-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
World-Soft #38624 üzenetére
nem
ráfizethetsz de pénzt azt nem adnak
-
Muerte68
addikt
válasz
hardverlog #38596 üzenetére
ez stimmel de előfizetésre veszem a telókat és ott nincs sok alternatíva-használt meg egyáltalán nem
Nagyon jó teló eddig a legjobb ami volt de a 8-as drága S-meg nem kell -
Muerte68
addikt
válasz
djsilas #38594 üzenetére
Kategóriában tudásban persze,de most nem akartam közel 300-at költeni az új note-ra-és ez jó ár érték arányú teló ami kell azt tudja
majd ha lemegy a 8-ára újra ránézek
A 7-bakija nem tett jót az áraknak és nincs jóárú modell-ha nem halt volna meg most valószínű azt vennék-így most kivárok -
Muerte68
addikt
válasz
baladam86 #38591 üzenetére
Nem is arra írtam-nemrég váltott még valaki,azért írtam hogy én is
Használd tovább főleg így felújítva
jó kis teló-ha nem előfizetésre venném a telókat,valószínű én is tovább maradnék egy tipusnál,de nekem a használt nem játszik-és a notesznak a nagy kihagyás után nincs épkézlább árú alternatívája az S-széria nem annyira tetszik-az edge kialakítás túl sérülékeny úgyhogy most egyenlőre egy jó árú megoldást választottam a fölső katagóriából.
-
Muerte68
addikt
hamarosan eladó sorba kerül a telóm-az ujlenyomattal gugli fiókkal kell valamit csinálnom törölni ism-vagy a gyári visszaállításal töröl mindent?
-
Muerte68
addikt
válasz
hardverlog #38539 üzenetére
Here WeGo? én azt használom eddig bevált
igen az javítottam -
Muerte68
addikt
válasz
hardverlog #38530 üzenetére
most hogy megkérdeztem ez a szolgáltató és a gyártó megállapodása,ilyen volt a Nokiánál is,az ügyfélszolgálatos is azt nézte abban az időben milyen megállapodás volt.
A Huawei-re pld 3 év van. -
Muerte68
addikt
válasz
nggabi #38527 üzenetére
akkor jó mert még a 2-év csak februárban jár le-de a garanciajegy nem valami egyértelmű
A samu oldala azt ítra ki hogy februárban lejárt-én is két évre emlékeztem de a t-kom-os papírok elég hiányosak majd megkérdem az ügyfélszolgálattól-de köszönöm az infótmegkérdeztem 1+1-év a samsungokra-az 1 év kötelezőn kívül 1 év gyártói garancia van rá.
mégegyszer köszönöm az infót jobb hogy tudom hogy még él a gari -
Muerte68
addikt
Ha a T-kom-nál 2016,02,10-én vásároltam a telót akkor arra még 2018,02-ig garancia van ha jól gondolom?
-
Muerte68
addikt
válasz
cyborg X #38200 üzenetére
én pld nem
A lejárt szerződésű telót ha eladni odaadni akarom valakinek nem baj ha független
A szerviz annyira szolgáltató függő hogy mindenkinek egy cég csinálja-ráadásul ha nincs szerződés valószínű gari sincs vagyis édesmindegy
A feltöltősnél is van szerződés viszont ott kifizeted a telót vagyis akár lehetne független is viszont a szolgáltató szereti ha nála töltöd fel -
Muerte68
addikt
válasz
scoobydoo76 #38194 üzenetére
arra kíváncsi leszek hogy az enyémnek nemsokára lejár a szerződése a t-kom függetleníti -e vagy azt mondják hogy majd ezután vásároltakat fogják.
-
Muerte68
addikt
válasz
scoobydoo76 #38192 üzenetére
Kötelező lessz minden szolgáltatónak-az más kérdés hogy csak az új előfizetésekkel fogják vagy vissszamenőleg is.
-
Muerte68
addikt
Miért nem akarja a Wifi-t még 1-2 m ről sem észrevenni a teló?Ráadásul állandóan eldobja visszacsatlakozik
Mikor megvettem pont az teszett hogy jó az antenna a wifi ism most meg szórakozik
Ez szoftveres baj vagy valami döglődik? -
Muerte68
addikt
válasz
Massmurderer #37704 üzenetére
Fóliát memória kártyát 2X-es áron adják itthon+1500posta gari helyett veszek másikat kifutja
Szilikontok dettó
Aksit telóba én nem vennék csak gyárit itthonról .
Fényképezőhöz adaptereket feléért kapom a megbízható tipusú aksit is-itthon sokszor ugyanazt árulják felárral.
Tokokat táskákat szoktam még fillérekért az ithoniakhoz képest.
De telóhoz tokon kívül semmit nem vennék onnan se aksit se alkatrészt kijelzőt ilyesmit
Javították már olcsó kijelzővel a telómat épp csak a szélein nem érzékelt -
Muerte68
addikt
válasz
Massmurderer #37697 üzenetére
Aksi memória kártya csak megbízható eladótól,sok a hamisítvány
Műszaki dolgokkal nekem is van fentartásom,pedig sokan szinte mindent onnan vesznek.
-
Muerte68
addikt
válasz
Massmurderer #37498 üzenetére
így van nekem is alap minden egy két új progi van rajta az is samsug app+zene lejátszó ennyi és megy minden
-
Muerte68
addikt
válasz
Massmurderer #37496 üzenetére
+1 nem vettem észre én se semmi extrémet-most lesz 2 éves a teló gyári minden frissítem és használom mint eddig nem melegszik nem lassul nem merül jobban a gyári akku van benne .
-
Muerte68
addikt
válasz
Memmaao #37468 üzenetére
nem értem ezt az avulást-elhiszem hogy van de egy frissítésnél sem vettem észre hogy valami is lassult vagy rosszabb lett volna
már lassan éve használom a telefont de nekem semmi bajom nincs vele gyári minden frissítem stb.. nem lett jobb de roszabb sem-még mindig az eggyik legstabilabb teló
-
Muerte68
addikt
Na megint egy frissítés
szokásos bla-bla-akkuidő jobb alkalmazás kezelés stb...
Ennyi erővel már a 7 droid is jöhetet volna nem 2 hetente frissítés... -
Muerte68
addikt
válasz
geccoblaze #36697 üzenetére
Be lehet állítani hogy csak wifi-n frissíthessen úgy nem fordul elő ilyen baleset
Lehet gyenge volt a jel és átváltott mobilnetre.
-
Muerte68
addikt
válasz
geccoblaze #36695 üzenetére
ekkora a frissítés
wifi-n csináld
-
Muerte68
addikt
válasz
Oldman2 #36669 üzenetére
nekem cirka 2-éves nincs beégve
van de ritka
Teljesen korrekt mindent tud amit kell+cerka!!
ne legyen sérült,a kijelző ne legyen hibás mert az drága buli
Én még nem találtam olyan telót ami helyetesíteni tudná-van gyosabb(minek?)jobb kamerás(detto)-de ez stabilan megy és megint csak a cerka -
-
Muerte68
addikt
A mostani dobálja tényleg pofátlan módon a régit észre sem vettem olyan csendben volt.
akkor kár érte-de vannak használható irányító appok a kollégám is a playáruházból szedte neki nem volt a J5-jén hasonló jól működik-de én nem foglalkoztam vele mióta kilőttem nem szoktam használni. -
Muerte68
addikt
válasz
Anulu79 #36538 üzenetére
Nem vita csak észrevétel
a face lerontja a képeket
Semmi baj a kamerával-én Nokiával meg Lg-vel tudtam jobb képeket is csinálni,persze manuális módban és a top telókkal.Az S7-azért tudhat jobbat mert van rá manuál mód-amúgy a kamerája alapból nem jobb
Ne értsd félre én szeretem ezt a telót a kameráját is amire használom teljesen jó-jó pár telót lealáz+az eggyik leggyorsabb amivel találkoztam pld lezárt képernyőből 1 pillanat alatt életre kel
Pont a múltkorában mutatta egy P9 lite-os kollégám hogy a telója mutatja hogy milyen gyorsan kapcsol be a kamera-1,35mp.Megmutattam neki hogy a notesz az elhúzás pillanatában elindítja a kamerát utána már nem volt olyan boldog -
Muerte68
addikt
válasz
Anulu79 #36536 üzenetére
Kicsiben nincs baj vele,de ha belenagyítasz látni fogod mire gondolok
A szoftver elég durván belenyúl a képjavításnál festményszerű az egész.
Nincs szégyenkezni valója telón Facén-teljesen megfelel-de van jobb és sok telén sokkal több manuális lehetőség van.
Nekem elég,szerintem ennek a telónak nem ez a legfontosabb funkciója szerintem de van aki többet szeretne -
Muerte68
addikt
válasz
Zsolto #36528 üzenetére
Nekem a Note kamerája nagyon mos-és az a baj hogy nem nagyon van rá manuál mód amivel ezt meg lehetne szüntetni.Úgy tudom az S7-re vannak ilyenek-Átlag felhasználásra elég de vannak sokkal jobb kamerák.
Én nem használom hobbizásra a kameráját nekem elég de lehetne jobb.
Sztm az S7-tel jobb fotókat lehet összehozni de a cerka a noteszban van
Átlag felhasználónak bőven jó a kamera. -
Muerte68
addikt
válasz
Parallaxis #36321 üzenetére
Arra azért kíváncsi volnék hogy az új iPhone-Samsung amoledel szerelt telójainál mi lesz a magyarázet az ips-mellőzésére??Mivel megálapodtak az új alma amoledes lesz onnantól megjavul és már az lesz a jó??
Vagy onnantól már nem lesz olyan kiforott az IPS?
Ha kicsit előre látó volnál nem szidnád azt az amoledet amit a hőn imádott almád is hamarosan megkap -
Muerte68
addikt
válasz
Parallaxis #36271 üzenetére
Minden esetben továbítják sőt javasolják hogy rögtön oda vigyem megspórolok 2 napot amíg átviszik ,max begyűjtést csinálnak ennyi a szolgáltatás.
Minden márkánál-Nokiánál,Samsungnál,Huawei-nél biztos velük már voltam kapcsolatban.
Kijelzősérülések voltak önhibából-Samunál csak érdeklődés 1,5-éve használom semmi szervizes bajom vele. -
Muerte68
addikt
Ezt az S-voice-t hogy lehet kilőnni? nem akarom használni de állandóan beleugrik a képembe,már nagyon unom
-
Muerte68
addikt
Két furcsa dolgot csinált a teló-tegnap először kifagyott egyik pilanatról a másikra hogy az érintő képernyő nem reagált csak az alsó gombok meg az oldalsók-csak egy hr-el tudtam kikapcsolni is-utána ma telefonálás közben újraindította magát,de miután újra indult úgy gondolta hogy hálózaton kívül van és csak egy újabb újraindítás után volt hajlandó megtalálni a mobilhálózatot
Mi ez??miért csinálta?
-
Muerte68
addikt
válasz
pall.gergo #36013 üzenetére
lehet nincs rá igény? egyszeri ébresztőt előtte beállítom-azt meg honnan tudná az ébresztő melyik kedden kell egyszer ébresztenie?
-
Muerte68
addikt
3 napja azt csinálja a telefon hogy cirka 9 óra alatt fullra lemerül-azt hittem a gyenge net miatt de most esti feltöltéssel otthon úgy hogy hozzá se nyúltam úgy is 0-ra ment 9óra 20 perc alatt
Idáig ilyet nem csinált 2016 februári T-kom os nincs mókolva. -
Muerte68
addikt
válasz
bwin.party #35149 üzenetére
valóban meglepően jó ár,főleg hogy utángyártott vackokat adnak 4-5000 ft sok más telóhoz sufni GSM-ekben
-
Muerte68
addikt
válasz
bwin.party #35146 üzenetére
egy 150000-es telóba min eredeti jár.ráadásul azért a 4500 ért nem is drága
Még a mintaboltos 6900 se sok -
Muerte68
addikt
válasz
Rabidsnail #35108 üzenetére
csak akkor vált a tényleges jelre ha használod,addig az utolsót mutatja-a netnél is.Pld 4g-mutat de ha felmész a netre átvált az aktuálisra akár nagyon gyengére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest