- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok, évek óta Iphone 4S-t használok. Most nagyon "olcsón" van lehetőségem hozzájutni egy S3 Neo készülékhez. Nem vagyok hülye (android téren sem), de érdekel a véleményetek. Nem az Iphone fikázása, amire való, arra kiváló. Egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire állja meg a helyét a mai világban? Mennyire megbízható? Mennyire gyors? Mire számíthat az ember egy ilyen készüléknél? (volt S3 minim régebben, szerettem, de most a nagyobb kijelző miatt érdekel a készülék főleg. A formája mindig is bejött, az android memória "zabálása" kevésbbé, de dilemmában vagyok) Telenoros vagyok, mi a legfrisebb szoftver a készülékre, mit kell tudni? Nem játszom, telefonként használom a készüléket, netezek néha, facebook, viber, stb... ...esetleg nagyon ritkán GPS...
Előre is köszi a válaszokat, minden tapasztalat érdekel ezügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest