- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
-
Capella
senior tag
válasz
FroZone99 #16354 üzenetére
Nem emlékszem, hogy bármit is külön álltani kellett volna. A tokban lévő chip intézi amit kell. Ha eredeti a tok.
Ha kiveszem majd visszateszem a tokot, a Samsung témaáruházat javasolja, hogy válasszak a tokhoz témát.A Huaweinél kellett a beálltásokban is engedélyezni a flipes tokot, de itt szerintem nem.
-
-
Taci
addikt
válasz
FroZone99 #16181 üzenetére
Jobb kezesként általában mutatóujjal.
Ebben a videóban láthatod a módjait.
-
akooos
veterán
-
Ákkk
addikt
-
Kasya
nagyúr
-
válasz
FroZone99 #15478 üzenetére
Nekem is az van,az a vékony átlátszó,ami csak a hátlapot védi.Azon sincs egy karc sem.Nekem betegségem,hogy vigyázok a cuccaimra,bármi is az.Egyrészt magam miatt,másrészt ha majd eladásra kerül,értéke is van.
Note 2-3-4,mind karc nélkül adtam el anno 1.5-2 évesen,sosem voltak a kijelzőn fóliák. -
Kasya
nagyúr
válasz
FroZone99 #15343 üzenetére
A Telenor tenyleg leakadt.
Ha ugy erzed, hogy nagyon fontos szamodra, feltehetsz masik regios romot...ha szamodra nem macera. Maskulonben nem erzem, hogy emiatt en raszannek egy napot. Te dontesed.Varj meg ev vegeig, lehet most belehuz a szolgaltatod.
-
mateus
senior tag
válasz
FroZone99 #14919 üzenetére
A bixby beállításai között találtam:
You can also replace a series of commands. For example, instead of “Open Settings and turn on Wi-Fi,” “Open Settings and turn on Bluetooth,” and “Open Settings and turn on Do not disturb,” you could just say “I'm home”
You can add and edit quick commands in My Bixby.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged