-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
metrion
aktív tag
válasz
metrion #6198 üzenetére
Kikapcsoltam az Adaptív energiagazdálkodást de így a 15%-nál nem kapcsolja be a Közepes energiasémát csak a kritikus 5%-nál vette le a fényerőt, de a sémát még ekkor sem állította át. Amit még megfigyeltem, hogy a Közepes és a Max energiaséma között nincs különbség (S10e).
-
melan
senior tag
válasz
metrion #6150 üzenetére
Nálam is gubancot okoz. Bekapcsoltam pár napja, és azt veszem észre, hogy az AOD-t kikapcsolja. Már azt hittem elromlott
Aztán látom, hogy a felbontás is visszavéve FHD+ra... Biztosan ez a ludas, mert semmi más módosítás nem volt, és ez épp ma is előfordult... pedig jó lenne, ha igyekezne optimalizálni az erőforrásokat, csak ne így.
Most vagy kikapcsolom a fenébe, vagy alaphelyzetbe kellene állítani a tanítását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest