Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz TaRka94 #6624 üzenetére
Tényleg, ez engem is mindig zavar, ha rákérdez vmi, mivel akarom megnyitni, félek a "mindig ezzel"-re rányomni, mert hol állítom át, ha nem válik be?
Pl. a PDF-ekre egyszer kikísérleteztem, nekem a legjobban a Google Drive app vált be, mert azzal nagyon erősen bele lehet nagyítani, míg pl. a Samsung féle PDF nézegető 600%-ra limitál, ami kisebb ábrákhoz kevés - de fogalmam sincs, hol tudnám átállítani az alapértelmezést, ha mégis másikat szeretnék?
Ha a Samsung féle "Saját file-ok" programban jelölök ki egy letöltött PDF-et, a ... alatt van "megnyitás ezzel", ki tudok választani másikat, de ott nem lehet alapértelmezettetté tenni. -
patex1983
őstag
válasz TaRka94 #4041 üzenetére
Hidd el, ettől jóval mélyebbre ástam már az app-al kapcsolatban....
Állítólag szerveroldali probléma, ezért van az, hogy néha jó, néha nem, másnak meg pl. mindig jó.
Szóval állítgathatod az app-ot, attól nem lesz jobb.Az, hogy az értesítések és a szinkron be legyen kapcsolva, alap.
X
-
oxide83
aktív tag
válasz TaRka94 #3131 üzenetére
Nyilván A52 után engem is kárpótol pl. a minőségi alu keret, kb hülyére vesznek minket a gyártók hogy 250 ezer alatt már csak szaros műanyag telók vannak. Pár éve a Honor 20 pro vagy a Xiaomi mi9t micsoda építészeti remekek voltak alig 150ért....Illetve azért a 4k 60 fps videózás, jobb kamerák és a laggmentes böngészés is üdvözlendő az s21 fe esetében. Csak az akksiidő....
-
klaya86
senior tag
válasz TaRka94 #2823 üzenetére
Az s21 fe felsőkategóriás telefon, az A70 középkategóriás, de annak idején sem volt egy nagy eresztés. Az s21fe minden téren bőven előrelépés. Ha lesz is következő fan edition, az még bőven 2023, ha lesz egyáltalán. A másik az ár. 200 környéke szerintem teljesen jó ár már most is ezért a cuccért. Samsungnál már a 6/128as is drágult sokat, a 8/256 pedig közel 3 kiló. Ha lesz is s22 vagy s23 fe, erősen 300 környéke lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Galaxy S21FE: Tokok, Üvegfóliák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB fehér ,Snapdragon 888, karcmentes kijelző!
- S21 ultra 256gb karácsonyi akció full felújítva új gyári tokkal postával új kábellel eladó,beszámíto
- Samsung Galaxy S21 5G phantom gray
- Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB 12GB RAM Dual (G998), Csere!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest