- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
Markizmark #1051 üzenetére
"Én 160e pénzért vettem a telefont, gagyi boltos garival. De. Fölhívtam egy nénit a samunál, azt mondta elég egy számla a telefonról, még kitöltött garanciajegy sem kell. Megkérdeztem, hogy ÁFA-s számla kell, vagy valami sima számla az árról, készülékről és a boltról. Azt mondta mind2 jó. TEHÁT 160e magyar pénzért van egy Franciaországból hozott telóm, amire érvényes a magyar 2 év gyári garancia. Mivel van számlán."
De van, amit úgy árulnak, hogy 1 év EU garancia... Most akkor arra is 2 év van? Nem értem.
Hozzáteszem, én az extreme digitalnál 1 év garival vettem a HTC Desiret, de a htc szervizben gyakorlatilag csak az imei számot meg a garilevelet kérték, és 2 év volt rá, többször vittem vissza 1 év után is, gond nélkül javították... Pedig csak 1 év gari volt hozzá a bolt szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest