Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
balintka #13862 üzenetére
Március 8-án elsőként vettem át a Pólusban (SES). Azóta is rajta van a kijelzőn a fólia és semmi baja. A hátlapon egy samus hátlap van, Clear Cover.
Én mindig is vigyáztam a cuccaimra, így a telefonjaimra is. Ha nem a kezemben van a telefon, akkor a zsebemben, vagy az asztalomon, nagy ritkán, ha éppen kevés benne a szufla, az autóban a vezeték nélküli gyorstöltőben. Máshova nem szoktam tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest