-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Tegnap előtt vettem egy note 4 et használtan. Pici beégés van sajnos de ezzel együtt tudok élni. Rendeltem hozzá egy új aksit ami ma jött meg. Eredeti. Normális e hogy csak wifi böngészés közben kb. 30%os fényerőn 20% -ot esett a töltöttség 50 perc alatt? 100rol 80ra. Snapdragonos. Tudok e esetleg ajánlani ebayes kijelzővédő üveget? Amúgy a 4-5 óra SoT meg szokott lenni nektek? Ezelőtt egy J5 2016 volt és az azért bírta rendesen szuflával. Jó tudom hogy ott gyengébb a proci meg csak 720p. Amúgy összességében tetszik a telefon nagyon. 😊
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
Xmodule
őstag
Lehet még kell egy kis idő az aksinak amíg észhez tér. Meglatjuk. Van egy másik aksim de az már régi. Azt adta a gyerek a telefonhoz. Rendes megbízható elektronikai boltból vettem.
Más. Ti használjátok a gyors töltési funkciót? Nem röviditi az aksi életét?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam. ez az első telefonon amihez van stylus de eddig nagyon bejön
Kijelző védő fólia még mindig érdekelne ha valaki tud valami jót ajánlani. Ebay lehetőleg.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz apaszka #36978 üzenetére
Nem tudom de most a Lenovo P2 vel nagyon szemezek... nagyon tetszik ez a stylus meg a köré épülő alkalmazások a note 4 en de az aksi nekem kevésnek tűnik. Naponta cserélgetni meg nem sok kedvem van. ..na majd elvalik.
-
Xmodule
őstag
Volna egy kerdesem. Ez a note 4 amit hasznaltan vettem kicsit modolva volt. Mondta a srac hogy nem eredeti rom van rajta hanem valami olyan amibe nincsenek benne a samsung bloatedek vagy mik, merthogy igy sokkal gyorsabb a telefon. Ha a beallitasoknal nezem akkor ez a Build number: Stock Debloated ROM V5 by Battlehero @ XDA-Developers.com
Kerdesem lenne hogyan tudnam en ugy megcsinalni hogy megint minden a regi legyen? Mintha gyári lenne.
-
Xmodule
őstag
válasz pall.gergo #37004 üzenetére
Köszi. Ennek utána nézek.
-
Xmodule
őstag
Van e esetleg olyan aksi ami nagyobb kapacitasu mint a gyari de megsem lesz a telefon bumburnyak tole?
-
Xmodule
őstag
Az jutott nekem most eszembe hogy a mobilhalozatnal nekem auton van 2G/3G/4G es itt kint videken nem nagyon szokott tererö lenni. Nem lehet hogy az aksi azert merul nekem olyan gyorsan mert allandoan valtogatja esetleg? Most lehet kiprobalom hogy Only 3G modba rakom. Kivancsi leszek. Nezegettem videokat a neten es ott ilyen 5-7 ora SoT okat mondanak ami azert joval több mint az en 3-4 oram.
-
Xmodule
őstag
válasz pall.gergo #37004 üzenetére
amikor csinalnam a repartos ROM -ot akkor nekem annal a resznel ahol a TEMP mappaba levö .tmp filebol nem lesz .zip file. Nem ertem.
-
Xmodule
őstag
-
Xmodule
őstag
válasz Massmurderer #37329 üzenetére
Szerintem inkább egy Aida 64. Ez a progi amit linkeltel érdekes. SD kártyát nem látja kijelzore meg FHDt ír.
-
Xmodule
őstag
nem tudom ti hogy vagytok vele de en mar vagy 4 masik telefont kiprobaltam/hasznaltam a note4 utan de valahogy mindig vissza jövök a note4re. valahogy samu nagyon eltalalta ezt a telot. csak örulnek neki ha picit gyorsabb lenne a kis drága. már a beégést is megszoktam
-
Xmodule
őstag
Azt amúgy honnan lehetne megtudni hogy mikor gyártották esetleg mikor volt először bekapcsolva a telefon? Én már használtan vettem de a csóka azt mondta körülbelül két éves a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
- iPhone 15 Pro 128GB (Blue Titan) - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest