Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok,
Megerkezett az S22, es a telefon elso bekapcsolasanal volt néhány (szamomra) ismeretlen beállítás: permissions for Samsung apps and services
Video, csak hogy tudjátok mirol beszelek: [link] 0:52-nel lathatjatok.
Szeretném megkerdezni, hogy ezeket utolag hol lehet atallitani, illetve van-e valami hatasuk pl a fogyasztasra?
Köszönöm szépen a segítséget.
Udv,
Péter -
Curtain
senior tag
válasz
csubííí #1198 üzenetére
Azért furcsa mert ugye a game optimization service lényege hogy visszaveszi az órajeleket a fogyasztás és melegedés érdekében. Itt meg azt írja hogy a bekapcsolt állapotban melegedhet jobban a mobil. Szóval ha jól értelmezem akkor ha ez a kapcsoló kikapcsolt állapotban van akkor működik a Gos. Jó lenne ha valaki meg tudná erősíteni hogy jól gondolom e.
-
Curtain
senior tag
Még annyi kérdésem lenne hogy ez a game optimization service kapcsolója igaz? Ha igen akkor így most be van kapcsolva? link
-
Csocsesz75
őstag
Kuponok a rendeléshez :
samsungpeople10
NYEROVELEMENY10
MOLLIMO10Utóbbit még nem láttam itt a topikban, legyen egy kupacban.
-
Curtain
senior tag
válasz
boogie84 #1194 üzenetére
Már tegnap próbáltam. A hozzászólásokon is látszik hogy többeknek nem működik így sem. Mindegy, egyelőre elengedem ezt. Veszek majd egy ilyen kábelt és hátha megoldódik a gond. Addig meg marad a wifi transfer-es fájlmásolás. Mindenesetre mindenkinek köszönöm aki próbált segíteni!
-
lacka_GTI
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Mióta S22-re váltottam a zene appok (Soundcloud, Spotify, Poweramp) egyszerre is működnek - ha elinditom őket nem állítja le a telefon az előtte elindított zenelejatszót. Hol kellene beállítani? Köszi
-
Curtain
senior tag
Az mitől van hogy ha beállítok egy saját mp3-mat csengőhangnak akkor ha hívnak nem az elejétől indul a szám?Megvan bocsi. -
-
balazs8r
csendes tag
Őrölnek a kerekek a TMX-nél is. Nagycsütörtökön hív a postás, hogy jön a csomagom, mondom neki, hogy ok, de amit rendeltem megkaptam már mind nem tudom, hogy akk mit hozol, de majd otthon átveszi valaki. Eléggé megkésett mert kb. egy óra múlva értem haza pont Ő is akkor jött. Nagy meglepetésemre a TMX jött, laza 1 hónap és 1 héttel az ajánlat elfogadása után (több mint 2 hónap az s22+ rendelés óta). Ma megjött a mail, az s7-t teljes kalkulált maximum árán bevették. Ja ebayen vettem, többet kaptam érte mint amennyiért vettem 18k vs 21,4k Ft...
-
jeni
félisten
válasz
Curtain #1175 üzenetére
a mobilon a beállítások közt is tudsz állíttatni miként kezelje az adatkapcsolatot a géped a mobillal egymást közt?
természetesen amúgy fel kell ugornia egy kicsi ablaknak a mobilon.
próbáld felcserélni az USB csatlakozást és ki be dugni a csatlakozásnál.
Bluetooth esetén történik valami kapcsolat? -
RangerFox
veterán
Valahogy ki lehet kapcsolni a naptár/számológép appban lévő alkalmazáshangokat?
-
Curtain
senior tag
Köszönöm! Első buta kérdés: Akartam pc-ről fájlokat másolni a mobilra, de mikor csatlakoztatom a géphez csak tölt a telefon. Oneplus-on ilyenkor megjelent egy értesítés és ott ki lehetett választani hogy fájlokat akarok e másolni vagy csak tölteni... Itt ilyet nem láttam. Hogy működik ez?
-
Isaac76
tag
Nekem is 20w xiaomi wireless töltőm van, na most az S10 kb ugyanannyi idő alatt töltött fel vele (percenként 1%) ,mint vezetékkel. Az S22 viszont vezetékkel szinte ugyanaz,de a wireless-en kb van egy 3x szorzó
-
GreatL
őstag
Vezeték nélküli töltés... Xiaomi 20W Qi Fast Charger Pad-al 2 óra 30 perc hogy kb. 60%-ot töltsön... Samsung töltőkön kívül reménytelen mindegyik, vagy azzal is ilyen sok idő?
-
petesejt
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a samsung.hu oldalon miért nem, illetve hogyan lehet céges számlát kérni? Ez így ebben a formában baromira nem törvényes....
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok, szerintem a pár napja kijött legutolsó frissítés óta érezhetően "fluidabb" a telefon, a néha előforduló apró pici lagok is mintha eltűntek volna, csiszolgatják ezt rendesen. (Sima S22)
-
-
GreatL
őstag
Lehet hozzá olyan tokot venni ami síkra kitölti a hátlapját ennek a bénaságnak? Most ha 2 mm-rel vastagabbra gyártották volna az egészet, a bunkó formáján nem változtatott volna, de tehettek volna bele még nagyobb akksit meg egy nyamvadt infrát is.
-
Pro!Petya
addikt
Szeles időben lőtt kép, azt hittem csak egy nagy rózsaszín paca lessz az egész! Ahhoz képest nem lett rossz!!
[link] -
petesejt
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1157 üzenetére
A vérnyomásmérőt lehet kalibrálni, és szerintem ajánlott is, bár ahogy a videóból láttam, még ekkor is marad plusz/mínusz 10-es értéknyi eltérés. Arra mindenesetre jó, hogy lásd, ha nagyon elszáll vagy leesik.
(Előre informálódom én is, amiről csak tudok, valószínű nyáron beizzítok egy S22 + Watch 4 Classic 46mm + Tab S8 triót.)
A Note4 híresen sorozathibás egy széria volt, bár én nem panaszkodom, nekem csak egyszer kellett javíttatnom -- akkor viszont a Vodafone összetörve akarta visszaadni, mondván, hogy így adtam le, mire dühömben írtam a Facebook-on az akkori francia vezérigazgatónak, akinek a titkárságától egy órán belül jött a hívás, hogy intézik, majd egy fél óra múlva hívott is az ügyfélszolgálat, hogy díjmentesen kapok egy új Note 4-est.
És ez nem vicc.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Hát, van jó id, rossz is
S22 pozitívum: keskenyebb mint az i11,így könnyebben tudok rajta gépelni egy kézzel, nagyobb a tárhely,gyorsabb usb port, sokkal jobb kamerák
A negatívum: üzemidőben kb. fele annyit tud mint a i11.Watch 4 Classic pozitívum: több mindent tud mint a Watch6, a testösszetétel érzékelés nagyon jó fícsör
, a vérnyomásmérő számomra kicsit kérdédes, hogy mennyire ad pontos értéket. Üzemidőben ugyan úgy hozza a 2 napot mint a Watch 6.
Negatívum: Az EKG mérés eleje nagyon zavaros,össze-visdza ugrál, a W6-é kezdettől fogva nagyon pontos.Sebességre nincs panaszom,mobil térerő és wifi elég jó.
Röviden,tömören ennyi.
Korábban sajnos volt bajom a Samsunggal, de úgy gondoltam, hátha változott valami azóta. A kamera hibás Note4 helyett kaptam egy másik hibás Note4et,amit 2szer kellett visszaküldetnem javításra,mind2 alkalmommal azt írták a hibás készülékre, hogy normálisan működik, a magyar régiós Gear2 okosórám helyett jótállásban kaptam egy arab régiósat, ami persze szoftveresen jócskán elavult volt így azzal dupla kört kellett futnom.
-
S@c@
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1155 üzenetére
Jöhetnek a tapasztalatok!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Üdv mindenkinek
2 hete csatlakoztam az S22 klubhoz
A Telekomnál volt egy nagyon jó készülékcsomag akció, S22+Watch4Classic
Egy iPhone 11+Watch 6 LTE duót váltottam le
-
szerintem az mind nem samsung.hu-s rendelés volt. rendelésnél írják is, hogy együtt fogják küldeni. (nekem is egyben küldték, pont ugyanezt a csomagot.)
gondolom 256-os s22-re vársz Te is. én az sestore raktárkészletét figyeltem, amikor oda érkezett, olyankor küldtek ki egy adagot a samsung.hu-s rendelések közül is. az alapján ma jön egy újabb szállítmány fehérből és feketéből is. szerintem legkésőbb jövő hétfőig megkapod. -
Pica
csendes tag
Semmi gond.
Igen, ezzel én is így vagyok.
Csak itt többeknél olvastam, hogy ami van nekik raktáron, azt a rendelésen belül is kiküldték, függetlenül attól, hogy a másik éppen nincs.
Érthetőbben: Szóval azt nem értem, hogy a Buds-ot, illetve a Watch 4 Classicot ami ezen a rendelésen belül van még, miért nem küldik külön? A legutóbbi emailemben ezt is megkérdeztem, de nem reagáltak. -
Pica
csendes tag
Hetente hívom, +5 email is volt már kb.
Minden alkalommal kis türelmet kérnek, mert sok az előrendelés...
Ja persze, pont el is hiszem.Szerk.: köszi a hozzászólásokat, holnap személyesen is rájuk borítom az asztalt.
-
Pica
csendes tag
-
mSchumi87
senior tag
Jott egy uj frissités ma
AVDA 477,55MB
-
Pica
csendes tag
Közvéleményt kutatok: van olyan itt rajtam kívül, aki az S22-es (256 GB-os fekete) előrendelői telefont nem kapta még meg a Samsung.hu-tól?
Én már teljesen kivagyok. Meggyűlöltem/felgyújtanám az egész bandát. -
petesejt
aktív tag
válasz
gyantaszuz #935 üzenetére
Írtam privát üzenetet, elnézést, de nem akarom a topic-ot terhelni az esetleges hülyeségemmel....
-
GreatL
őstag
válasz
gyantaszuz #935 üzenetére
Köszi a kódokat. Ez, meg az Exynos update adta a végső lökést a vásárláshoz. Fekete Plus lett, 256-os mert a kisebb elfogyott sajnos.
-
autotaxmo
őstag
Meg lehet erteni azokat is akik nem tesznek ra tokot, foliat a telefonra es csak elvezni akarjak az ergonomiai reszet a dolognak, de ugye ezek az emberek szerencsesek mert ha leejtik es osszetorik, bereped, akkor idegeskedes nelkul fizetnek ujbol tobb 10 ezret ha volt rajta biztositas, de ha az sem akkor is kikohogik az uj arat. Vannak akik szerencsejatekra, nokre, drogra stb koltik a felesleges penzt es vannak akik telefonra. Masok vagyunk
-
Curtain
senior tag
Az én mobiljaim mindíg tokban voltak és lesznek de pl üvegfóliát a világ összes pénzéért nem raknák egyikre sem. Max sima fóliát. Nem vagyunk egyformák, mások a szokásaink ezt mindenkinek el kell fogadnia.
-
törölt tag
-
Pro!Petya
addikt
válasz
autotaxmo #1127 üzenetére
Hát kb.... , és akkor ki sem tértem arra hogy mi van azzal aki még munkára is használja.
Céges app-on doksik/fényképek fel le töltögetése, beosztás szervezés, levelezés, hívások , üzenetek, emelett természetesen ott van még pluszban a privát jellegű használat. Mindezt úgy hogy az ember még csak nem is egy 2nm-es irodában csücsül egész nap hanem pl mozgásban is van, és naponta vagy minimum ~20x kell elővenni a telót.
De persze ne tikkeljen az ember mikor kioktatják olyanok akik csak 2. telefonként használva valszeg még csak sim-et sem raknak bele sőt mi több megtehetik hogy zsebben sem kell hordaniuk a telefonjaikat....Ezutóbbit hogyan kell amúgy elképzelni?
-Lebeg a telefon az illető körül?
-Viszi valaki utána ezüst tálcán?
-Fémházas bársonybelsős dobozkában van tartva a hátizsákban és akkor veszi elő ha "kell"?
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
oxide83 #1123 üzenetére
Megtaláltam a hirdetéseid...
"Csak fotózásra és videózásra használtam másodlagos telefonnak, zsebben sohasem tartottam."
Másik hirdetésednél szintén hasonló.
Így már minden világosCsak szólok hogy az emberek 99%-a arra használja a telefont amire való, ellenben te nem. Szval köszönjük az "értékes" beszámolód.
Vannak azok az emberek akik akkor is hozzászólnak ha őket távolról sem érinti a téma de azért csak bele vauvauznak .... -
Pro!Petya
addikt
válasz
oxide83 #1123 üzenetére
Nyugodtan lehet vitrinben is tartani vagy a kispárna alatt babusgatni de a telefon még mindig csak egy használati tárgy és ha aszerint is van használva akkor olyan nincs hogy azt az ember az életében ne ejtse el vagy csússzon ki a kezéből vagy forduljon ki a zsebből stb stb..
Másrészről aki nem akar vigyázni az értékére valószínűleg nem is áldozna a megfelelő védelemre szval nem értem hova akarsz kilyukadni ezzel a mesedélutánnal hogy te még nem ejtettél le telefont az egész életedben abból a "rengeteg" mennyiségből ami már volt neked ... (ami persze full hihető)
Flamekeltésen kívűl egyéb más mondandód akad még ami a témához kapcsolódik?
-
-
mSchumi87
senior tag
Ezt a fajtát nem probalta még senki?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Rataxes #1114 üzenetére
Nekem a héten esett le a betonra kijelzővel lefele ami még hagyján, de mikor vettem fel a telefont akkor látom hogy még egy kb 1 centis kavicson landolt, aztán meg átpattant hátlapra és azon csúszott kicsit
Megrepedt a Panzerglass , de a kijelző nem sérült alatta. A kameralencse védő üveg meg megkarcolódott. Ennyi az egész , ezek nélkül most a szervízben lenne...
Így is vagy percekig szöszöltem hogy látható legyen az üveg sérülése a képen, mert különben nem látszik.... , Először mikor megláttam azt hittem hogy csak egy hajszálEnnyit számít hogy minőségi üveg van rajta fólia helyett.
-
RangerFox
veterán
Milyen üvegfóliát ajánlotok sima S22-re?
-
Rataxes
csendes tag
Az S22-re a Mediamarktban tetettem hidrogél fóliát, viszont nem nagyon merült fel ez a fajta fólia itt a topicban alternatívaként. Mi lehet ennek az oka, esetleg nem nyújt valós védelmet egy üvegfóliához képest?
-
Pompi
nagyúr
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
S22 plus vásárlásában gondolkozom és csak érdeklődnék az általatok tapasztalt kijelzőidőkről. Meglehet az öt óra kijelzőidő vagy ez csak leányálom maradhat a 4500 mAh akkumulátor kapacitás illetve az exynos 2200 miatt.?
-
autotaxmo
őstag
Most en is megneztem az aqua oldalan, tenyleg mar csak a toltofejet aruljak 3 ezerert ami szinten egy pazar ar, ha azt nezzuk hogy a samsung ses boltokban mindent aranyaron mernek. En meg le tudtam adni a rendelest csutortokon a toltofej-kabel kombora. Gondolom elkapkodtak ennyiert.
-
David3
őstag
Tudom, hogy nem telefon-specifikus dolog, de én rendeltem USB-be dugható kis gumit. Még az LG V40-emhez akartam, mert ahol dolgozom ott rengeteg a fémforgács (nemesfém, sárgaréz, alumínium). Szerintem hasznos, gyakran észreveszem, hogy tiszta retek a telefon alja, ez pedig elég szépen megvédi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- World of Tanks - MMO
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Politika
- Subaru topik
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Black.
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest