Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnartibi

csendes tag

válasz grafnet #25507 üzenetére

Nem túl hangos. Kihangositva még nem próbáltam, csak bluetooth/vezetékes fülessel, azokkal nem áll fent a probléma.

• bodnartibi

csendes tag

válasz sgeza #25505 üzenetére

Gyári resetet nyomtam már. A beázás pedig több, mint egy hónapja történt, úgyhogy nem hiszem, hogy bárhol is vizes lehet még.
    A vízállóság vs garancia kérdésben egyetértek, de sajnos ez van. Más országokban simán garanciális problémának minősül, nálunk ha elszíneződött az indikátor, akkor kapásból nem rendeltetésszerű használattal megtagadják a garit. Az indikátor egyébként a SIM tálcánál van, mert ugye csak onnan mehet be víz hivatalosan. De ha mondjuk gyárilag rosszul volt összeszerelve és a kijelző/hátlap ragasztásnál enged, akkor mi van? Akkor is elmehet az indikátorig a víz, pedig nem onnan jött be... Na mindegy, ezzel már sajnos nem tudok mit kezdeni, egy életre megtanultam, hogy hiába vízálló, nem viszem még csak víz közelébe sem.

Szerintem is érdekes probléma egyébként, már csak azért is, mert az én hangom is kitűnő a másik oldalon, nálam is a másik fél hangja, de hogy hogy kerül vissza a másik fél a hangja, nem értem...

• bodnartibi

csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. Nyaralás során levittem az S10-emet a medence mellé, hogy egy-két képet csináljunk (nyilván emiatt lett a probléma). Egy pár perc után megadta magát a kijelző érintő része. Maga a kijelző minőségével nem volt probléma, csak és kizárólag az érintést nem érzékelte, egeret rádugva a teló teljesen jól funkcionált. Miután beadtam szervízbe, kiderült, hogy a teló beázott és ez nyilván nem garanciális probléma, úgyhogy konkrétan mindent ki szerettek volna benne cserélni 195E forintért. Ebbe nyilvánvalóan nem egyeztem bele, mert ennyiért újat is veszek majdnem, úgyhogy hazahoztam a telót. Bekapcsolás után meglepődve tapasztaltam, hogy mégis működik, habár nem csináltak vele semmi.
    Egyetlen egy dolog van, ami nem működik jól. Telefonálás közben mind a hívott fél és én is jól halljuk egymást, viszont a másik oldalon az illető visszahallja a saját hangját. Ha a mikrofonomat némítom és ő úgy beszél, akkor nem hallja vissza magát, de ez így elég kényelmetlen, hogy folyamatosan némítgatom magam, hogy ne hallja vissza magát a másik oldal, ha beszél.
    Az S10 alaplapján azt látom, hogy két mikrofon van rajta, egy alul és egy felül. A specifikáció szerint az alsó szolgál a saját hangom továbbítására, míg a felső a környezeti zajokat veszi és a zajszűréshez kell. Azt gyanítom, hogy a beázás miatt a felső zajszűrő mikrofon és a beszédhangszóró között rövidzár van és ezért van ez az áthallás. Valahogyan ki lehet kapcsolni a zajszűrést, hogy ne használja a felső mikrofont? Régen volt ilyen menüpont a telókban, de most sehol nem látok ilyet. Valaki járt már esetleg hasonló cipőben?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák