Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kullais

csendes tag

válasz dzsi23 #1782 üzenetére

Van egy Alcatel One Touch Pop s9 Phabletem, 4 magos, 1,2 Ghz-es procival, elég szépen dolgozik, gyors, nem akad átlag használat és átlag+ de nem full játékok mellett, tehát a posztodra válaszként: ezek mellett minek gyártani 8 magos, akár 2 Ghz-es procival és 3-4 GB RAM-al ellátott telefonokat? Viccet félretéve, mivel általában a prociknak a gyárilag beállított max órajelie nem a max elérhető órajel, ugyanúgy mint a számítógépeknél itt is van lehetőség "túlhajtásra" bizonyos értékig károsodás nélkül! Namost ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember? Ugyanez igaz a GPU-ra is, itt a gyárilag elérhető max. az 450 MHz, de valahol olvastam már olyan kernelt, ahol 550 MHz a GPU órajele. Namost ezen értékek feljebb tornázása ésszerű határokon belül felhasználói élmény javulást, GPU-nál mondjuk játékélmény-javulást eredményez(het). És ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember, ha megteheti?? Bocsi a kicsit cinikus hangvételű hozzászólásért, de minden személyeskedés nélkül, általában véve nem szeretem, ha kioktatnak értelmes, segítő szándékú hozzászólás helyett! Szerintem mindenkinek saját szuverén joga azt csinálni a telójával, amit akar, és csak tanácsot próbáltam kérni, és javaslatokat az adott kérdésemre.

Új hozzászólás Aktív témák