Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
1. Nem kell mókolni, elég letölteni play-ről egy cpu-z-t, és megnézheted. De ahogy én tapasztaltam, ez nem a telefon hibája, hanem inkább a qualcommé, mert többféle snapis telefonnál láttam már beragadó magokat, 1de mtk-snál még nem (persze, lehet, hogy annál is előfordul, csak én nem láttam még). Mindenesetre nem egy egetverő probléma.
2. Az akkuidőről már rengeteg hozzászólás született... Ezt pl. én írtam. Abszolút elfogadható.
3. Bár a mini esetén csak a mobilarénás fotókra hagyatkozhatok, de azoknál határozottan jobb képet csinál a neo. Ez volt az egyik ok (a sok közül), amiért a neo-t választottam.
4. Max. fényerőn szerintem olvasható, bár nem nagy élmény, de napfényben egyik telefonnal sem az.
Neo: gyorsabb (magasabb órajelű) proci (1.4 GHz > 1.2 GHz), több ram (1.5 GB > 1 GB), nagyobb tárhely (16 GB > 8 GB), kicsit nagyobb kijelző (4.8" > 4.7"), nagyobb felbontás (HD > qHD), szerintem jobb kamera, és nekem az amoled is pozitívum az ips-sel szemben (de ez már szubjektív).
Mini: Nagyobb akku kapacitás (2540 mAh > 2100 mAh), fél centivel kisebb készülékház.
(#1317) gyuri2008:
Néhány meccsre dobhatnál pár tuti tippet a jövőből!(Még 7-e van.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Formula-1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest