Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
Ha fólia kell válaszd a gyárit, tökéletes és nem is drága. Ha üveg kell, az passz én nem szeretem és az ujjlenyomatolvasó is szarakodik velük.
Tok meg van 1000 féle, a gyári bőr állítólag csúszik, ha meg golyóálló tankot akarsz csinálni egy egyébként szép telefonból, arra is van kismillió megoldás. Én egy sima gumi/műanyag tokot használok amit az aliról rendeltem és teljesen meg vagyok vele elégedve, de amikor megjött a telefon és hirtelen kellett valami, az Ázsia centerben vásároltam 2000 forintért tokot, az is teljesen rendben van, még jól is néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- OLED monitor topic
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest