Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
Sziasztok. Közel két éve maximális elégdettséggel nyüstöltem egy S8-at, tegnap vettem egy S10-et. Két dologgal nem jutok csupán dűlőre, minden más szuper lett, pl az ujjlenyomat olvasótól tartottam, meglepően gyors és pontos, a készülék méretre alig nagyobb, a gyári fólia is jónak tűnik.
A gondjaim a alábbiak:
- A Parrot Bluetooth autós kihangosítóm (beépített) hívások esetén brutálisan halk. Hangerőt nem tudok az eszközön emelni már, de az S8-cal ez eddig is tökéletes volt, a telefonon pedig hiába hangosítok hívás közben (BT hangerő és minden más csutkán), sem az S8 sem az S10 esetén nem befolyásolta a hívás közbenit de míg a korábbin tökéletes volt az S10-en brutál halk, így ez most szinte használhatatlan lett. Ha médiát játszatok le rajta, azzal semmi gond, szóval ez valami szoftveres bug lehet. Tapasztalat?
-A másik is hasonlóan rosszul érint, 5 usb kábellel próbáltam 2 gép 7 portján és ismeretlen usb eszközként jelez minden pc. Amint a helyére dugom az S8at, az rögtön megy. Próbáltam driver cserét, frissítést, csatlakozót tisztítani, semmi. Tegnap belaktam a rendszert, most legyalultam. Annyi haladást látok, hogy a gyári adatok visszaállítása utáni újraindítás során az usb felismerte a telefon SAMSUNG_android néven a windows eszközkezelőben, így bízom benne, nem feleslegesen futom az újabb kört.Még nem olvastam utána de a TELEKOM szolgáltatói szoftvert cserélném a függetlenre, ha lehet, de ez az usb nélkül nem hiszem, hogy menne, így az sem orvosolná ezt a gondomat. Max megy vissza garanciába.
Az utóbbi a reset után jó lett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115