúgy néz ki, ugyanott van. (2-3 apró kivétel: más a gps szimbóluma, ketté van osztva az alkalmazás listában az összes és a letiltott programok listája, és eltűnt a vessző a samsung billentyű főoldalán a space baloldaláról.) -
formax
tag
válasz
Panthera #6870 üzenetére
Nekem a kedvencem a panorama funkció, vízszintes képhez állított telefonnal, függőleges panorámához vízszintes telefonnal szoktam képet készíteni. Ha jól csinálom (nem billen ki a forgatási síkból a gép) gyakorlatilag tökéletes illesztéssel, nagyszerű emlék, vagy dokumentum képek készíthetők. 1200 pixel körüli magassággal, akár 360 fokos sőt még nagyobb szögben is.
-
formax
tag
válasz
m4tyik4 #6852 üzenetére
Változó. Szigetszentmiklóson E, H és H+, Budapest XVI. kerületben, épületen belül E és H+ között változik.
Nemrég állt át a cég vodafone-ra T-Mobilról, és nemcsak az LTE hiánya miatt tartom rosszabbnak a vodát, hanem valahogy instabilabb, és gyengébb az egész, gyakran lassul le, sőt dobja el a kapcsolatot, mint a T.
Az LTE-vel micsoda hasítás volt a netezés, de főleg a fájlküldés, letöltés wifi hotspoton keresztül!
Mostmár mindegy, itt elköteleztük magunkat egyidőre...
Egyébként nekem voda függő telefonom van, és le is van tiltva (nem jelenik meg opcióként) az LTE hálózat. -
formax
tag
válasz
fightboy #6702 üzenetére
Én is telepítettem a vodás verziót, de a biztonság kedvéért a telepítések után (a saját programok automatikus telepítését is beleértve), csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, és utána telepítettem mindent újra. Nem tudom, volt-e ennek értelme, de eddig minden hibátlanul működik, a galériát is látja, meg az SD kártyát is.
-
formax
tag
Visszalapoztam pár oldalt, de nem láttam még ezt a hírt: tegnap megjött a Vodafone-os telefonomra Kit-kat (4.4.2), I9195XXUCNEA
Remélem, megoldódik a borzasztó gyors akku lemerülés problémám. -
formax
tag
Nagyon merül az akkum.
Mielőtt szervizbe vinném, ki szeretném szűrni az esetleges szoftveres hibákat.
Mit ajánlotok? Gyári beállítások visszaállítása (ez a feleségem Ace3-án bevált), vagy rootoljam, és letiltsam a feleslegesen induló programokat? Vagy valami mást? -
formax
tag
A Samsung billentyűzet prediktív üzemét lehet-e cserélni, vagy módosítani?
Az Ace3-on a space, vessző, pont billentyű nem csinált semmit, ami sokkal jobb volt, mint az S4 minin, mert itt ezek a billentyűk a kékre változó prediktív javaslatot véglegesítik, ami sokszor nagyon zavaró, és nehezen áthidalható. Amúgy nagyon szeretem, mert jól működik prediktív szövegbevitel, de ez nem tetszik. -
formax
tag
válasz
Tamás88 #6047 üzenetére
Nekem is a waze jött be, mert az egyre nagyobb felhasználói közösségnek hála, dugó esetén értelmes elkerülő utakat javasol, és mindig percre pontos a számított érkezési idő is. A hangalapú keresés is nagyon hasznos.
Visszatérve az "LTE van vagy nincs?" problémára, most mentünk át a vodához, és úgy látom, náluk nincs LTE...
Azon csodálkozom, hogy a telefonból is eltüntették az LTE opciót.
Viszont 12.000 Ft-ért "ingyen" telefonálhatok belföldön: (okos ráadás red)... -
formax
tag
Na, megkaptam a készüléket, be is laktam, rendben van. Viszont nem értem azt, hogy a dobozra az van írva, hogy LTE Cat3 100Mbps, ehhez képest a mobilinternet beállításoknál nincs ilyen pont, és a sebesség is kb. 10-15 Mbps. GT-I9195 modell, Vodafone.
Most akkor van LTE vagy nincs? -
formax
tag
Sziasztok!
Céges mobiltelefon osztás lesz holnap. Nekem S4 mini van szánva, de van még jópár Express II is. Szerintetek jó lesz-e az S4 mini, vagy érdemes lobbiznom az Express II-ért?
Ami elgondolkoztat:
- képernyő méret 4,3" vs. 4,5"
- Super AMOLED vs. TFT: nem szemcsés a képernyő? Nem nagyon tompa napfényben az S4 mini képe? (A jelenlegi ACE3-nak jobban tetszik a képe, mint az SIII minié)
- 1900 mAh vs. 2100 mAhTudom, hogy az S4 mini magasabbra pozícionált telefon, de kíváncsi vagyok a felhasználói tapasztalatokra
Átlagos, mérnöki használatra kell egyébként, gyakran építkezéseken bóklászva (email, internet, navigáció, pdf tervnéző, word, excell, fényképező, naptár, számológép, jegyzetfüzet, angol szótár stb…)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest