- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Fernet #32376 üzenetére
Írj nekik, hogy háznál tudják e cserélni, vagy javítani! TMX ből köszönöd nem kérsz tapasztalatok alapján.
Én halkan mondom, nekem is volt gondom velünk, de hamar meg is oldották. Szóval mondhatom nekem rendben volt velük a kapcsolatom. Mind a laptopom, mind a telefonom üzletben lett cserélve, amihez az utalványt ők adták!
-
-
apaszka
veterán
válasz
Fernet #30750 üzenetére
OTAn jött nem szoktak csinálni előtte ,de szerintem nem árt! Elég nagy ugrás ,és egyébként is.
A későbbi anomáliák elkerülése érdekében nem árt !Ha beviszed a szervizbe aksi ,vagy kijelző cserére,még akkor is csinálnak egy HR-t neked!
Ha frissítenek mindig szűz rendszert kapsz vissza!De engedheted a nyakába is ha nincs időd belakni,és ha valami előjön esetleg akkor csinálsz rajta egy új vissza állítást,vagy rendszer húzást is!
-
b.bela1
őstag
válasz
Fernet #24783 üzenetére
Ha igazi, hibátlan. Egy éve samu 64 evo van a telómban. Mondjuk én itthon vettem, megtapogatva, hologramos dobozban. Előtte több eredetinek tűnő interneten rendelt karit dobtam el. Egy csomó képem elveszett a gagyik miatt. Szerintem több a hamis, mint az eredeti. Az a gond, hogy nem tudod mi ér ide.
Persze szerencséd is lehet. -
Lacika89
csendes tag
válasz
Fernet #24735 üzenetére
Ország szerte 10 üzlettel rendelkező GSM szerintem már nem számít "sufni" boltnak , persze ez még nem jelent semmit. Anno az LG G2-et tőlük vettem és minden rendben volt.
Sőt, az egyik Nyíregyházi üzletükbe vettem a Note 4re tempered glasst, és minden méret passzol. Pont annyival keskenyebb az üveg, hogy csak addig ér ki a kijelző széléig, ahonnan kezdődik a kerekítés. Így nincs körbe sehol sem levegő, tökéletesen passzol. -
S e t h
nagyúr
-
csabai022
tag
válasz
Fernet #24733 üzenetére
Én S4-röl váltottam ami egyébként tökéletes volt számomra.De a Note klasszisokkal komolyabb,a méretét még szoknom kell.Vettem rá Nillkin teljesen áttetsző szilikon tokot,nem növeli meg a méretét jelentősen.A kijelzőre Tempered Glass,ami nem tökéletes a kijelző sajátossága mitat de egyenlőre jó lesz.A teló viszont tényleg pazar!
-
csabai022
tag
válasz
Fernet #24720 üzenetére
Szia!Nekem is pénteken jött tőlük,(beszéltünk is akkor privátban) . Én is körüljártam a dolgot, számla,garijegy,teló,dobozon a matrica mind magyar régiós+ hivatalos samsung partner a bolthálózat.Nem gondolnám,hogy kamuznak,vagy pedig nagyon jól csinálják.Az S3 tuti hivatalos volt,és ahhoz is pontosan ilyen papírokat kaptam.Szerintem ne aggódj feleslegesen!Ha megjön a samsung válasza kérlek oszd meg velünk,hogy Ők mit gondolnak.
-
mycso
veterán
válasz
Fernet #24720 üzenetére
Lehet valódi a garancia papírod.
Nekem is ilyen formátumú van, csak véknyabb és az enyém tutira valódi.(#24726) Parallaxis: nem feltétlenül olyan már, mint a régi, kimondottan telefonos garanciajegyek.
Enyémhez is egy általános garipapír van, nincs rajta imei rovat.Mod.: ilyen, csak nem újra hasznosított, hanem sima papírból (ez pedig az s4-emé volt)
-
Parallaxis
addikt
válasz
Fernet #24720 üzenetére
Ez nem mobilkészülék garanciajegye (az teljesen máshogy néz ki és IMEI szám rovat van rajta), így max. a bolt fogja elfogadni, de jó esélyed van rá, hogy ők sem.
99.9%, hogy átvertek.
Valószínűleg az s-view tok is megjön péntekre. Fóliát érdemes tenni rá?
Mindenképpen tegyél rá fóliát, ha S-View tokot használsz vele, mert az pár hét alatt legyilkolja a kijelzőről oleofob réteget és randa foltos lesz a legkisebb érintés után is.
-
válasz
Fernet #24456 üzenetére
a frissítés miatt nem aggódnék különösebben, mert a jövő év elején ha megkapja valamikor az új főverziót a note 4, meg utána annak néhány frissítését, utána nem gyorsan fog kiadni még újabb főverziót a google sem, a korábbi hozzászólásomban arra utaltam inkább, hogy a mai rohanó világban a csúcskategóriában is nehéz több évre tervezni úgy, hogy már egy éves a típus és még két évre gondolkodsz benne, de ez igaz bármilyen más gyártóra és típusra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged