- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITrex
tag
Én ugyanilyet vettem, nekem ezzel pacekul működik a gyorstöltés. 1 óra pár perc alatt feltölt pár százalékról max.-ra.
-
ITrex
tag
Valamilyen módon lehet egyébként Bixby Rutinként vagy más egyéb programmal azt megoldani hogy pl. ha 3 percig ki van kapcsolva a kijelző, kikapcsolja automatikusan a mobilnetet? Ha visszakapcsol a kijelző pedig egyből vissza kapcsolja a mobilnetet, amennyiben nem vagyok otthon, vagy itt még nem tartunk?
-
ITrex
tag
válasz
gilfoyle #1247 üzenetére
Én tegnap rendeltem be az olívazöld 128/6GB ram-osat. Szerintem szép lesz élőben. Bevallom őszintén... én is unom már a snassz feketét/szürkét, kell egy kis vérfrissítés. Jobban örültem volna a 256-osnak én is egyébként, de kérdeztem supportot, azt mondták a 128-asok is vészesen fogynak, promóció alatt nem valószínű hogy lesz megint készlet. De ennyi kompromisszumot tudok kötni hogy max. fél évente mentem le a képeket róla nem évente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged