-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrion
aktív tag
válasz
marquuard #6155 üzenetére
Igen, mert nálad jól működik. Írtam, hogy nekem kezdettől (múlt hét csütörtök) be volt kapcsolva és tegnapig jó volt. Ma reggel frissítettem és szerintem az rontotta el. Kár, hogy az AI adatokat nem lehet törölni és arra a pár napos tanulásra alapoz, ez az otthoni mód volt, keddtől dolgozom és ami plusz az a hálózati változás és Spotify használata. Itt a nagyobb baj akkor van, ha valakinek egy rossz szokást vesz fel akkor ott is csak az FR segít. Ez egy elég rossz megoldás, ugyanúgy kellene megoldani, mint az Adaptív fényerőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest