-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
aktív tag
válasz Almonen #21416 üzenetére
Hát ez meg hogy lehet?
Amikor megjelet 350e körül volt az ára, ha 24 hónapra elosztom a havi 30e akkor a dupláját fizetted érte, én ugy tudom, ha részletre hozod ki akkor az kamat mentes... már mint a készülék részlet fizetése.
Vagy te az előfizetésedet is bele számoltad a készülék árába?
Mert akkor igy értem hogy havi 30e, az előfizetés nem számít a készülék árába szerintem...ez teljesen külön van mert azt fizetni kell akkor is ha telefont nem hozol ki mellé....[ Szerkesztve ]
-
bagaba1
tag
válasz Almonen #20791 üzenetére
Egyelőre nem is stresszelek rajta, adok neki 1-2 hetet. Nálam az a gond, hogy folyamatosan szinkronizál 4 e-mail fiók, van 2 SIM, többnyire utazok és 3g/4g hálózaton van, spotify megy van telefonálok illetve szerintem a céges alkalmazások(Microsoft intune, authenticator stb.) is eléggé szívhatják a háttérben.
Van esetleg valami javasolt alkalmazás, amivel lehetne monitorozni az akksihasználatot és kiszűrni azt ami nagyon szívja, de a beépített app nem jelzi?
-
laci1892
őstag
válasz Almonen #20773 üzenetére
Jaaa persze, ez egyértelmű. Annyi változást nem hozott főleg nem a plusz modell...., ráadásul 3-4 évig most nem igazán szeretnék váltani én sem. Az elmúlt évek egyik leg konzisztensebb telefonja ez nekem nagyon sok szempontból.
Jó kamera, abszolút jó hardver...Csak ugyanakkor meglepő hogy egyre feljebb kúszik az árcédula évről évre, már már az irracionalitás és a vicc kategóriát surólva.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Almonen #20687 üzenetére
Részben ott van a válasz az utolsó mondatodban. A lényeg, hogy a hazai szolgáltatók esetében már csak a Telekom használ "szolgáltatós" romot. Ez lényegében nem különbözik a független kiadástól, de egy-két apró módosítás lehet benne. Viszont ami a lényeg, hogy más a CSC kódja, és a kiadása emiatt máskor történik, mint a függetlené. Sajnos nem kapkodják el a dolgot, így jellemzően sokkal később jön, mint a független. Egyébként korábban mindegyik, illetve lehet, hogy más készülékeknél még továbbra is a szolgáltatóktól vett készülékek általában a saját, szolgáltatói módosított rommal érkeztek (VDH, TMH, stb.). Ennek egyébként nem feltétlenül kellene azzal együtt járnia, hogy később érkezik a frissítés, hiszen korábban (mondjuk az S8-nál) nem egyszer a vodafone-os hamarabb jött, mint a XEH régióban! Csak hát ez esetben a Telekom nem kapkodja el.
[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
-
Dare2Live
félisten
válasz Almonen #18144 üzenetére
nem az exynost szamolja fel hanem a sajat core tervezest.
ami nem csoda ez nem olcso buli es cserebe exynos inkabb rosszabb volt mint jobb aktualis snapinal.
hamar tema Samsung leadership decided that the performance difference between the two chipsets is too large.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nkmedve
őstag
válasz Almonen #18032 üzenetére
Miért akarsz egy 128-as telefonról appokat átrakni az SD kártyára? Ha valamit, akkor az appokat szokás a belső tárolón tartani, méretesebb adatokat pedig az SD-n. Szerintem alapszabály, hogy appokat nem rakunk SD-re hacsak nem nagyon apró a belső tárhely és nincs más választása az embernek.
Amúgy az utóbbi Android verziókban én nem láttam lehetőséget appok SD kártyára pakolására, szerintem az S10-féle Android 10-en legalábbis nem lehet már ilyet. -
válasz Almonen #17910 üzenetére
Nekem nincs is SD kártya. Van kb 35 program, meg 30 játék telepítve. Van mellette csomó fénykép meg videó. És még így is van kb 60 GB szabad helyem. 128 GB-on olyan szépen elférek, hogy ihaj. Ezért nem értem, neked minek kartya, ráadásul 512 GB? Ha 4k videót veszel fel, abból azon elfér legalább 8 órányi. Nekem ez kicsit overkill.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Almonen #17904 üzenetére
Lehet, de minek? Ha telepítesz 300 programot, akkor betérdel a rendszer így is úgy is, tök mindegy milyen kártya van benne. Gondolom megvetették veled jó drágán.
Miért gondolod azt, hogy a Samsungnál mást fognak mondani?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Kleroo
veterán
válasz Almonen #15931 üzenetére
GOT 7. szériáját nézted(sok a fekete), 10nit-es fényerővel, kikapcsolt snychel?
Máshogy ez nem reális érték.Nekem beállt az akkuhasználat. Okostelóhoz képest korrekt szint, 4100mAh-hoz képest csalódás. (MI8 a 3400as akksival jobb SOT-ot tudott, a rendszer összfogyasztása kissebb volt, hiába van minden lekapcsolva,tiltva stb a samun)
Szóval így kb átlag 5óra a SOT-om[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
telefonmágus
senior tag
válasz Almonen #15575 üzenetére
Ja bocs én nem értek ennyire hozzá,én csak egy óvodában gyerekekre vigyázok,azt se tudom mi az a ROM RAM SES XEH MM stb. csak mindig kapkodom a fejem
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
-
guriga1234
addikt
válasz Almonen #14387 üzenetére
Sejtettem, hogy semmi köze a digihez. De akkor nem értem, hogy mit nem értesz? Aki a digin keresztül akar frissíteni, az nem tud, mert nem éri el a szervert, ahol a fw frissítés lenne elérhető. Ugyanez vonatkozik a samu okosóráira is.
Volt már ilyen hiba nem olyan rég a diginél, és hiába hívtam az ügyfélszolgálatot, ott olyan végtelenül buta ember ült, hogy nem volt képes még a hibajelenséget sem megérteni, pedig magyarul mondtam. Állítása szerint rossz a telefon, rossz az óra, rossz a router, stb. Minden rossz, csak náluk tökéletes minden. Hiába magyaráztam annak az idiótának, hogy ha rossz lenne a telefon, akkor pl. a t-ről sem tudnám elérni, meg telenorról sem, képtelen volt felfogni. Az ilyen barmokat azonnal ki kéne rúgni onnan, talán utcát sepregetni, vagy kukásnak még megfelelne.
Egyébként a digiről minden elérhető, egyedül az a szerver nem, ahonnan a fw frissítéseket le lehet tölteni.
Nálam azért nem volt probléma a frissítés, mert itt van digi is és t is, és t-ről lejött a frissítés. De akinek kis adatcsomagja van mobilinternetre, az egyből vehet adatcsomagot, mert a szeptemberi fw frissítés nálam 1234 MB volt. -
dkovizoli
addikt
válasz Almonen #13891 üzenetére
Annyira nem remeghet a kezed! amíg el nem kezded uv lámpázni, addig tudod ide-oda igazgatni az üvegfóliát rajta, hiszen addig a ragasztó folyékony alatta. Ez a lényege, hogy csak uv fényre szilárdul. Én Ali-ról rendeltem vagy 3-4 dollárért. Igaz kicsit várni kell míg ideér, de legalább nem rossz. Nem hiszem, hogy 15 ezerrel többet tud a Whitestone.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Almonen #13536 üzenetére
Nem újdonság. Telenornál nálunk anno ugyanez volt a metódus. Gyártó elküldte a legújabb SW változatát, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy kompatibilis-e vele az összes Telenor related app (MyTV, MyMusic, MyMenu, Mytelenor etc.) Ha ment vele, akkor rámondtuk az áment, ha nem akkor javították a kollegák az adott Telenor related app-ot, hogy kompatibilis legyen a legújabb SW-vel. Ha megvolt a javítás, akkor mondtuk rá az áment. Thats all.
-
-
válasz Almonen #13518 üzenetére
Ezt kizártnak tartom. Senkinek sem volt eddig ezzel problémája. Ráadásul hivatalos Samsung romot telepítesz. Ebbe belekötni?
Volt már köztetek olyan, akinek emiatt ugrott a garancia? (akármilyen Samsung telefonnál?)
(még s8+-nál az izraeli verzió sem volt gond...)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
guriga1234
addikt
válasz Almonen #10646 üzenetére
"Ez a mail ugyanarra a telefonra megy amin van a mappa, magyarán értelmét veszti hogy van" - mégis hova kéne mennie a levélnek? Miért is veszti el így az értelmét?
A samu accountnak is van jelszava, és annak nem kell megegyeznie a biztonságos mappa jelszavával.PS: aki hajlamos jelszavakat elfelejteni, az írja fel magának valahova, vagy ne használjon semmi olyat, amihez jelszó kell.
-
veterán
-
gusthy
veterán
válasz Almonen #2555 üzenetére
Ami a noch iránti ellenszenvet illeti, megértem: az a helyzet, hogy a notch miatt nem lett Mate 20 pro, ez a kis valami még elmegy. Nekem két dolog nem jön be, a képernyőbe rakott ujjlenyomatérzékelő, és az erősen felejtős aksi, de maga a telefon tényleg szép, gyors, jól néz ki, és tetszik, hogy ilyen pici mármint a sima S10.
De a batéria a Huawei világhoz képest tényleg siralmas. Mindegy, semmi se lehet tökéletes[ Szerkesztve ]