- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kemdom
tag
Megtennéd nekem ( lécci
), hogy bekapcsolod a pop-out viewert, videónézés közben swipeolsz egyet homescreenre, és megnézed, hogy a lebegő YouTube ablakkal a képernyőn elkezdesz görgetgetni?
Kíváncsi vagyok, hogy másnál is 60Hz-re korlátozza-e ilyenkor a kijelzőt.
Azért furcsa nekem ez, mert a YT appban, ha videó megy és közben olvasgatom a kommenteket, simán megy a 120Hz, és kicsit érthetetlen, hogy amikor szeretném a popup viewt használni, akkor minden 60hz-en megy. -
-
Capella
senior tag
A fizikaira visszaváltás miatt én egyelőre messze kerülöm az eSIM-et. No meg néha előfordul, hogy olyan készülékbe kell rakni, amibe normál SIM kell. Pl. USB LTE stick, akárcsak egy próba idejére, vagy bármi egyéb.
Nehogy már korlátozva legyek.
Akkor lenne frankó az eSIM, ha online és ingyen oda-vissza lehetne váltani.
Így meg részemről kenjék a hajukra, egyelőre. -
MadMancs
veterán
Vodánál is csak 1 QR. Visszaváltás ugyanaz mint T (csak személyesen), viszont itt 1 QR többször használható (új telefon, véletlen törölt profil, stb). Ezt viszont nem lehet kinyomtatni, mert online fiókban a QR hez tartozó aktiválási jelszó változik.
Ha nem sürgős én még voda eSIM nem ajanlom. Működik rendesen, meg minden. Viszont nem mindenkinek sikerül még a váltás zökkenőmentesen. Plusz az se tiszta még hogy díjmentes vagy 2500Ft.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest