- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok, évek óta Iphone 4S-t használok. Most nagyon "olcsón" van lehetőségem hozzájutni egy S3 Neo készülékhez. Nem vagyok hülye (android téren sem), de érdekel a véleményetek. Nem az Iphone fikázása, amire való, arra kiváló. Egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire állja meg a helyét a mai világban? Mennyire megbízható? Mennyire gyors? Mire számíthat az ember egy ilyen készüléknél? (volt S3 minim régebben, szerettem, de most a nagyobb kijelző miatt érdekel a készülék főleg. A formája mindig is bejött, az android memória "zabálása" kevésbbé, de dilemmában vagyok) Telenoros vagyok, mi a legfrisebb szoftver a készülékre, mit kell tudni? Nem játszom, telefonként használom a készüléket, netezek néha, facebook, viber, stb... ...esetleg nagyon ritkán GPS...
Előre is köszi a válaszokat, minden tapasztalat érdekel ezügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest