Új hozzászólás Aktív témák

• vatomi

aktív tag

Sziasztok. Közel két éve maximális elégdettséggel nyüstöltem egy S8-at, tegnap vettem egy S10-et. Két dologgal nem jutok csupán dűlőre, minden más szuper lett, pl az ujjlenyomat olvasótól tartottam, meglepően gyors és pontos, a készülék méretre alig nagyobb, a gyári fólia is jónak tűnik.
    A gondjaim a alábbiak:
    - A Parrot Bluetooth autós kihangosítóm (beépített) hívások esetén brutálisan halk. Hangerőt nem tudok az eszközön emelni már, de az S8-cal ez eddig is tökéletes volt, a telefonon pedig hiába hangosítok hívás közben (BT hangerő és minden más csutkán), sem az S8 sem az S10 esetén nem befolyásolta a hívás közbenit de míg a korábbin tökéletes volt az S10-en brutál halk, így ez most szinte használhatatlan lett. Ha médiát játszatok le rajta, azzal semmi gond, szóval ez valami szoftveres bug lehet. Tapasztalat?
    -A másik is hasonlóan rosszul érint, 5 usb kábellel próbáltam 2 gép 7 portján és ismeretlen usb eszközként jelez minden pc. Amint a helyére dugom az S8at, az rögtön megy. Próbáltam driver cserét, frissítést, csatlakozót tisztítani, semmi. Tegnap belaktam a rendszert, most legyalultam. Annyi haladást látok, hogy a gyári adatok visszaállítása utáni újraindítás során az usb felismerte a telefon SAMSUNG_android néven a windows eszközkezelőben, így bízom benne, nem feleslegesen futom az újabb kört. :( Még nem olvastam utána de a TELEKOM szolgáltatói szoftvert cserélném a függetlenre, ha lehet, de ez az usb nélkül nem hiszem, hogy menne, így az sem orvosolná ezt a gondomat. Max megy vissza garanciába.
    :) Az utóbbi a reset után jó lett

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák