- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Mindenképp, elméletileg holnap már a kezemben lesz. Telefonon azt ígérték, de nyilván holnap meglátom, mi lesz leírva, az lesz a mérvadó. Az interenetes vásárlás varázsa, hogy 14 napon belül visszaküldhetem, indoklás nélkül, ha valami nem úgy van. Az első dolgom lesz, hogy beregisztrálom a Samsung oldalán, s rögtön kiderül minden, hogy engedi-e.
-
Dzsana
senior tag
Valahol azt olvastam, hogy ennek a kijelzője még kevésbé karcolódik, mint a gorilla glass, meg azt mindenütt pozitívumként említették, hogy több a RAM benne, továbbá a videókártya is, és a proci is gyorsabb benne.
Igen, telefonon is megerősítették, hogy két év gari van rá, csütörtökön hozzák, majd akkor kiderül. Utánvétes, nincs gond. -
Blac1
aktív tag
Szintén csak ajánlani tudom a Neot. Az enyim sem mókolt és mégis jelen van a proci beragadás 1190 MHz-n. Az aksi nállam erős használat (nem filmnézés) mellett egy napot bìr. Viszont a napfénybeni olvashatóság szerintem lehetne jobb.
Egyébként én maximálisan elégedet vagyok vele.
-
Borg76
tag
1. Fogalmam nincs, első telefonom amit nem mókoltam, így teljesen jó ahogy van
2. 3-4 óra között szokott összejönni, de nagyon nem nézem. Ha merült, töltöm
, ahogy én megfigyeltem, inkább a hívás meríti veszettül, ha csak netezel, netes játékot játszol (CSR, Candy, stb) az nem zabálja
annyira a telepet!3. Beltérben bőven jó, kategóriának megfelelő képeket lehet vele lőni, ebben nem jobb mint a Mini, de nem is
rosszabb.4. A fene tudja, nekem kevés de eleve nem szeretem a fekete témát, sokat ront az olvashatóságon napfényben.
-
Borg76
tag
G2 mini-t felejtsd el, teljesítményben nem ellenfél a Neo-nak. Az állandó launcher, alkalmazás betöltés igencsak rontja a felhasználói élményt a Mini esetén. Karcsú benne az 1GB memória!
Tipikus hibát én még nem találtam, ami gyenge pont az akksi. Ha nyúzod rendesen nap végére simán megadja magát, sőt nekem nem is bír ki egy napot ha sokat beszélek rajta, és a hátsó hangszóró egy kicsit halkabb a Minitől. A többi része teljesen korrekt, jó a kamera, elég a memória, stabil a wifi, kiemelkedő hibája nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged