Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz polonic #1241 üzenetére
Nekem is furán tölt néha, előző generáció jobban beleült a töltőbe, így nem mászott el a helyéről, ez kicsit elmozdul, akkor már nem tölt. De a hangzás az ég és föld. Tökéletesen kihallatszódik minden. Beregisztáltam ma Tidal-ra (most 4 hónapra összesen 600 Ft) és teszteltem a kettőt. Minden hangszer, minden dallam gyönyörűen szól hála a kétutas hangszórónak. Az előző generációval is elégedett voltam, de ez messze felülmúlja azt, már rossz érzés volt azt visszatenni 😂
-
xedamen
senior tag
Az a baj, hogy egyre fogy az alternatíva...
Mit vegyen az ember? Oppo Find X2 Pro-t 360 ezerért? Se támogatás, se gari rendesen, se semmi.
Xiaomi-t 1080p-s kijelzővel? Huawei elkaszálva (bár erősen agyalok rajta, meglátjuk hogy fejlődik a HMS). Menjek vissza almára? Oké, az óra hiányzik, de az Apple üzletpolitikájától hányok, főleg annyi pénzért... Sony? (#azmi?)
Nem sok lehetőség maradt flagship szegmensben, ami hasonló tudású lenne. Samsungnak ki kellett volna használni a jelenlegi helyzetet, de csak azt érte el ezzel az S20 szériával (nálam legalábbis tuti), hogy mosógépen kívül mást többé nem szívesen vennék tőlük. -
xedamen
senior tag
Azért mondjuk az is sokat elárul, hogy a 1.5 éves procival rendelkező P30 Pro tudja a PubG-t futtatni HDR+Extreme beállítással, míg S20-on fel sem lehet tenni Extreme-re (egyébként Note10-en sem).
-
xedamen
senior tag
válasz Schuler888 #1092 üzenetére
Isten ments kategória, de méh az is jobb lenne mint az átlag alatti teljesítmény plusz hihetetlen túlmelegedés... Nem is értem
-
xedamen
senior tag
Én csak azt nem értem egyébként, hogy a noname kínai márkák pakolják a dupla szénhab hűtést meg aktív ventilátort, vízhűtést a telefonokjaikba, a 200 ezer forintos SD865-ös "csodákba", erre jön egy Samsung és 360 ezerért süti a tenyerem. Miért?
-
xedamen
senior tag
válasz Schuler888 #1081 üzenetére
Engem "kicsit" zavar, hogy az egész hátlap rezonál, remeg amikor hangszórón hallgatok valamit Note-on, s ez sajnos S20-nál is ilyen. Tehettek volna bele kis vattát, hogy ne rezonáljon 😂😂😂😂
-
xedamen
senior tag
válasz Schuler888 #1077 üzenetére
Mihez képest? Hasonló egy Note 10+hoz, de egy iPhone Xs, 11 Pro mellett elvérzik. Egyébként többen írták itt a fórumon is, s9-ről váltva ha jól emlékszem. Nekem nincs bajom a hangszóróval, nem ezen kell zenét hallgatni, de tény, hogy nagy hangerőn ciripel, míg egy 11 Pro szépen szól.
-
xedamen
senior tag
Komolyan mondom fáj olvasni a hozzászólásokat. Nem tud érdemi "vita" kommunikáció elindulni például a készülék teljesítményéről vagy üzemidejéről, vagy bármi másról, mert ha van észrevételed vagy megjegyzésed, ami esetleg nem pozitív, akkor "ne siránkozz már"/"el lehet adni"/"be lehet fogni" és társai. Ennél nagyobb megértés van egy Samsung vs Apple cikk kommentelői között. Nem tudom miért fáj némely SamsungFanBoy-nak, hogy más nem elégedett a telefonnal, másnak nem felel meg az üzemidő, a gagyi hangszóró, a melegedés és sajnos még lehetne sorolni a hibákat.
Ha valamivel nem értesz egyet, olvass tovább, de nem kell személyeskedni, sértegetni a másikat csak mert ő nem elégedett egy használati tárggyal, amivel te igen...
Az meg, hogy 2020-ban örülni kell annak, hogy egy 5000mAh-s telefon (Ultra) hoz 6 óra kijelzőidőt... Hát inkább nem véleményezem, mert már ezért a kommentemért is kövezést kapok gondolom.
-
xedamen
senior tag
válasz PedroPascal #1049 üzenetére
Jaja, megjött nekem is közben. Viccesek
-
xedamen
senior tag
válasz PedroPascal #1044 üzenetére
Én 10-én regisztráltam, 13-án külön email-ben elküldtem nekik a számlát, mert véletlenül a webshop-os papírral regisztráltam. Megköszönték, majd megerősítették, hogy továbbítják és minden rendben. Erre 17-én elutasították az igényt, írtam nekik, semmi. 18-án semmi, tegnap 19-én hívtam őket, telefonon "nem lát rá", majd délután jött az email, hogy azért utasították el, mert nincs dátum a papíron. Újra becsatoltam mindkét dokumentumot, mind a kettőn van dátum (2020.03.09)... Ezek fogyatékosok.
-
xedamen
senior tag
Egyik kedvenc sorozatom, végignéztem 1.5 nap alatt. Egyébként nekem marad Note 10+, szerintem ez megy vissza szépen, semmi extra Note-hoz képest. Reméltem, hogy új SoC és nagyobb telep jobban bírja, de sajnos nem. Pedig nagyon tetszik a 240Hz touch, de ennyit nem ér ez a telefon nekem.
-
xedamen
senior tag
válasz PedroPascal #848 üzenetére
Szintén és még semmi...
-
xedamen
senior tag
PreikeStoleN 13 telefon nálad 2 hét alatt, az napi 1,07 telefon, annyi idő alatt "az aksi sem áll be" Nem "menőzésből" írtam, de örülök, hogy súlyosabb stádiuma is a telefonitisznek
leslien: Igen, S20+ 5G, bár 5G se T-nél, se Telenornál, úgyhogy mégcsak arra sem lehet fogni a merülést.Tsebacsi:
1. Eladni nem fogom, maximum visszaadni
2. A telefont senki sem "szarozta", sőt eddigi leggyorsabb, legjobb készülék a kezemben.
3. Más nem posztolt még kijelzőidőről képernyőmentést, vajon miért?
4. Lehet olvassa olyan a topicot, aki szeretne ilyen telefont venni és érdekli milyen az aksi (is) mert mondjuk ez döntő tényező lehet számára.
5. Nem ugyan azt írtam le, hanem x időnként leírtam hol áll a fogyasztás az aktuális kijelzőidővel és készenléttel együtt.
Nem értem miért probléma, ha megosztjuk azt, amit tapasztalunk, főleg úgy, hogy akár egy Note 10-hez, akár iPhone-hoz, akár Huawei-hez tudja valaki saját tapasztalatai alapján hasonlítani. Nem hasraütve szaroztam a készüléket, hanem képekkel alátámasztva írtam le a véleményemet. A topic neve nem az, hogy "ha nem tetszik add el vagy kuss", hanem S20 duplateszt. Sosem féltem leírni egy 300-400 ezres telefonról ha van hibája, és nem a Samusnggal van bajom, hiszen itt van mellettem a Note 10+, amibe vissza fogok költözni, hanem azzal, hogy ennyit tud egy 4500 mAh-s telep 2020-ban. -
xedamen
senior tag
Vannak emberek, akiknek a telefon munkaeszköz is És ha 5 óra lenne 7 helyett, akkor azt mondom "majd beáll" de ez a ló túloldala (főleg12 óra készenléttel). Látszik azért az aláírásomból, hogy nem 1 és nem is 2 eszköz fordult meg a kezeim között. Tudom mi az, hogy "beáll", Note is gyengébb volt az első héten, de nem ennyire... (Mindezt 15%-kal energiatakarékosabb SoC-kal és nagyobb teleppel). Pár napig még megtartom, aztán megy vissza 14 napba
-
xedamen
senior tag
Ebből 20 perc még töltés előtti állapot... Ha figyelek, lehet hogy meglesz a 4h kijelző idő is!! 2020! 3 óra SOT és 35%.
-
xedamen
senior tag
Egyébként annyira nem gyászos. Többet vár az ember, de 120Hz az 120Hz.
Ebből 20 perc még töltés előtt ment bele éjfélkor. Reggel 7:40-kor lehúzva, vagyis 8 óra készenlét 1:50 perc kijelző idő 90%-ban WiFi használattal, duál SIM (egyik 4G, másik 3G-n)
-
xedamen
senior tag
2020-ban ne kelljen már letiltani futó folyamatokat meg "lebutítani" a készülékemet, azért, hogy kibírjon egy napot... Meg frissítésre várni, hátha javít a gyártó. Egyébként bármely gyártó megoldaná, de sajnos (és ezt elégedett Note 10+ tulajként mondom) Samsungéknál a fejlesztők csak két szót nem ismernek: optimalizálás és energiahatékonyság... Nincs még egy gyártó, aki pl a Note 10+ 4300 mAh-s aksijából csak 5-6 óra SOT-ot tud kisajtolni. Csak a Samsung képes erre
-
xedamen
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #617 üzenetére
És a frissítés 6 ezerre növeli a 4500 mAh-t?
A kijelző fogyaszt sokat a 120 Hz miatt... Sokat akar a szarka, elég lett volna a 90 Hz ide -
xedamen
senior tag
válasz NavySeal #600 üzenetére
Igen, de azért a Note 10+ után van tapasztalatom, hogy nem duplázza meg a SOT-ot. Most 1.5 órával vagyok 70%-on. 1 óra -20% kb. Vagyis nagyjából 5 órát tud. Egy rendes napot kibír ez is szerintem, nem is a munkanappal van gond, hanem ha mondjuk kirándul vagy nyaral az ember. Azért ott gáz lenne délután 2-re 20% fotózás, videózás miatt...
-
xedamen
senior tag
válasz MikeWazowski #598 üzenetére
Én is Januárban egy Note 10+ra, most megvettem az S20+, de szerintem ebből 14 napos elállás lesz, ha ilyen gyér az aksi...
-
xedamen
senior tag
@hito @MikeWazowski
De jó Mate 20 Pro topicos embereket látni kicsit otthon érzem magam 😂 -
xedamen
senior tag
válasz Fritz Teufel #582 üzenetére
Azért remélem a buds-t megrendeled mind a kettőn 😂
-
xedamen
senior tag
Soha többé nem akarok mást használni csak 120 Hz-et Az a baj, hogy elértük azt a pontot, hogy az aksi nem tudja kiszolgálni a technológiát. 1-2 év és jönnek a grafit aksik talán, vagy valami más, de ez így elég gyér. Dupla ekkora aksi kellene S20+ba, hogy hozzon 6-8 óra SOT-ot. De az is nevetséges lenne, hogy 9000 mAh - 8h SOT 😂 most vagyok 1 óra kijelzőnél, főleg WiFi-vel, 4 óra készenlét és lement 20%. Így ez nem fog kelleni, az fix
-
xedamen
senior tag
Azt már érzem, hogy nem lesz valami erős üzemidőben az S20+. Igaz 120 Hz-en van, de ha már beletették, akkor ne 3 óra kijelzőt tudjon már vele. Messzemenő következtetéseket nem vonok még le, be kell lakni, aksinak be kell állni. 60 Hz-en is úgy merül, mint a Note 10+, holott ennek elvileg 10-15%-kal energiatakarékosabb a procija és a telep is nagyobb. Érdekes...
-
xedamen
senior tag
Note 10+-ról én sem biztos, hogy váltok... Kamera tökéletes nekem most is, aksi nem lesz jobb s20+-nál sem. Sőt... 120Hz olyan szépen le fogja zabálni, mint annak a rendje. Amúgy tényleg sokkal jobban kézreáll az S20+ Berendeltem, meglátjuk... Ha meg tud győzni, akkor megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest